Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Parça Kontor Hakkında

BaşlatankmlkyhnTarih28/06/2009 04:26:57Yorum8

İlk mesaj
Üye112 yazı
Ben bir websitesi açarak parça kontor satışı yapmak istiyorum ama kontor nasıl gönderiliyor çözemedim.

GSM operatörleri transfere aylık sınır koyuyorlar bu durumda birden fazla hattamı sahip olmam gerekiyor? Sistemin otomatik olmasına gerek yok, sipariş verildikten sonra manuel olarak yükleme yapabilirim.

Bu iş için firma olmak zorunlu mudur, kişisel olarak yapılamaz mı?

Bilgisi olanlar yardımcı olurmusunuz?

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Yeni Üye81 yazı
arkadaşım kolay gelsin öncelikle telekominikasyon sektöründe olduğumu belirteyim.turkcell abone noktasıyız
senin sorduğun parça kontör işi çok zor değil aslına bakarsan ha çok hat mı gerekiyor transfer için demişsin o eskidende yani şimdi kendi adına 1000 tane hatta açsan transfer limitin sadece 250.sistem aslına bakarsan çok farklı işliyor.eğer bu işi profosyonel olarak yapmak istiyorsan 7-8 bini gözden çıkarırsın sadece sistemi kurdurmak için.sistem çok uzun anlatırım istersen ama yok bu kadar yatıramam dersen o da kolay en fazla 1-2 bin tlylede halledersin ama sistem sana ait olmaz sen adamlara para yatırırsın onlar kendi sistemlerinden bulduğun senin bulduğun adamlara kontör yollar aslına bakarsan kolay.nerede yapmak istiyorsun seni istediğin şehirde mutlaka birilerin eyönlendirebilirim...kolay gelsinnn

Yerleşim Türkiye / YçelMeslek Serbest meslek
Yeni Üye8 yazı
fulyam82

Verdiğiniz bilgiler biraz yüzeysel olmuş.
ben de bu işi düşünebilirim. 7-8.000 sorun değil çıkarırım. ama nasıl bir sistem kuruluyor. Türkcelle aveayla vodafonela ayrı ayrı mı anlaşma yapcaz. yoksa ortak bir anlaşmaya yapan bir şirketemi üye olcaz. pos makinasıyla mı satcaz. internetden mi. kaça alırız kaça veririz. mesela 2000 kazanmak için ne kadar ciro lazım yada kaçbin kontör satmam lazım.

Biraz aydınlatırsanız iyi olur.

Ayrıca bu konuda fikri olanlarında yorumlarını bekliyorum.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye115 yazı

bu işi engelediler küçük miktar kontür satışı yapıyor artık gsm şirketleri zamanında kazanan kazandı , şuanda bu işe girmek istiyorsanız "0" riskle bayilik alırsınız , size verecekleri bayi panelinden istediğiniz gsm abonesine transferi gercekleştirsiniz , eger müşteri ağınız genişlerse sistemi kendiniz kurtura bilirsiniz...

Bence başlangıç için bayilik alın...

başarılar...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye112 yazı
Evet kendi sistemimi kurmaktan vazgeçtim çok para gerekli.Ama websitemi yine açacagım.Bayilik veren bazı firmalar API destegi saglıyor böylece kendi sitenizden o firmanın sitesine baglanıp kontör yükleniyor.

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Di?er
Yeni Üye54 yazı
sayın kmlkyhn
Biz o sistemi size kurabiliriz çalıştıgım şirketin web sitelerini ben yapıyorum sistemi onlar işletiyor. işin daha ayrıntılı açıklamasını isterseniz msn üzerinden konusabiliriz. Sizin yapacagınız tek şey kontor yollamak olarak kalıyor yolladıgınız kontor kadar kar yapıyorsunuz kısaca acıklaması bu geri kalan işlemi bizim şirketimiz yapıyor.üstelik sitenizide biz kuruyoruz. ve kendiniz alt bayiler alabiliyorsunuz siteniz üzerinden ve buda kazancınızı katlıyor. örnegin size bir site açtık. 1000tl lik bir kontor limiti yükledik diyelim. siz de sitenize alt bayi alarak (başka bakkal cafe vs. gibi yerler) kendi siteniz üzerinden kontor satısı yaptırmasını saglayabilirsiniz. ve dahada açacak olursak siz 1000 ytl lik bir kontorden alacagınız kar size kalıyor ve sizin alt bayilerinizdende kar alıyorsunuz. ayrıntılı bilgi için webmaster_mustafaydin@hotmail.com
mustafaydin_35@hotmail.com

Bilgiye aç insan :)

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye1 yazı
merhaba bayimiz olun kazanın. toptan çıkışımızda bulunmaktadır. sitemiz : www.tezkontor.com oldukca uygun güvenli ve kaliteli. bayimiz olun sonuçları görün. örnek fiyatlar: turkcell 20 : 3,95 avea 20 : 3,45 vodafon 20 : 3,85 MSN : destek.tezkontor@windowslive.com TEL: 264 211 00 29 GSM : 538 478 15 49
tezkontor.com

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Di?er
Yeni Üye4 yazı
TOPTAN KONTÖR SATIŞI !!! Tüm kredi kartlarına 10-12 aya varan taksitlerle ve çok özel oranlarla toptan kontör satışı yapılır.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im