Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Bayilik Almak?

Başlatanloser07Tarih16/05/2009 03:54:19Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye17 yazı
oncelikle merhaba sitenizi uzun suredir takip ediyorum ama yeni üye oldum buda ilk mesajım

benim sorum biletix bayiligi hakkında ,nternette baya bi arastırma yaptım ama yeterli bilgi alamadım aceba aranızda bilgisi olan varmı

bayilik bedeli ne kadardır bilet satısından yuzde kac alıyorlar bıde organızasyon bıletlerını satmak ıcın bız mı basvuruyoruz mesela mac bıletleri benim oldugum sehirde biletix yok bu bayiligi alsak maç biletlerini satmak icin benmi basvuracagım vs...

bu konuda benı aydınlatırsanız sevınırım

umarım konuyu yanlıs yere acmamısımdır sımdıden tesekkurler..
Körün Herkesle Aynı Manzarayı Gördügü Yerdeyim CENAZEALAYINA

Yerleşim Türkiye / AntalyakayseriMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye17 yazı
up!!

hic bilgisi olan yokmu arkadaslar :)

Yerleşim Türkiye / AntalyakayseriMeslek Ö?renci
Yeni Üye64 yazı
Neden boyle bişey düşündünki ben yeni duydum acıkcası boyle bişeyi...alcak olursamda girer netten alırım..?

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Gyda
Yeni Üye17 yazı

onemlı maclarda ınternet yogun oluyo kılıtlenıyor mesela BJK-fb macına ben antalya bıletıxten aldırdım kayserıde yok bıletıx ınternetten denemedım ama forumlardakı yorumlardan anladıgım kadarıyla bı cok kısı alamamıs
ek olarak uefa fınal macı bıletı satarken 20 tl hızmat bedelı alıyolar bılet bası bende merak ettım nedır nasıldır dıye ama sanırım kımsenın bılgısı yok

Üye1714 yazı
Risk alırsın, fazla bilet alışı yaparsın sonrada satarsın. Yani direk sistemden satış yapmak yerine kendi potansiyeline yönelik alışları yaparsın ve satarsın. Ama samatadığın bilen sana 10 kat maliyet getirebilir.
Bu işte para var! - https://buisteparavar.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye17 yazı
Rterzioglu biletix o usulle mı calısıyo yanı once sen bıletı alıyosun sonramı satıyosun benım bıldıgım oyle dııl merkeze baglı bı sıstem uzerınde herkes satabıldıgını satıyor yanı turkıyedekı tum bayıler bı sısteme baglı

Üye1714 yazı
Tabii ki merkeze bağlı ama sen ne alırsın biletini ödemesini yaparsın kim karışır. Sonra da satarsın. Yoksa başkaları alır, sonra satmaya başlar. Sende hiç satamıyorum bilet kalmıyor der durursun. :)
Bu işte para var! - https://buisteparavar.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik