sevgili linens ben bu işle bizzat imalatını yapıyorum şu an türkiyede yapılacak enson işlerden biri
diyeceksinki niye biz 2002 yılında başladık bu işe ozaman daha iyiydi şimdi tam bir fiyasko yaşanmakta
bizim üretimimizde 8 ay öncesine kadar 25 kişi çalışı yordu şu an çalışan sayısı 5 kişi ve bu da fazla geliyor
evet gelelim nedenlerine son iki yıldır hayat kimya adındaki firma hem hammadde üretiyor hemde konvertink yapıyor biz gidip hammadde istedikmi şukadar diyor ama öbürtarafta kendi ürettiği malı sana söylediği hammadde fiyatına veriyor şimdi soruyorum sana böyle bir rekebetin olduğu iş nekedar caziptir
2. sebebi ise hammadde fiyatı peşin bankaya havale yapıyon dekontu fax lıyon ondan sonra malın yükleniyor
ama sen malı aldın ürettin satacan ya ozaman iş değişiyor vade çıkıyor başrole 60 90 120 diye sıralıyo toptancı sana ondan sonra gel bu işiyap soruyorum benden bukadar hee unutmadan ben benim işletmeyi satıyorum
eğer çok niyetliysen gel anlaşalım hazır müşteri hazır marka daha ne istersin söz sende arkadaş
saygılar kendine iyi bak