Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Çin'den İthalat Hakkında

BaşlatanufkturkeyTarih12/06/2009 15:53:09Yorum6

İlk mesaj
Merhaba,
Çin'den ithalat yapmak istiyorum konu ile ilgili yardım edebilecek arkadas var mı?

Tsk.
UfkTurkey

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Ulaşım / Taşımacılık
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Sayın Ufkturkey, ithalat için ayırdığınız sermayeyi ve ürünle ilgili kısa bir bilgi verirseniz , özel mesaj atarsanız , belki yardımcı olabilirim. Saygılar.
Murat from China

Yerleşim Çin / ShenzhenMeslek Ythalat / Yhracat
biz bir dış ticaret firmasıyız ürünlerle ilgili
tetrakim@hotmail.com adresine veri yollamanızı rica ederim.
iyi çalışmalar.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat

ufkturkey bey
ne tur ürünler, ne miktarda,ne zman almak istiyorsunuz.
konu hakknda detaylı bilgi verrseniz yardmcı olmayacalışalım.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Shanghaida bulunan firmamiz ile Cinden danismanlik hizmetlerinde bulunuyoruz.
Ilgilendiginiz urun detaylarini verirseniz yardimci olmak isteriz.
Mail:www.yfkpartners.com
E-mail:fatih@yfkpartners.
Msn:semihfatih@hotmail.com

Yerleşim Çin / ShanghaiMeslek Ticaret
Merhabalar öncelikle benim gerçekten merek etiğim bir konu var bana yardımcı olursanız sevinirim ben çinden gitar getirmek istiyorum ama ne yapacağım konusunda en ufak bir bilgim yok ve bunun için bilgi almak istiyorum biraz araştırdığıma göre en az 1 konteynır ve başka bi firma ile getire bileceğimi duydum çünki Daha sonradan maliye ile sorun yaşamamma için ürün nekadar getireceğimi sizin verceğiniz bilgiler doğrultusunda yapmak istiyorum yanlız gitarla sınırlı olmayacak başka müzik aletleride ola bilir bu konu hakkından beni bilgilendirirseniz sevinirim Şimdiden teşekkür ederim iyi çalışmalar Demir_Demircan_@hotmail.com msj bekliyorum...

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Serbest meslek
Dilerseniz rehberlik ve danışmanlık hizmeti, dilerseniz Çinden online satış işlemi tek adet bile olsa üstelik kargo bedava ve ödeme sistemi güvenli alışveriş sistemi olan paypal sistemi güvencesiyle olan sitemizle, dilerseniz ithalat işlemlerinizle yanınızda olmaktan mutluluk duyarız. Firmamızın anamerkezi Türkiyede hatay hendem mühendislik firması, Çindeki şubemiz ise Sweet life com. dir. Site adresimiz www.ticaretmasasi.com Online hatta arkadaşımız bulunmaktadır. dilediğiniz soruyu canlı bağlantı ile sorabilir ve kısa sürede cevap alabilirsiniz. veya sitemizde yeni yapılan forum sayfasına sorunuzu bırakırsanız kısa sürede cevaplandırılacaktır.
www.ticaretmasasi.com
www.dailyoff.com

Yerleşim Çin / GuangzhouMeslek Ythalat / Yhracat