Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Döküm Polyester Hakkında Soru

BaşlatanBaykaTarih17/06/2009 16:47:19Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Arkadaşlar, merhaba....
Ben Turkmenistanlıyım...adım Bayram...mutfak lavabo ve tezgahları üretmeye calışan birisiyim...
Ce70, Poliya 383 G gibi polyesteri kullanıyorum...her şey normal-güzel de...sadece bir problemim var: Kalıba dökülüp, jelleşmeye başlayıp, ısınıp ve soğutulmaya başladıktan sonra acaba niye polyester kalsit karışımı deformasyona uğramaktadır....?
Sadece hızlandırıcı-sertleştirici-hava koşulları mıdır...? Yoksa başka bir nedenle de olabilir mi....?
Yardımcı olursanız çok minnettar olurum...çünkü benim için çok önemlidir....teşekkürler...
Saygılarımla,
BKK

Yerleşim Türkmenistan / Aşkabat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Editör5590 yazı
Elinizle zar zor hissedebileceğiniz kadar az ısınacak miktarda hızlandırıcı karıştırın. Donma süresini uzatabildiğiniz kadar uzatın. Genellikle sıvı kalıp polyester çatlamaları bu yüzden olur.
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Üye2981 yazı
Ürün , kalıptan erken çıkarıldığında, ve düzgün bir yere konmadığında , çarpılmalar olur. Kastetdiğiniz bu ise. Kalıptan çabuk çıkarmayın ve çıkardıktan sonra düz bir yere koyun ki çarpılmasın.

Üretici firma ile temesa geçin, uygun cobalt ve mek kullanın, ve uygun miktarlarda kullanın, havanın sıcaklığına göre bu miktarlar değişir.

İmalat yaptığınız yerdeki, aşırı nem bile reaksiyonu etkiler
ismail karagülle

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat