Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

5000tl İle Bişi Yapılır Mı? Ne?

BaşlatansernurTarih20/05/2009 14:52:36Yorum24

İlk mesaj
Yeni Üye6 yazı
Merhaba Arkadaslar,
İnşallah bu sorumun cevabını güzel fikirlerle alabilirim sanki burada olanlar seçilmiş insanlar herkes girişimci olamaz riski sevmez..
5000tl ile ne işler yapılır.
bayan girişimcilere krediler verilmektedir eger mantığıma yatan bir iş veya tutacak bir iş olursa inşallah yapmayı düşünüyorum..
kolay gelsin.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Grafiker
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
24 yorum
Yeni Üye6 yazı
vay be demekki az parası olanlara yorum bile yazılmıyo..adam 300000$ param var napabilirim demiş birsürü insan yorum yapmış..iş parada demekki paran çoksa yorum yazanda cok oluyo ..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Grafiker
Üye920 yazı
selamlar...eğer gerçekten ciddi yseniz size iş telkifim olacak...ticatet de iş onamli para o kadar değil...çok parasi olan var ama ticareti bilmyor ve abuk subuk işlere girer ve ya batırır yada ayni yerde suruklenır...
gerçek ama malesef oyledır.size baylik verebilirim...sizin 5000tl ile kesin ve net kazanacaksiniz...bu işte sadece kar vardır...sitemizi inceleyn.lütfen.www.granitsanat.com ofis şart sizin için ve tabiki baylik için 10000tl gereklidır.istanbulda hangi semtdesiniz? bana yazin...
ticaretle uğraştiniz mi?ya da ne tür işlerle meşküldunuz daha evel.size yarimci olacam ...ben ciddi kişilerle sadece çalişmay istyorum...ve dürüst kişilerle...başarilar dilerim ve hayrli işler,hayrli kazançlar dilerim.
msn: granitsanat@hotmail.com
saygilarimla : granit sanat doğal taş tasarım,dekorasyon
emzar nebieridze.
YAŞAMAK İÇİN SAVAŞ,SAVAŞMAK İÇİN YAŞA...
TİCARET! Cesaret, Sermaye, Azim, Güven ve Sabir işidir.
Birlik ve ilkler daima kazanır.

http://granitsanat.com
https://www.facebook.com/granitsanat
http://engramac.com
email:granitsanat@hotmail.com
05427672476

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
Yeni Üye80 yazı

İşlek bir caddede dükkanı olan bir tanıdığın varsa önüne soft dondurma makinesi koyabilirsin.Bu para yetmez ama kalanını taksitle ödeyebilirsin.Yaptığın harcamayı maksimum 45 gün içinde geri kazanırsın.Düşünürseniz resim ve bilgileri tarafınıza mail yoluyla gönderebilirim.İyi çalışmalar.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye122 yazı
selam arkadaşlar

peki 5000 tl ile galoş makinası alıp mahalle arasında küçük bir dükkana koyup galoş üretilse sizce iyi iş yapılır mı? sernur arkadaşta düşünebilir belki...

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf
Üye122 yazı
galoşlar nerelerde kullanılıyorsa oralara pazarlanamaz mı? galoş kullanan bir çok sektör var sonuçta.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf
Yeni Üye26 yazı
Grafiker olduğunuzu belirtmişsiniz. Bu konuda kendinizi biraz daha geliştirip freelance olarak çalışabilirsiniz (belki zaten öyle yapıyorsunuzdur.)

Bu grafikerlik konusunu açar mısınız? Web mi, basılı mı? Örnek işleriniz var mı?

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ynternet
Yeni Üye6 yazı
selamlar cevaplarınız için cok tesekkur ederim..grafikerlikte amatörüm..ben ticareti seviyorum..yukarda bahsettiğiniz konuları bende azcok arastırdım gelinlik konusuna gelince hiç ilgimi ceken bişi deil yapı olarak bayan tarzı işler örgü,oya,dantel ne anlarım nede satmayı becerrim çünkü ilgimi cekmiyolar bayan olmama ragmen...
ben genelde koşuşturmalı işleri birebir muhataplı işleri severek yapıyorum...yani ikna ve konuşma kabiliyetimin olduğunu inanıyorum daha cok organize etmeyi yönlendirmeyi severek yapıyorum..
soft dondurma mantıklı sezonluk olmasına ragmen veya otomatlık işler tabi bunlar için güven çok önemli bu devirdede oda yok yani gidip alsam soft makina koysam bi işyerinin önüne oradaki kişiler ilgisiz veya art niyetli olursa bana pahalıya mal olur..adamlar bakıyo iyi gidiyomuş biz niye alamayalım bu makinadan diyebilir...elektrik harcayacaktır .....vs ilgilenmek lazım ilgilenirimde önemli deil..işyeri mırın kırın ederse tekrar tasımak gerekecek stresine degmez diye inanıyorum..şimdilik askıya aldım(kendi işyerim olasıya kadar:) )
Aslında evim büro gibi büro malzemelerinin hepsi mevcut..aracımda var...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Grafiker
Yeni Üye39 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - sernur
vay be demekki az parası olanlara yorum bile yazılmıyo..adam 300000$ param var napabilirim demiş birsürü insan yorum yapmış..iş parada demekki paran çoksa yorum yazanda cok oluyo ..

Değerli Bayan Arkadaşım,
Kısa ama düşündürücü yazmışsınız. Evet Bende az bir rakama ortak arıyorum ama millet hala beleşe nasıl gelip yarı yarıya kazancını alayımın derdindeler. Ofis var, Referans var, Müşteri var, Pazar hızla ilerliyor, Önü açık, Hedef tutturmak maddiyata bağlı olsada mümkün ama nedense herkes yok sen dolandırıcı mısın, yok Aldatırmısın? yok Param batar mı? Yok şöyle yok böyle. Yaw gelin beleşe ortak olun yarısını verelim dememizi bekliyorlar sanırım.

Evet Maalesef ülkemizdeki her alanda olduğu gibi; GARİBANIN, KÜÇÜK İŞLETMECİNİN, KÜÇÜK ESNAFIN, KÜÇÜK PARAYLA KAZANÇ SAĞLAYANIN maalesef yeri yok. Ama yinede bazı arkadaşlar yorum yapıp katkıda bulunmuşlar. Umarım iyi bir yatırım yapar iyi de kazanırsınız. Bunu gönlümce istiyorum inanın. Allah ezilenin, hakir görülenin ve namusuyla para kazanma derdinde olanın yar ve yardımcısı olsun diyorum. Sağlıcakla kalın. Bol Şanslar...

Yerleşim Türkiye / Bakyrköy YstanbulMeslek Elektrik / Elektronik
Yeni Üye26 yazı
Alıntı Yapılan Metin:

Evet Maalesef ülkemizdeki her alanda olduğu gibi; GARİBANIN, KÜÇÜK İŞLETMECİNİN, KÜÇÜK ESNAFIN, KÜÇÜK PARAYLA KAZANÇ SAĞLAYANIN maalesef yeri yok.

Buradaki asıl sorun, şirket kurma aşamasında ya da iş fikrinin en erken seviyesinde olanlara herhangi bir destek sağlanmaması. Risk sermayesi bu demek ve biz de adı sanı yok. Risk sermayedarıyım diyen de halihazırda karlı ve büyük meblağlar getiren işlere yatırım yapmayı tercih ediyor.
Banka kredileri de aynı şekilde, parası ya da malvarlığı olana veriliyor.

Bu konularda önümüzdeki bir iki ay içinde adımlar atılırsa kriz karşısında ilaç gibi olacaktır. KOSGEB'in adını değiştirip Küçük ve Orta İşletmeler yapmışlar, bu bir gelişme sayılabilir belki... krediyi desteği sadece imalatçıya ihracatçıya yapmanın manası yok.

Bunun üzerine de bazı gelişmeler olursa sevindirici olur.

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ynternet
Yeni Üye9 yazı
merhaba arkadaşım 5000 neler yapılmazki kabiliyetin varsa bizlerde elektironik ev eşyaları oyuncaklar hertürlü şey var izmirde büyük alış veriş firmaların ihalesi alındı kiloylan veriyoruz örnek ütüler ketırlar tost mak daha aklına gele bilecek bircok şey yüzde yüz eli kar lan sata biliyorsunuz görüşelim yardımcı olayım mesutege_06@hotmail.com 05557684357 mesut yıldız
sakal

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Esnaf
Yeni Üye9 yazı
merhaba arkadaşım 5000 ytl cok şey yapılır yüzde yüz kar imajlı iş teklifi size bizlerde izmirde ütüler ketırlar tost mak hertürlü herşey var kiloylan veriyoruz yüzde yüz kar imajlı arayın yardımcı olayım mesutege_06@hotmail.com 05557684357
sakal

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Esnaf
Yeni Üye16 yazı
bugün dünyaya hükmeden birçok firmaların ilk bütçelerine bakıldığında o kadar komik rakamlar var ki önemli olan gerçekten yapılacak işin ne olduğu umarım istediğin şekilde bir iş planı geliştirirsin benimde elimde 2000+ laptop var ama halen küçük sermayeli bir iş bulamadım
Paranı kaybet zamanını kaybet hatta umudunu kaybet ama onurunu ve şerefini asla kaybetme !!

girisimci@windowslive.com

Şefkatte merhamette güneş gibi ol, ayıpları örtmekte gece gibi ol, keremde,cömertlikte akarsu gibi ol; tevazuda,mahfiyette toprak gibi ol; hoşgörüde deniz gibi ol; öfkede,asabiyette ölü gibi ol; ya olduğun gibi görün,ya göründüğün gibi ol...!!

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye352 yazı
sernur hn.
ben denizli' de tekstil işi ile uğraşmaktayım. buralarda çok farklı kalemlerde farklı ürünler bulunmaktadır. zaten havlu, bornoz ve nevresimin ana üretim merkezi denizlidir. bunun yanında buldan ve kızılcabölük bezleri ve fiskos masa örtüleri de bayanların oldukça fazla satın aldığı ürünler arasındadır. Eğer çevrenizde bu ürünleri satabileceğiniz müşterileriniz özellikle de bayanlar varsa, çok güzel paralar kazanabilirsiniz.
Bol kazançlar dilerim.
Nevateks Tekstil
www.nevatextile.com
Email: info@nevatextile.com

www.facebook.com/neva.tekstil
twitter: @nevateks
instagram: nevatextile

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Tekstil
Yeni Üye2 yazı
5000 tl ye 5 veya 10 tane telefon kabinleri koy.callshop dükkanı kur derim.yüzde 300 yakın kar oranı var .malum telefon günümüzde herkesin ihtiyaıcı.

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Di?er
Üye235 yazı
Telefon herkesin ihtiyacı ancak 7 den 77 ye herkesin cebinde cep telefonu var . Ayrıca konu 2009 da açılmış

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Mühendis
Yeni Üye94 yazı
merak ediyorum 2009 da bu konuyu açan kişi iş konusunda başarılı olabildiler mi?
Girişim başarının imzasıdır...

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Reklam
Üye345 yazı
adam buraya en son 2009 yazmış
eses

Yerleşim Türkiye / Eses
Yeni Üye94 yazı
İşte aradan 3 sene geçmiş bende bunu merak ettim
Girişim başarının imzasıdır...

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Reklam
Yeni Üye5 yazı
Bildiğiniz işi yapın.
Her şey olacağına varır...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis
Üye345 yazı
''bacardi52'' kişi 2009 en son yazmış bir daha siteye girmemiş istersen mail yolla öğren napmış bakalım
eses

Yerleşim Türkiye / Eses
Yeni Üye1 yazı
İş yapabilmek için 5000 TL güzel rakam bence.
Ama biraz etrafınızı inceleyip, para kazanma taktiklerine göz atmanızı öneririm. Bana ulaşmak isterseniz info@3evet.com..

Tekniklerimi sizinle paylaşabilirim.
İyi günler.
www.3evet.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye94 yazı
5.000 tl ile rahatlıkla yapabileceğiniz iş fikrini aşağıda dikkatinize sunuyorum;

Eğlence Sezonuna Girerken, ToyMax Eğlence Sistemleri'nden İNANILMAZ KİRALAMA KAMPANYASI !!!

Eğlence sektörünün tavan yaptığı yaz sezonuna girdiğimiz şu günlerde, yeni yatırım yapmak isteyen veya sektörel yatırımını yenilemek isteyen girişimcilere indirimli yaz kampanyası fırsatını sunan ToyMax Eğlence Sistemleri'nden, F1 Yarış Arabası Simülatörü Seti 'ni KİRALAMA FIRSATI'NI KAÇIRMAYIN !

F1 Yarış Arabası Simülatörü Seti (İkili Takım) Kiralama Ücreti - 4.000 TL+KDV (1 Aylık)

NOT: 6*6=36 m2'lik bir alan kaplamaktadır. Nakliye ücretleri, ALICI FİRMAYA AİTTİR.

* F1 YARIŞ ARABASI SİMÜLATÖRÜ SETİ (İkili Takım): BİLET FİYATI 7.5 TL OLMAK KOŞULUYLA MİNİMUM KAZANÇ TABLOSU

5 DAKİKALIK SEANS---- 2 KİŞİ * 7,5 TL-------- 15 TL
1 SAATE 2 SEANS------ 4 KİŞİ * 7,5 TL-------- 30 TL
10 SAATE 20 SEANS---- 40 KİŞİ * 7,5 TL------- 300 TL

AYLIK GELİR---------- 300 TL * 30 GÜN--------- 9.000 TL

Buradaki hesaplamaları sistemin en düşük performansı ile göstermiş bulunmaktayız. Böylelikle sizler sistemin getirisini ve yatırım maliyetinizini ne kadar sürede çıkarabileceğinizi hesaplıyabilirsiniz.

ToyMax Ürünlerini Nerelerde İşletebilirsiniz?

ToyMax İkili Yarış Arabası Simülatörü Seti; Alışveriş Merkezleri, Sinemalar, Eğlence Parkları, Restoran ve Cafeler, Oteller, Bowling Salonları, Lunaparklar, vb. Eğlence ve Oyun Mekanları ile insan sirkülasyonunun yoğun olduğu tüm açık ve kapalı mekanlar için mükemmel ve son derece kazançlı bir yatırım imkanı sunmaktadır.

Tüm Sorularınız ve Fiyat Bilgisi İçin 7/24 Hizmetinizdeyiz:

Office Tel: (+90).332.345 46 54
Office Gsm: (+90).532.158 82 00

Msn: toymax.ferhat@hotmail.com

Yahoo Mail: toymax.ferhat@yahoo.com

Google Mail: toymax.ferhat@gmail.com

Yandex Mail: toymax.ferhat@yandex.com.tr

E-Mail: info@toymax.net

Web: http://www.toymax.net/

ToyMax Facebook Grubumuz: http://tr-tr.facebook.com/groups/166805460088175/

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Ticaret