Dünyada özellikle soğuk ve sıcak ülkelerde ısı yalıtım niteliği çok yüksek olduğu için yaygın olarak kullanılan, ülkemizde de belli dönemlerde dışa bağımlı hammaddeler ile proje bazında kullanılmış, ancak şu anda aktif kullanımı bulunmayan bir ürün olan hafif beton üretimi ile ilgili yaklaşık 2 yıldır Ar-Ge çalışmaları sürdürmekteyiz. Hafif beton 400-1800 kg/m3 yoğunluklarda üretimi yapılan bir üründür. Normal betonun yoğunluğu 2500 kg/m3 'dür. Kullanım amacına bağlı olarak kullanım yoğunluğu seçilmektedir. Örneklemek gerekir ise; duvar bloğu için 400-600 kg/m3 arası, şap uygulamaları için 400-1400 kg/m3 arası, prekast panel olarak 400-1400 kg/m3 arası v.s. şeklinde özetlenebilir. Yoğunluk aralığının geniş olması herhangi bir yanılgı yaratmasın. Örneğin; bina içinde seramik kaplanacak bir zeminde şap 400 kg/m3 yoğunlukta uygulanabilirken, seramik benzeri sert olmayan (antibakteriyel PVC hastahane zemini) kaplamaların kullanıldığı durumlarda 1200 kg/m3 yoğunluk kullanılabilir. Konunun çok detayı var burada bunlara girmiyorum. Özetleyecek olur isek;
Hafif beton üretmek için kullanılan kimyasalı hiçbir ithal malzeme kullanmadan kendimiz üretebilir duruma geldik. Bu kimyasalı mekanik bir işlemden geçirip betonun içine karıştırılabilir duruma getiren ekipmanı kendimiz üretebilir duruma geldik. Yaklaşık 2 yıldır da özellikle duvar bloğu üretimi konusunda yoğun deneyimimiz oldu. İnternet ortamında yapılacak araştırmalar konu ile ilgili çok fazla bilgiye ulaşma imkanı sağlamakla birlikte, özellikle blok için üretim sürecinin problemleri ve çözümleri bu bilgi yığını içerisinde bulunmamaktadır. Mart 2008 'de değişen TS 825 (binalarda ısı yalıtımı yönetmeliği) enerji tasarrufunun önümüzdeki dönemde bir devlet politikası olarak yerel yönetimler (Belediyeler) ve denetleme kuruluşları (Yapı Denetim Firmaları, Meslek Odaları) vasıtasıyla yönlendirileceğinin ve denetleneceğinin çok belirgin bir işareti olmuştur. Yalıtımı kötü binalar kendini değil havayı ısıtmaya çalışan binalardır. Enerjinin kıymetli olduğu ve kıymetinin gittikçe arttığı günümüzde, her türlü enerji tasarrufu sağlayan malzemeler tercih edilir duruma gelecektir. Ayrıca sağlanan tasarruf sadece enerjide olmakla kalmayacak, bina ağırlığı da önemli ölçüde azalacağı için, bina deprem güvenliği artacak, taşıyıcı sistem için kullanılan çimento-demir benzeri malzemelerin miktarları da azalacak. Tüm bunların dolaylı kazanımlarından da bahsedilebilecektir.
Şu anda hedef ürün olarak kendimize "hafif beton blok" u seçmiş bulunmaktayız. Ürün, gazbeton-ytong muadili bir yapıya sahiptir. Ancak adı geçen ürünlerin dezavantajlarına sahip değildir. Kapalı hücrecikli (celluler) yapısı nedeniyle gazbeton gibi su emen bir malzeme değildir. Oluşumu sırasında çimento hidratasyonu dışında kimyasal bir reaksiyon yoktur. Gazbeton benzeri, ömür boyu devam eden bir gaz çıkışı v.s. yoktur. Çimento esaslı harçlar ile uyumu son derece yüksektir. Özel örüm harcı, özel sıva v.s. gerektirmez. Bu konularda ilgilenen arkadaşlarımıza daha detaylı bilgi aktarabiliriz.
Üretim sistematiği normal beton üretimi veya ineternet ortamında ulaşılabilen üretim şekillerine çok benzememektedir. Kendi geliştirdiğimiz üretim sistematiği bulunmaktadır.
Hedef üretimimiz 60,000 m3/yıldır. Bu üretim miktarına ulaşılması için gereken ekipman yatırımı ~600,000 TL 'dir. Buna ilave edilmesi gereken diğer giderler de; kurulum aşamasındaki işletme ve üretim aşamasında stok maliyeti giderleridir. 60,000 m3/yıl ~200 m3/gün üretime karşılık gelmektedir. Bu üretim için gerekli personel sayısı ~25 'dir. Kalifiye işçi ihitiyacı yoktur.
Hedef üretimin yakalanması ve pazarlanmasının mümkün olması durumunda ekipman yatırımının geri dönüşü 6 aydır. Ancak stok maliyetini arttırmamak ve pazarlama ağının bu kapasite için hemen oluşturulamayacağının hesaba katılması ile yatırımın geri dönüş süresini ~1 yıl gibi düşünmekte fayda olacaktır.
Pazar durumu aşağıdaki gibidir.
2002 yılında yapılan sektör araştırmasında gazbeton ve ytong blok üretim kapasitesinin 2,500,000 m3/yıl olduğu, kapasite kullanım oranının ~% 40 olduğu, buna bağlı olarak da üretim miktarının 1,000,000 m3/yıl olduğu bilgisine ulaşılmıştır. Ayrıca gazbeton ve ytong 'un duvar bloğu sektöründeki payının % 10 olduğu, yani Türkiye duvar bloğu pazarının ~10,000,000 m3/yıl olduğu bilgisi mevcuttur. 2008 yılı sektör araştırmasında ise 2002 'de 1,000,000 m3 olan üretimin 2,500,000 m3/yıl 'a çıkmıştır. Buna karşılık bizim hedeflediğimiz üretim 60,000 m3/yıl 'dır. Ayrıca diğer üreticilerin hiçbir şartta yapma imkanı olmayan hafif şap uygulaması da imkanlarımız dahilindedir. Hemen hemen her binada şap olduğu ve, hafif şapın normal şaptan daha pahalıya gelmediği düşünülür ise, pazarın büyüklüğü hayal edilebilir.
Müteakip hedefler, farklı bölgelerde kurulacak fabrikalar olacaktır. (İzmir kendi arsamızda 2. tesis, İstanbul, Ankara, Denizli, Antalya)
Konuyla finansman sağlama açısından ciddi olarak ilgilenenlerin atilgans@isbank.net.tr adresinden bana ulaşmalarını rica ederim.
Sadece bilgi isteyen arkadaşlar aşağıdaki sitelerden bilgi alabilirler. İngilizce olan siteler için; translate.google.com 'u kullanabilirsiniz.
www.neopor.com
www.provoton.com
www.foamconcrete.co.uk
www.propump.co.uk
www.penobeton.eu
www.ibeton.ru
www.penobeton.intbel.ru
www.alliedfoamtech.com
www.penoblok.com.ua
Saygılar.
24/05/2009 23:00
İnş. Müh. Süleyman ATILGAN