Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Peçete Üretimi Hakkında. . .

BaşlatanlineslinesTarih04/06/2009 16:01:33Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye14 yazı
arkadaşlar merhaba yeni bir işe girmek için planlarım var ama öncelikle sizinde değerli fikirlerini almak istiyorum.
büyük ihtimalla peçete ve selpak sektörüne girecem yeterli sermayem var ama kar marjları hakkında hiç bir bilgim yok ve gelir gider dengesini kurtarıyormu yoksa para kazandırıyormu ?
eğer bilgisi olan arkadaşlar paylaşırlarsa çok sevinirim Teşekürler

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye66 yazı
sevgili linens ben bu işle bizzat imalatını yapıyorum şu an türkiyede yapılacak enson işlerden biri
diyeceksinki niye biz 2002 yılında başladık bu işe ozaman daha iyiydi şimdi tam bir fiyasko yaşanmakta
bizim üretimimizde 8 ay öncesine kadar 25 kişi çalışı yordu şu an çalışan sayısı 5 kişi ve bu da fazla geliyor
evet gelelim nedenlerine son iki yıldır hayat kimya adındaki firma hem hammadde üretiyor hemde konvertink yapıyor biz gidip hammadde istedikmi şukadar diyor ama öbürtarafta kendi ürettiği malı sana söylediği hammadde fiyatına veriyor şimdi soruyorum sana böyle bir rekebetin olduğu iş nekedar caziptir
2. sebebi ise hammadde fiyatı peşin bankaya havale yapıyon dekontu fax lıyon ondan sonra malın yükleniyor
ama sen malı aldın ürettin satacan ya ozaman iş değişiyor vade çıkıyor başrole 60 90 120 diye sıralıyo toptancı sana ondan sonra gel bu işiyap soruyorum benden bukadar hee unutmadan ben benim işletmeyi satıyorum
eğer çok niyetliysen gel anlaşalım hazır müşteri hazır marka daha ne istersin söz sende arkadaş
saygılar kendine iyi bak

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ymalat
Yeni Üye14 yazı
anladım arkadaşım çok yardmcı oldun sağol sadece bir arkadaşım önermişti iyi para var diye görünen o ki bu işte yine kartellere kaldı.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Yeni Üye14 yazı

bir üretici firma ile görüştüm saatte 25 tl kazanabilceğimi söylediler biligisi olan varmı ?

Yeni Üye5 yazı
peki 100 lük bi peçetenin maliyeti ne kadardır

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Ev kadyny
Yeni Üye14 yazı
225 kuruş falan herhalde.

Yeni Üye26 yazı
merhaba lines ben turgutludan selim özdinç yeterli sermayen varsa seni tasarladığım iki yeni dosyalama ürünü için üretim yapmaya ve kazanmaya davet ediyorum. emin ol peçete işinden çok iyi kazanırsın. ikisi için de patent alınabilir ve sadece biz üretiriz. ürettikçide kazanırız. başlangıç için 40,000,00-50,000,00 tl kadar para lazım. ilgilenirsen mailim alk18091985@hotmail.com tel: 531 749 75 46
SELİM ÖZDİNÇ

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Muhasebe
Yeni Üye14 yazı
ilginden dolayı teşekür ederim şu an için yeterli sermayem yok ama ilginenen arkadaşalarım var tavsiye edeceğim.