İlk mesaj
Genel İlanlar
Katar'a Yatırım, İhracat Yapmak İsteyenler Buraya
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
58 yorumM
Yeni Üye67 yazı
msignman@yahoo.com
D
Yeni Üye4 yazı
27/03/2016 : 18:28:35#32
Web sitesi
Alıntı
denizvargün
H
Yeni Üye30 yazı
MERHABA
EV TEKSTİLİ ÜRETİMİ YAPMAKTAYIZ VE YANIN DA OTEK TEKSTİLİ
YORGAN
YASTIK
NEVRESİM
DİREK ÜRETİMDEN İLGİLENİRSENİZ GÖRÜŞEBİLİRİZ
helinteksbaran
X
Yeni Üye1 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - faruközcan Kırizin etkilerinin oldukça az seyredildiği Katar'da mağaza açmak veya yatırım yapmak konusunda bilgiye, yerli ve güçlü bağlantıya ihtiyacı olanlarla görüşmekten memnuniyet duyarız. |
Merhaba
Dohada restoran açmak istiyoruz. Nasıl yardımcı ola bilirsiniz?
Onceden tesekkurler
Zaur Efendiyev
zaur.afandiyev@gmail.com
D
Yeni Üye1 yazı
katar doha ya çilek kiraz domates limon v.b gondermek ısteyen ıhracatcılara mallarını pazarlamaları konusunda yardım edebılırım katar sebze meyve halınde calısmaya basladım bayagı baglantılarım oldu ılgılenmek ısteyenler yazsınlar
P
Yeni Üye34 yazı
Merhabalar, ben Moda tasarımcısıyım. Giyim olarak her hangi modaların üzerinde çalıştım. Bu konuda fikirleriniz varsa buyurun.
Saygilarimla Rufat Ashurov
rufat.ashurov@gmail.com
Saygilarimla Rufat Ashurov
rufat.ashurov@gmail.com
Ashurov Rufat
B
Yeni Üye45 yazı
iyi günler katar a bal satan firmalar varsa burda . Elimde kendi üretimimiz kestane balı mevcut kilogram fiyatı 130 tl düşünüyoruz fiyatta pazarlık olur herkese hayırlı işler
O
Yeni Üye1 yazı
29/06/2017 : 15:04:08#38
Web sitesi
Alıntı
mrhb faruk bey katara tuz satmak istiyorum yemeklik veya sanayi tuzu bu konuda yardımcı olabilirmisiniz neler yapmam gerekiyor bilgilendirirseniz seviniriz teşekkürler (faikturkmen@hotmail.com )
orfetuz
B
Yeni Üye2 yazı
Katar'a zeytin yağı ihracat yapmak isteriz.
beratseker@outlook.com
beratseker@outlook.com
T
Üye518 yazı
29/06/2017 : 16:08:28#40
Web sitesi
Alıntı
Tablo Uzmanından Alınır!
Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com
Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com
G
Üye232 yazı
Yazıyı gönderen - emil55 arkadaşlar ben daha once Katar, Dohada oldum. zannediyorum, orada mobilya için yatırım makul olmaz. |
K
Yeni Üye41 yazı
hasta bezi ve lateks/nitril medikal eldiven olabilir mi? malum hasta bezi tr de üretilir fakat eldivenler dünyada sadece malaeyzda üretiliyor...
muratciplak@diadays.com
muratciplak@diadays.com
V
Üye550 yazı
04/07/2017 : 20:03:29#43
Web sitesi
Alıntı
Peyzaj ve cevre duzwnlemesi konusunda calisma is yapmak isteriz ozwllikle arap ulkelerinde dayanikli olan gul uretimi yapmaktayiz pazar varsa neden olmasin
enginberber76@mynet.com
enginberber76@mynet.com
T
Yeni Üye1 yazı
selam herkese katar ihracat yapmak isteyen arkadaşlar yardımcı olunur kesinlikle soru amaçlı rahatsız etmeyelim gıda eşya giyim hertürlü ihracat konularda yardımcı olunur gerçekten işyapmak isteyen arkadaşlar yazsın meil tbucanhakan@gmail.com ciddi olan yazsın tanışalım
katar ihracat
I
Yeni Üye41 yazı
faruk bey selamlar.
mali.abas@yahoo.com iletişime geçebilir misiniz ?
solar enerji projeleriyle ilgili görüşmek istiyorum.
mali.abas@yahoo.com iletişime geçebilir misiniz ?
solar enerji projeleriyle ilgili görüşmek istiyorum.
Yazıyı gönderen - faruközcan Kırizin etkilerinin oldukça az seyredildiği Katar'da mağaza açmak veya yatırım yapmak konusunda bilgiye, yerli ve güçlü bağlantıya ihtiyacı olanlarla görüşmekten memnuniyet duyarız. |
Best Regards
O
Yeni Üye81 yazı
Bebek bezi, yetişkin hasta bezi danışmanı olarak fabrika kurulumunda liderlik yapabilirim
yardımcı olabileceğim konular
üretim standartlarının oluşturulması
operatör eğitimlerinin verilmesi
ürün reçetelerinin hazırlanması
makina üzerine ar-ge çalışmalarının yapılması
makina montajı ve devreye alınması
proses, mekanik,tutkal ayarları
tekrarlayan sorunların araştırılması ve elimine edilmesi
üretim degişikliği süresinin kısaltılması (bebek bezi ,hasta bezi,hijyenik pet ve ıslak mendil )
hammadde azaltımı ve kullanım şekli
iletişim:aydin0138@hotmail.com
yardımcı olabileceğim konular
üretim standartlarının oluşturulması
operatör eğitimlerinin verilmesi
ürün reçetelerinin hazırlanması
makina üzerine ar-ge çalışmalarının yapılması
makina montajı ve devreye alınması
proses, mekanik,tutkal ayarları
tekrarlayan sorunların araştırılması ve elimine edilmesi
üretim degişikliği süresinin kısaltılması (bebek bezi ,hasta bezi,hijyenik pet ve ıslak mendil )
hammadde azaltımı ve kullanım şekli
iletişim:aydin0138@hotmail.com
aydın
S
Yeni Üye2 yazı
Katar'a peynir ve mobilya ihracatı yapmak isteriz yardımcı olabilir misiniz?
