İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Malatya'da İlk Olmak İstiyorum
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorumU
Yeni Üye80 yazı
E
Yeni Üye27 yazı
0533 968 34 20
U
Yeni Üye80 yazı
hepinize teşekkür ederim......
U
Yeni Üye80 yazı
B
Yeni Üye11 yazı
MALATYA'DA KİRALAR ÇOK PAHALI. EVHANIMIYIM. EVDE SATIŞ YAPABİLECEĞİMİ ÜRÜNLERE VE FİKİRLERE SICAK BAKIYORUM. ELBETTE BAYANLARA YÖNELİK ÜRÜNLERE AĞIRLIK VERECEĞİM. LÜTFEN BU İŞİ YAPAN VARSA DENEYİMLERİNİ BENİMLE PAYLAŞŞSIN. basakkalali44@mynet.com
BAŞAK KALALI
B
Yeni Üye11 yazı
MALATYA'DA KİRALAR ÇOK PAHALI. EVHANIMIYIM. EVDE SATIŞ YAPABİLECEĞİMİ ÜRÜNLERE VE FİKİRLERE SICAK BAKIYORUM. ELBETTE BAYANLARA YÖNELİK ÜRÜNLERE AĞIRLIK VERECEĞİM. (içgiyim,çanta,vb ürünler ) BUTARZ SATIŞ YAPAN VARSA LÜTFEN DENEYİMLERİNİ BENİMLE PAYLAŞŞSIN. basakkalali44@mynet.com
BAŞAK KALALI
E
Yeni Üye27 yazı
mailinize bilgileriniz gönderilmiştir
U
Yeni Üye80 yazı
BAŞKA YOK MU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Z
Yeni Üye29 yazı
09/06/2009 : 23:58:33#9
Web sitesi
Alıntı
Slm ,
Malatya denince akla ilk gelen Kaysı geliyor dolayısı ile istersen Full Otomotik En olgun rengi Hafızaya Kaydtikten sonra Sadece Kaydedilen Renkdeki Kaysıları Ağaçtan zedelemeden Toplatabilirim Tabikki Mekanik olarak yapmak benimişim degil ancak mekanik olarakda bilgi veririm ben sadeec Elektronik kontrolunu yaparım zaten her şeyi yaparım diyen'de Hiç bir şey yapamayandır Herkes kendi işini yapacak sonra toparlanıp ortaya yeni bir şey çıkacak ,Tahmin ediyorumki böyle bir makina yok Alın Size Proje isterseniz Benim ile kontak Kurun Her Türlü Proje kontrolu yapabilirim ,
Kolay gelsin ,
Malatya denince akla ilk gelen Kaysı geliyor dolayısı ile istersen Full Otomotik En olgun rengi Hafızaya Kaydtikten sonra Sadece Kaydedilen Renkdeki Kaysıları Ağaçtan zedelemeden Toplatabilirim Tabikki Mekanik olarak yapmak benimişim degil ancak mekanik olarakda bilgi veririm ben sadeec Elektronik kontrolunu yaparım zaten her şeyi yaparım diyen'de Hiç bir şey yapamayandır Herkes kendi işini yapacak sonra toparlanıp ortaya yeni bir şey çıkacak ,Tahmin ediyorumki böyle bir makina yok Alın Size Proje isterseniz Benim ile kontak Kurun Her Türlü Proje kontrolu yapabilirim ,
Kolay gelsin ,
e
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz