Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Pazarcılık

BaşlatansilbaştanTarih30/06/2009 13:31:04Yorum20

İlk mesaj
Yeni Üye14 yazı
Merhaba arkadaşlar, siteyle dün tanıştım ve bugün üyesi oldum.

On yıldır tekstil sektöründe büyük firmaların idari bölümlerinde farklı pozisyonlarda çalıştım, malum kriz nedeniyle şu an işsizim... Uzun yıllarımı vediğim bu sektörde artık ticaretle kazanç elde edebileceğim kanısına vardım. Ve en uygun ''pazarcılık'' olarak düşündüm.

Beylikdüzü'nde yaşıyorum ve pazarda tezgah kirala**** ( malesef bulamıyorum) bayan tekstil ürünleri satmak istiyorum. İş çevremde ucuza ve toptan alabileceğim insanlar mevcut bu çevremi kullanarak peylikpazarına çıkmak istiyorum. Ama rağbet gören güzel pazarlaradan olması dolayısıyla ilgili kiralık yer bulamıyorum, nasıl bulabilirim yardımcı olur musunuz?

Ayrıca öğrendiğim kadarıyla kiralar ucuz 35- 50 arasında uzun vadede kiralamak tabii işime gelir (en az bir ay) Pazarcılık konusunda kendime oldukça güveniyorum, bu işi yapabileceğime eminim...(satabileceğim ilginç ve kâr marjı yüksek ürünleriniz varsa görmek de isterim)

Sadece bu pazarın piyasasını ve inceliklerini bilen, esnaf ve ticaretle uğraşan arkadaşlardan fikir, bilgi ve değerli tecrübelerinize ihtiyacım var.

Şimdiden teşekkür ederim...
SAYGILARIMLA
Bol kazançlar, kârlı alış-verişler...

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Tekstil
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
20 yorum
Yeni Üye60 yazı
arkadaşım dedigin gibi kiralar o arada ama fakat bu dönem b.pazarında uzun dönem kiralamaya girmemelisin.malum sezon bitiyor ve ramazan giriyor ayriyetten b.pazarı kapanacak taşınacak arada bir karmaşa olacak.sakın uzun vade kiralamaya girme.benim sana verecegim ögütler bunlar ama şimdilik.

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye14 yazı
Yorumunuz için öncelikle teşekkür ederim. Pazarın taşınacağından haberim yoktu. Detaylı bilgisi olanlardan bilgi bekliyorum ilginize tekrar teşekkürler...
SAYGILARIMLA

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Üye1359 yazı

* http://www.koniks.com/topic.asp?TOPIC_ID=13782

* http://www.koniks.com/topic.asp?whichpage=3&TOPIC_ID=6965

* http://www.koniks.com/topic.asp?TOPIC_ID=9871

* http://www.koniks.com/topic.asp?TOPIC_ID=14899

* http://www.koniks.com/topic.asp?TOPIC_ID=10193

* http://www.koniks.com/topic.asp?TOPIC_ID=12875

* http://www.koniks.com/topic.asp?TOPIC_ID=4845

*

bu konular ilginizi çekebilir.
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Yeni Üye14 yazı
DepLoy ilginiz için teşekkürler...
SAYGILARIMLA

Üye2981 yazı
BEYPAZARININ TAŞINACAĞI VEYA KAPANACAĞI ,
Dedi kodu mu?
Yoksa gerçekten bildiğiniz bir şey var mı?
ismail karagülle

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Üye2981 yazı
Benim bey pazarında tezgahım var . Ben bilmiyorum , taşınacağını veya kapanacağını , emlakçı arkadaş biliyormuş , bilginin kaynağı neresi , belediye ye yeni gittim, 482 milyon para yatırdım . Kimse ,kapanacak ya da taşınacağından bahs etmedi. Seçim zamanı kaybeden bir belediye başkan adayı kazanırsam , kapatıp gürpınar pazarına taşıyacağım demişti , ama şükür kazanamadı . Daha önce kendi yaptırdığı pazar yerini ihya etmek için , hayata geçirmek istediği bir proje idi, ama neyse ki, seçimi kaybetti de bu spekülasyon sona erdi.
Sizin bilginizin kaynağı ve dayanağı ne merak ediyorum.
ismail karagülle

