Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Merhaba Arkadaslar

Başlatanalper_501Tarih27/05/2009 01:15:43Yorum0

İlk mesaj
Yeni Üye6 yazı
ben avustralya perth de bayan ve couk giyimi uzerine ikitane magaza isletiyorum ve turkiyeden mal gondermek istiyorum su an bursa gemlikten bu gemi firmasiyla anlastim yuku gondermek icin ve bi kac firmayla baglanti kurdum cocuk ve bayan giyimi ve herturlu imalatciyla baglanti kurmak istiyorum toptan alim icin benim sormak istedigim turkiyeden ihracat mevzuati hakkinda bilgisi olan varmi yani ben mali aldiktan sonra nasil gonderebilrim gumruk vergisi ve diger giderler ayriyeten burdan mal gonderireken burdada bi sirket acmalimiyim yoksa bi araci firmaylami gonderebilirmiyim bu konuda bilgisi olan arkadaslardan yardim bekliyorum ayrica avustralyada is yapmak isteyen herkese elimden geldigi kadar yardimci olabilirim ozellike imalat ci arkadaslar mobilya hali sekerleme vs uzak oldugu icin turklerin pek ilgisini cekmeyen bi ulke gemi ile gonderdiginiz mal bir ay icinde Avustralya ya ulas mis oluyor ucak la gonderme sansiniz sifr cunku kargo parasi gondereceginiz malin iki uc kati tutabilyor ama sicak paranin dondugu bi ulke her turlu konuda yardimci olabilirim eliden geldigi kadar ilginize simdiden tesukkur ederim

Yerleşim / PerhtMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
0 yorum