Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Bir Fikre İhtiyacım Var

BaşlatanengintekinTarih16/06/2009 15:14:43Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
Herkese selamlar arkadaşlar,
İzmir'in Menemen ilçesinde trafiğe kapalı caddede dükkanım var, Yaklaşık 100 m2.

Yeni bir iş kurmayı düşünüyorum ve yaklaşık 50 bin tl gibi bir sermaye yatırmayı düşünüyorum, bana iş konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

Düşüncelerinizi bekliyorum ...
engin

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye2 yazı
hiç fikri olan yokmu ?
engin

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Esnaf
Üye107 yazı
selam ben zamaninda aliagada kaldigim icin menemeni az cok biraz bilirim ..sana tavsiyem hic acele etme , iyicene arastir ve menemen ortaminin gazina gelme, genis dusun ,arastir ,yapacagin is konusunda bilgi edinmeni ve hitap edecegin kitleyi göz önunde bulundurmani tavsiye ediyorum ...adim atmak kolaydir ama muhim olan saglikli ve verimli adim atabilmektir,,,,,,,,,,,,,,basarilar diliyorum
basari sensin...,sen basarinin icindesin., basari senin icindedir...,icindeki gucun farkina varmanin zamani geldi..beynini programla ve istediklerine sahip olabilecegini bir an bile olsun aklindan cikarma ...bunlari yaparken ilahi gucu unutma ve kendi yerini bil...dusun ve basar.dusuncenin gizemli ve esrarli tilsimi ve kesin etkisi basaridir...insanin ikinci ismi basaridir.,basarinin diyer adi ise insandir...yeterki hedefin olsun,,,hedefin varsa basari senin icindedir......hedefin yoksa hemen bir hedef bul ve bilincli bir sekilde mercek altina al ve yap, dene ,cekinme,uygula ve basar,korkma iste ve basar, tekrarla ve basar,,,bilincli israrin önunde hic bir engel duramaz ,basarilarina basari katabilirsin.......

Yerleşim Finlandiya / HelsinkiMeslek Ticaret
Yeni Üye39 yazı

oranın piyasasını bilmiyorum kapalı cadde ama çoğunluk dükkanlar ne iş yapar..bunları anlatırsan ortamı anlatırsan bi kaç fikir bendende çıkabilir..

Yerleşim Türkiye / Ystanbul MerterMeslek Ymalat
Yeni Üye6 yazı
www.newdosoftdondurma.com adresine bir bakmanı ve incelemeni tavsiye ederim.
AYAZ

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Reklam