Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Pazarda Açık Parfüm Satışı

BaşlatanjuniorlifeTarih25/06/2009 22:34:14Yorum19

İlk mesaj
Üye213 yazı
Merhaba arkadaşlar,
Ben pazarda bayanlar için takı kolye tarzı ürünler satıyorum. Ek olarak ta tezgahımda acık parfüm satmak istiyorum, mini parfüm kalem parfüm vs. sizce nasıl olur, bu işi yapan arkadaşlar var mı?

Bir de İstanbul'da en uygun fiyata acık parfüm nerden tamin ederim?

Bir kaç yer buldum gerçi sizde fikir verirseniz sevinirim.

Teşekkürler.
BİRKAN \İST

www.lingerieci.com

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Tekstil
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
19 yorum
Yeni Üye73 yazı
çarşıda 12 TL'den başlıyor fiyatları.ve de çok güzel kokularda var hemde kalıcı....sanırım, 5-6 TL'ye bulabilirsiniz...
ticarette cesaret şart

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Tekstil
Üye213 yazı
sizin orda fiyatlar biraz pahalı galiba.12 tl baya yüksek sayılır ..
BİRKAN \İST

www.lingerieci.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye36 yazı

Arkadaşlar bu açık parfüm olayını hiç sevmiyorum. O kadar çeşit kokunun içinden hangisini seçersen seç hepsinde bir farklılık var ama hepsinde ben açık parfümüm diyen bir belirgin koku var. Yani günlük hayatta, yolda, vs.de birçeok insanla karşılaşırum çoğunda bu durumu hemen fark ediyorum. Hiç de hoş gelmiyor bana bu açık parfüm işi. İlk zamanlardaki gibi de tutulduğunu zannetmiyorum ama emin değilim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Üye213 yazı
orjinal parfüm 100-500 tl arası, acık parfüm 3 liradan başlıyo.açık parfümde ayrı bir kitleye hitap ediyo yani.
BİRKAN \İST

www.lingerieci.com

Üye213 yazı
ucuz fiyata oje göz kalemi varsa düşünebiirim.özelden fiyat ve resim yollarsanız sevinirim.
BİRKAN \İST

www.lingerieci.com

Yeni Üye71 yazı
merhaba,
açık parfüm ve tuafiye malzemelerinde ucuz fiyatlı olan varsa banada yardımcı olursanız sevinirim

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Muhasebe
Yeni Üye31 yazı
bu fiyattaki parfumlerin kokusu odadan cıkınca kayboluyor :))
bu parfumler insanlara 1 kere satılır, 2ciye kimse almaz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Üye213 yazı
açık parfümünde ayrı bir alıcı kitlesi var kokuları gayet de güzel oluyo.
BİRKAN \İST

www.lingerieci.com

Üye213 yazı
başka fikri olan yokmu arkadaşlar.
BİRKAN \İST

www.lingerieci.com

Yeni Üye24 yazı

bilginize; Antalya Işıklar tarafında, bir sürü açık parfümcü var.fiyatları 10-13-TL arasında değişiyor.

bende o parfümden kullanıyorum, kokusu gayet hoş ve kalıcı, özellikle 3 numara ROMA'yı tavsiye ederim.

Sabah evden çıkarken kullanıyorum, etkisi gün boyunca sürüyor.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye56 yazı
izmir bostanlı pazarında kalem parfümlerin tanesi 1 tlye satılıyor.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Sa?lyk hizmetleri
Üye293 yazı
açık parfüm bulunduğun yörede en etkin hangi açık parfüm satıyorsa onu dene diğerlerinde satışta zorlanırsın.oradan buradan getirdiğin parfüm elinde patlar.bursada satan açık parfüm ile izmirde satan açık parfüm aynı değildir

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye31 yazı
açık parfüm üreticisiyim isteyenler benimle irtibat kursun cep:05438825475
deniz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye45 yazı
sanırım size ucuz parfüm ve kozmetik malzemesinde yardımcı olabilirim.

Yerleşim Türkiye / VanMeslek Yleti?imci
Üye127 yazı
merhabalar arkadaslar acık parfum işi yapıyorum.çok kalıtelı ve saglık bakanlıgından onaylıdır.kozmetık urunlerının satısıda vardır.bılgı almak ısteyen olursa seve seve yardımcı olurum....

kozmetiksarayi@hotmail.com

0542 268 37 14
kozmetik sarayından dev kampanyalar

Yerleşim Türkiye / BilecikMeslek Saty? / Pazarlama
Üye127 yazı
açık parfumde bazı püf noktaları vardır.esans oranları bunlar parfumun kokusunun bırebır benzerlıgını ve kalıcıgı konusunda cok etkı saglar.bu yuzden bır çok açık parfum ureten firmalar vardır.bu konuda çok ıyı arastırmacı olunuz ve en dogurusunu tercıh edınız.ben size arastırmanız konusunda yardımcı olabılırım.açık parfumde en onemlı nokta sunlardır... mutlaka bu yazıyı okuyun ve arastırın.

Parfüm Çeşitlerini Öğrenin

Parfüm almadan önce bilinmesi gereken bazı hususlar vardır. Her parfümün kendine has benzersiz kokusu vardır. Parfüm satın alırken parfüm, eau de parfüm, eau de toilette ve kolonya gibi değişik tipte ürünler karşınıza çıkacaktır. Bu adlar, kokunun konsantrasyon oranlarını gösterir.

Esanslı/kokulu ürünler: Losyonlar, kremler, pudralar, vücut spreyleri, sabunlar, vücut şampuanları ve esans içeren tüm kozmetik ürünlerde parfümün konsantrasyon oranı %3'ten azdır.

Eau de cologne: Eau de cologne alkollü suda %3 oranında parfüm içerir. Erkek parfümlerinde eau de cologne %5 - %8 oranında parfüm esansı içerir. Bu oran kadın parfümlerinde eau de toilette'e yakındır.

Eau de toilette: Eau de toilette alkollü suda %3 - %8 oranında parfüm esansı içerir. Eau de parfümden daha az yoğun olduğu için hafif koku olarak bilinir.

Eau de parfum: Eau de parfum alkollü suda %10 - %15 oranında parfüm esansı içerir.

Perfume:Perfume, parfümler arasında en yoğun konsantrasyona sahip olanıdır. Parfümlerin esansları %20 - %50 arasındadır. Uzun süre kalıcılık sağlayan bu parfümler en pahalı parfümler arasındadır.

Yeni Üye5 yazı
dp parfüme başvur
en iyisi odur
toptan satışları var
hakan beyle konuş

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Serbest meslek
Üye127 yazı
dp parfum acık parfumde eskı bır sırket oldugu ıcın tanınmıstır.Eau de Toilette satmaktadır.benım onerebılcegım NOBREN VE BARGELLO DUR. Çünkü Eau de Parfum satmaktadır...