Ana içeriğe geç

Yeme-içme, Turizm, İşletmecilik - Özel

Iata Seyahat Acentasi

BaşlatanahunbayTarih28/06/2009 13:48:39Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye6 yazı
Halen Almanya´da IATA Acentasi olarak istigal etmekteyim. Daha önce de Türkiye´de Ihlas Sigorta´nin A Acentaligini yapmistim.

Alman Vatandasligina sahibim, Türkiye´de IATA Acentaligimizin Subesini veya yenisi kurmak(Veya devir almak) istiyorum.

Internetten edindigim bilgilere göre Türkiye her ne kadar AB üye olmak icin caba sarfediyor ise de girisimcileri bürokrasiye, formalitelere ve Türsab´a esir etmekte ve haksiz kazanc saglanmasina devam etmekte.

Bize bu konuda kolaylik gösterecek arkadas ve kurumlarin yardimlarina ihtiyacimiz var...

msn:ahunbay-reisen@hotmail.com

Tesekkürler...
Namik Dedesah
ahna

Yerleşim ALMANYA / FürthMeslek Turizm
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Üye115 yazı
her önüne gelini turizm sektörüne sokmuyolar , malum hizmet söktörü her önene gelen bilet kesip tur yapdığını düşünsene ?

kimse sana kolaylık gösteremez bu ülkede iş yapıcaksan , hakkınıda vericeksin almancı arkadaşım

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye38 yazı
yok bence her önüne geleni her işe sokarlar bu ülkede işki adamın olsun! varmı adamın arkadaşım şööyle çember sakallı hacı takımından adamın varsa bu ülkede istediğin işi yapabiliyorsun 7 senedir!

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Di?er
Yeni Üye6 yazı

Tamam arkadaslar,kimseden pek yardim gelmedi sagolsunlar.
Bu defa ben bir teklifte bulunayim,Seyahat Acentasi olup IATA olmayan veya IATA olup ta yurt disi biletlerinde tecrübesi olmayan arkadaslar bizimle calisabilirler.Her türlü yurt disi bilet IATA veya Charter olarak bizden temin edilebilinir...
ahna

Yerleşim ALMANYA / FürthMeslek Turizm