kendi fabrikamız da 1. kalite kars kaşarı ithalatı-ihracatı yapılır
1. kalite kendi atölyemiz de el yapımı mobilya üretilir(deri,kumaş,ağaç) her tasarım uygulanabilir
1. kalite kendi atölyemiz de el yapımı mobilya üretilir(deri,kumaş,ağaç) her tasarım uygulanabilir
E
Yeni Üye13 yazı
Merhaba faruk bey,
Türkiyede tek kullanımlık medical ürünler satıyoruz katar'a steril ürünler göndermek istiyoruz oradan doğrudan medical firmalarıyla veya hastanelerle görüşebilme durumumuz var mıdır? Yardımlarınızı talep etmekteyiz
saygılarımızla...
Email: enesbozdogan@outlook.com
İrtibat Tel: +90 532 152 2843
Türkiyede tek kullanımlık medical ürünler satıyoruz katar'a steril ürünler göndermek istiyoruz oradan doğrudan medical firmalarıyla veya hastanelerle görüşebilme durumumuz var mıdır? Yardımlarınızı talep etmekteyiz
saygılarımızla...
Email: enesbozdogan@outlook.com
İrtibat Tel: +90 532 152 2843
B
Yeni Üye60 yazı
Kararlı bir ortak bulursanız Demir Çelik fabrikası (haddeleme)kurabiliriz ; 100ton/saatlik tesisim var yurtdışı ortak arıyorum.
GEÇMİŞİNİ BİLMEYEN AHMAK GELECEĞİNİ İNŞAA EDEMEZ ...
Y
Yeni Üye2 yazı
Merhaba ben esofman tshirt tarzi uretim yapiyorum. Katara ihracat yapmak isterim. Saygilar
((
A
Yeni Üye20 yazı
mrh strafor fabrikası kuralım varmıdır oradan iş ortaklıgı yapacak portveyiniz .
Yavuz
A
Yeni Üye36 yazı
25/10/2017 : 00:07:48#52
Web sitesi
Alıntı
Özel Pratik Çay ve kahve Sıcak suyun olduğu herde hemen hazır
Katara satabilirmiyiz
info@arengruppyo.com
Katara satabilirmiyiz
info@arengruppyo.com
Numan Yakut
05064350266
05064350266
E
Yeni Üye13 yazı
Katara medical ürünler satmak istiyoruz ordaki firmalarla ticaret yapmak isteriz.
saygılarımızla...
Tel: 0532 152 28 43
saygılarımızla...
Tel: 0532 152 28 43
I
Üye134 yazı
11/11/2017 : 22:36:21#54
Web sitesi
Alıntı
karton bardak makinaları, tek kullanımlık sızdırmaz kaplar (tabak, peynir kabı) (termoform makinaları) konusunda yerli üretim yapmaktayız, katar ve diğer ülkelerden talep olursa görüşebiliriz. imdatbesikci@gmail.com
www.ymcup.blogspot.com.tr
www.erkurmakina.blogspot.com.tr
www.ymcup.blogspot.com.tr
www.erkurmakina.blogspot.com.tr
M
Yeni Üye6 yazı
25/07/2018 : 11:58:24#55
Web sitesi
Alıntı
merhabalar.
biz kısa vadede kafelerde restoranlarda kullanılan stick şeker tuz baharat ketçap mayonez vs ürünler üretimine başlayacağız.
iç piyasada pazarı iyi çok geniş..
ama dış piyasada özellikle de bae kuveyt katar gibi zengin ülkelere ihracat yapabilirmiyiz. arkadaşlarına söyle bakalım karlı bir iş. mesela şekere vergi almıyor arap ülkeleri. bi araştırmasını yapsın. uyarsa ticaret yapalım. saygılar.
mustafamgv@hotmail.com
biz kısa vadede kafelerde restoranlarda kullanılan stick şeker tuz baharat ketçap mayonez vs ürünler üretimine başlayacağız.
iç piyasada pazarı iyi çok geniş..
ama dış piyasada özellikle de bae kuveyt katar gibi zengin ülkelere ihracat yapabilirmiyiz. arkadaşlarına söyle bakalım karlı bir iş. mesela şekere vergi almıyor arap ülkeleri. bi araştırmasını yapsın. uyarsa ticaret yapalım. saygılar.
mustafamgv@hotmail.com
G
Yeni Üye1 yazı
Merhaba,
Ben de Katara ihracat yapmak istiyorum yardimci olurmusunuz benim whats app: +996 700 94 52 38 postam: john_venera@mail.ru
Ben de Katara ihracat yapmak istiyorum yardimci olurmusunuz benim whats app: +996 700 94 52 38 postam: john_venera@mail.ru
guzide
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz