2. Hatırlarsanız bir Vakıf projem vardı kurun artık şu vakfı diye avaz avaz bağırıyordum baktım ki sadece ben bağırıyorum ama bağırmakla iş bitmiyor ordan girdim burdan çıktım sonunda Azerbaycanda bir ağbimize projeyi anlattık seve seve projeyi değerlendireceklerini söylediler ha bunun yanında sadece Azerbaycanla bırakmadık işi İstanbuldada çok güçlü tamamı Türk Sermayeli bir şirkete Vakıf projesini söyledik kendileri hemen değerlendirmeye aldılar fakat sanırım Vakıf kurulucağı için 3 ila 5 ay gibi bi zaman gerekebilir çünkü Vakfın kuurlmaması için gerçekten bazıları çok büyük çaba harcıycak eminim. Demem o durki projeniz varsa buluşunuz veya icadınız varsa kardeşim Türkün Türkten başka dostu yok yabancı sermayeye 3 kuruş için günahınızı bile satmayın burda bazı arkadaşlar bana söylemişti inanmak başarmanın yarısıdır diye size katılmıyorum arkadaşlar çünkü İNANMAK BAŞARMAKTIR ve ben başardım siz neden başaramayasınız ki inanın çok yakında şu lafı söyleyeceksiniz Hasan AYDEMİR Koniks.com da forumda yatırımcı arıyordu ama adam sıfırdan kendi işini kurdu helal be, bende sana soruyorum sen neden kuramadın kendi işini çünkü sen yeterince inanmadın aramızdaki fark bu projeniz güçlüyse inanıyorsanız mutlak başarırsınız yok inanmıyorsanız benim projem var dahi demeyin arkadaşlar ve yeni şeyler düşünün hayal edin en büyük buluşlar ve icatlar hayalleri güçlü olan insanların buldukları buluşlarır. Zekanızı değil mantığınızı kullanın çünkü akıl tek başına hiç bişiydir önemli olan her zaman mantıktır. İnşallah şirketi kurunca burda açık adresimi de vericem şirketin bi çayımı içmeye beklerim arkadaşlar. Destekleriniz için sağolun hepinizden Allah Razı olsun sadece biraz sabredin Vakıf Kurulucak inşallah o zaman benim projeme yatırım yap diye adam aramıycaksınız. Allaha Emanet Olun. Saygılarımla. Hasan AYDEMİR
www.turkisletmerehberi.com Türkiyenin En Kapsamlı Kobi Rehberi