Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Evde Yapılabilicek İş Arıyorum

Başlatanarmes985Tarih25/06/2009 02:31:06Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
evde yapılabilecek düzgün işler arıyorum istanbulda oturuyorum bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Muhasebe
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Yeni Üye29 yazı
merhaba.0-6 yaş bebe giyim imalatçısıyız.düşünürseniz evde,eş,dost ve arkadaş çevrenizde satabilmeniz için size mal verebilirim.iyi günler.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye26 yazı
blg0727 yeriniz nerede efendim. ciddi olarak düşünüyorum sizinle irtibata geçelim.
bayağı iyi gözükecek

Yeni Üye26 yazı

blg0727 yeriniz nerede efendim. ciddi olarak düşünüyorum sizinle irtibata geçelim. oktayduzce_@hotmail.com
bayağı iyi gözükecek

Üye118 yazı
armes985 bay yada bayan olduğunu bilmeden yazıyorum. Part time iş geçici sürekliliği olmayan bir iştipidir. Eğer istersen sana ne kadar çalışırsan o kadar kazanabileceğin bir iş tavsiye ederim. Hem basit hemde % 33 kar garantili.. Bilgi almak istersen bana mail atman yeterli. c_uyguner@yahoo.com
(POPULERSTORE)
0533 766 03 64

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Yeni Üye11 yazı
Armes985 merhaba,
evden de çalışabileceğin, disiplinli çalışıldığı taktirde güzel getirisi olan bir iş ile meşguluz (ben ve ekibim). Eğer bize katılmak istersen özelden yazıp bilgi verebilirim.

İyi çalışmalar,
Aysun

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye3 yazı
arkadaşlar ilginiz için tşkler teklif ettiğiniz işler konusunda beni bilgilendiriseniz sevinirim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Yeni Üye11 yazı
arkadaşlar pazarlama ve ürünlerinizin satımı ile alakalı ne warsa irtibata geçelim ekleyin moment_xy@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / Balykesir. . . DüzceMeslek Di?er
Yeni Üye60 yazı
arkadasım al eline çantayı git tekstil firmalarında taş dizimi yapan firmalar var(swarosky) onlardan taş dizimi için iş al evindede 3-4 kişi varsa ayda 1500-2000 tl para kazanırsın.

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Tekstil
Üye154 yazı
merhaba istersen çok küçük sermayeli yani ilk başta 100 lira ile en az %200 varan kar sağlaman münkün.daha detaylı bilgi istiyorsan

melih_387@hotmail.com bana ulaşabilirsin

Yerleşim Türkiye / ÇanakkaleMeslek Ö?renci