Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Kafayi Yiyecem Bir Fikir Verin

BaşlatanYatirimci.Tarih17/07/2009 22:53:44Yorum11

İlk mesaj
Üye180 yazı
Ciddi anlamda kafayi yiyecem
Elimizde sermaye vart ama bişey yapamiyoruz 25 yaşindayiz ps3 işi yapacam ama 4 bin Tl giderimiz oluyor 2 kişi açmayi dusunuyoruz 60 bin sermaye baglayacagiz ama başarisiz olacagiz korkusu var ne yapacam bilmiyorum başka bir iş'den de anlamaiyorum bu işi yaparsamda ne kadar kazanirim çekingenligi var of of of

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Üye2311 yazı
Şüphenin olduğu yerde ne Tanrı,ne aşk,ne saygı,nede kazanç olur....Önemli olan işletme açmak değil işletmekdir...Bence soru işaretleri kalmadığı bir işe gir....Cevaplar kandimizdedir,sende sorduğunun cevabını yukarda vermişsin zaten...Saygılarımla..

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye22 yazı

herkese merhaba,30yıllık mesleki tecrübem var.emekli mekanik teknisyeniyim.
1 patent alınmış projem,1 patent işlemleri yeni başlamış projem,2 adette patent alınmayı bekleyen projem var...bu tasarımların 2 adetinin deneme üretimleri yapıldı.seri üretime geçmeye hazır durumda.fakat mali yönden tıkanmaya başladım.banka ve kosgeb destekleri umutsuz vaka.ortak aramak,ama dürüst birini bulmak zorundayım ama nasıl olacak bilemiyorum..projeler fuarcılık,reklam ve tanıtım,kuyumculuk ve çiçekçilik sektörü ile ilgili.değerli fikirlerinizi bekliyorum.cüzi sayılabilecek miktarda desteğe ihtiyacım var.buna karşılık ortaklık verebilirim...mail adresim;ceceylan@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Üye192 yazı

merhaba:

yerini iyi belirlemelisiniz ,kira sizi korkutmasın,kesinlikle başarılı olacagınızdan eminim.yakın zamanda bu salonu açtıgınızı duymak ümidiyle

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Ymalat
Üye105 yazı
inanmak başarmanın yarısı falan değil tamamıdır
inanın olsun
işte bu kadar....

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Ö?retmen
Üye422 yazı
herkesin bilgisayarı var ama çoğu kişinin ps2 si bile yok.
internet kafe saati 1tl iken ps3 saati 5lira.
ps3 kafesi az olan bir semte açarsanız eminim tutacaktır.
webmaster...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye31 yazı
saatini ucuz fiyattan başlatıp, zamanla milletin ayagı alışınca, yavaştan fiyat artışına gidilebilir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Yeni Üye53 yazı
ne iş yaparsan yap . ama bildiğn ve sevdiğin işi yap.

Yerleşim TürkiyeMeslek Yöneticilik
Yeni Üye31 yazı

Rusyada gida sektorunde eskiye dayanan kucuk ve orta olcekli marketlerin toptan pazarlardan mallarini temin etme doneminin yavas yavas bittigini ve turkiyedeki gibi ayaga hizmet sektorunun gelistigi su donemde bu sektorundeki boslugu doldurabilecegim ,30000$ sermaye koyabilecek CİDDİ, DÜRÜST, SORUMLULUK SAHİBİ, GÜVENİLİR ortak ariyorum.
imeil: farvetta@mail.ru TEL:05318543678 Olcay Kutman
ew

Yerleşim Türkiye / нstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye14 yazı
poşet işi yapın riski yok poşet elinizde kalmaz devamlı ihtiyaç.piyasayı araştırın .size 2.4 tl den baskısız hışır vereyim. deneyin.kazançlı çıkacaksınız.

plastic@merkurltd.com

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Saty? / Pazarlama
Üye222 yazı
bende bunu anlamıyorum kaybedecem veya başarısız olcağım diye işe girilir mi? deneyecksin bakacaksın o parayı sen kazandıysan gene kazanırsın bakrsaın yemiyor dönersin başka işe arkadaşım korkunun ecele bir faydası yok,kimsede sana bu iş tutar sen gir demez .öyle diyorsa adam ozaman insanoğlunun bencilliği girer KENDİ YAPAR... O YÜZDEN SEN DENEME YANILMA YOLUYLA BULACAKSIN DOĞRU YOLU VE TANIYACAKSIN PİYASAYI...
SAMSUNDA BİR İLKTİR BENİM MAĞAZAM

KAPIDA ÖDEME SİSTEMİ İLE TÜM TÜRKİYE'YE HİZMET EDİYORUM..

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Esnaf
Yeni Üye33 yazı
sewgili arkadaşım, bu düşünceyle işe girilip başarılı olunamaz gerçekten , çnki içindeki güvensizlik illaki işine yansıycak ve korkarak başlıycaksın işe,
bu işte önemli olan yeri ve potansiyeli , bir ps 3 cafe müşterisi olarak ben , rahat koltuğu olan tv si daha kaliteli olanı ve içerdeki müşterisi çoluk çocuk olmayanı tercih ediyorum , örneğin daha kçk yaştaki müşteri potansiyeli olanlar daha fazla sirkülasyon sağalıyorlar ama mştrisi daha elit olan dukkanlarda oturan mşteri 3, 4 saat kullanıo , bunun yanında yiyicek içicek birşeylere de para harcıyo , basit bir kaç çeşit soğuk sndvch ve meşrubat alarak bu gereksinimi karşılayabilrsin ,
ayrıca 4000 tl giderim oluyo demişsin pek kafama yatmadı eğer 4000 tl giderin varsa ii düşün bencede , eğer kendin çalışıcak ve kendin içinde sigorta ödüyüceksen 200 lira masrafı var , dükkan kirasu elktrik ve su bundan başka genel giderin ne var ???
Beklenen gün gelicekse , çekilen çile kutsaldır.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Turizm