Üye2981 yazı
silbaştan
ben de Beylikdüzün de oturuyorum. Ve beylik pazarında tezgahım var. Buluşup konuşursak senin sorununu çözeriz herhalde.
Sen de uygun görürsen tanışır bir çay içeriz.
Bir de bu konuda koniks te daha önce benim ve diğer arkadaşların bu konuda yazdıklarını okursanız doyurucu bilgi sahibi olursunuz. Ve sormak istediğiniz başka şeyler olursa , memnuniyetle cevaplarım. İyi işler.
ismail karagülle

Yeni Üye14 yazı
huyhuyhuy ilginize teşekkürler...
Bende bilmiyordum pazarın taşınma olasılığını ve umarım olasılık olarak kalır.HKN.tm arkadaşım tam olarak bilginin doğruluğunu söylerseniz memnun oluruz.
huyhuyhuy arkakadaş, bu pazar müsaitseniz sizinle görüşmek isteriz. Tezgah numaranızı ve müsait olduğunuz saati belirtirseniz sevinrim.
SAYGILARIMLA

Yeni Üye60 yazı
yeni pazar yerinin kurulacagı inşaat alanına gidin bakın kendiniz görün.pazar yerini oraya taşıyacaklar oradaki rantı kimse görmezden gelemez.yapacakları aşikardır..

Yeni Üye14 yazı
çok pardon yeni pazar yerinin kurluacağı alan neresi oluyor, teşekkürler...
SAYGILARIMLA

Yeni Üye60 yazı
b.düzü kolan hastanesinin o tarafta.yani suandaki pazar yerinden yeşilkente giden bir arayol var bzmkentin altından giriyor o yol üstünde inşaatı devam ediyor hala

Yeni Üye14 yazı
bilgi ve ilginiz için teşekkür ederim.
SAYGILARIMLA

Yeni Üye60 yazı
bu yaz ürünleri sattıktan sonra paranla biletini eline al giresuna git oradan ofisten degil köylüden git fındık al onları kavur istanbula gelip 300 grm lık paketlerde pazarda sat.bir yandan kavurma makiinası tarzı bişey bul 1 aylıgına kirala tezgahın yanında kokuyu salsın bir yandan oruçlu adam kafası atar gelir alır parana para katarsın 3e 5e katlarsın.arefe zamanındada bayramlık tarzı 17-18 yaş grubuna hitab eden uzun tunik tarzı elbiseler sat çakma zara mango tarzında arefe zamanı kimse cebinnin hesabını yapmaz.saygılar.

Yeni Üye14 yazı
görüşeriniz için teşekkür ederim ama fındık işini bilmiyorum, araştırmak lazım, olmaz diye birşey yok. Ramazan Ayı'nda gıda (bir de böyle kırılma bozulma riski az olanı) cazip olabilir.
SAYGILARIMLA

Yeni Üye60 yazı
dedigim şey çok karlı.giresunda fındıgın kilosu 2.5 lira sen burda 300 gramını 5 liraya satarsın

Yeni Üye14 yazı
Evet kârlı gibi öz ettiğiniz gibiyse...Ramazan için araştırmak lâzım..
SAYGILARIMLA

Yeni Üye60 yazı
kışın kendine bir ekip kur hepsi yevmiye+prim çalıştır ve hepsini aynı sokakta çalıştır.her birine ayrı ayrı malları sayılı ve zimmetli bir şekilde teslim et.bunu yapan bir arkadasım vardı:) korkunç paralar kazanıyordu.senin yapacagın dışarıda ucuz mal kovalamak olacak ve eleman takibi.

Yeni Üye14 yazı
arkadaslar bende pazar isini merak ediyorum . yer nereden ve nasil kiralanir. gunluk mudur aylikmi yillkmi .
saygilar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye60 yazı
günlük arkadasım sabahları gidersin erkenden pazara.onlar seni bulur :) sga sla bak yavaş yavaş yürü.4 farklıyere fiyat sor ortalamasınıal ortalama altında fiyat geç adama bu kadar basit

Yeni Üye54 yazı
pazar yerinde ucuzuna kaçma boş oturursun bayan tişört en iyisi merterden örnek esprit,şimdiki pazar yerine alış veriş merkezi yapılacağını duydum.
üretim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama