İlk mesaj
Genel İlanlar
Katar'a Yatırım, İhracat Yapmak İsteyenler Buraya
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
58 yorumM
Yeni Üye10 yazı
e-mail adresim ahmetremzicetin@hotmail.com
ahmet çetin
S
Yeni Üye8 yazı
18/04/2009 : 17:19:25#2
Web sitesi
Alıntı
Ben Katar Doha'ya şilebezi giyim ürünleri satmak istiyorum. İşbirliği için görüşebiliriz.
www.purecottonfashion.com
F
Yeni Üye14 yazı
Sayın Marshall ve Sayın Silebezi,
Ürünlerinizin Katar piyasasındaki yerlerine yönelik bir incelememizin ardından sizlere müsaadenizle Çarşamba günü özel mesajlarınızdan işbirliği planlarımızı iletmek isteriz.
Saygılar,
Faruk Özcan
D
Yeni Üye1 yazı
Nasil Yardimci olabilirsiniz
diyarbekir21@live.de
?
H
Yeni Üye2 yazı
katara reçel satmak istiyorum yardımcı olursanz sevinirim
A
Yeni Üye4 yazı
20/10/2009 : 21:13:16#6
Web sitesi
Alıntı
izmir de şişme oyun parkı ve şişme reklam ürünleri imalatı yapan firmayız, yurtdışı pazarlarda araştırma yapmaktayız. zeplinpark@hotmail.com Görüşebiliriz.. www.zeplinpark.net
www.zeplinpark.net
K
Yeni Üye10 yazı
Faruk Bey Katar'a Büro Mobilyası Satmak İstiyoruz Bu Konuda Görüşürsek İyi Olur Diye Düşünüyoruz Ulaşırsanız Seviniriz kalender_okan@hotmail.com
Mal Sahibi Mülk Sahibi; Hani Bunun İLK SAHİBİ???
M
Yeni Üye2 yazı
Faruk Bey Katar'a mekanik salmastra ve o-ring vb. ürünlerimizi satmak istiyoruz. Bu konuda iletişime geçebilirmiyiz. mekaniksalmastra@gmail.com
MEKANİK SALMASTRA ÜRETİCİSİYİZ..!!
Y
Yeni Üye55 yazı
21/12/2009 : 17:07:42#9
Web sitesi
Alıntı
Mısır'daki Ticaret Kapınız...
20 senelik Türkiye'deki ticari faaliyetlerimizin ve son 5 senedir Mısır'daki ticari faaliyetlerimizin bize sağladığı tecrübe ile Mısır ve Türkiye arasında ticari köprü olmak amacıyla kurduğumuz bu şirket size her türlü teknik,ticari,danışmanlık alanlarında hizmet verecektir.
Mısır'da size en çok lazım olacak modern ve profesyonel hizmet tarafımızdan sağlanması en önemli misyonumuzdur.
HİZMETLER:
- Mısır ve Türkiye arasında her türlü ticari faaliyet
- Her sektöre yönelik portföy kullandırılımı ve yeni portföy araştırması
- Mısır'ı ziyaret edecek iş adamlarına her türlü tanışmanlık hizmeti
- Mısır'da iş kuracak şirketler için fizibilite çalışmaları ve kanuni işlemlerde destek
www.royalturk.com (sitemiz yapım aşamasındadır)
İlgili Kişi : Yaşar Yiğit Kaçmaz
e-mail&msn : yykacmaz@hotmail.com
20 senelik Türkiye'deki ticari faaliyetlerimizin ve son 5 senedir Mısır'daki ticari faaliyetlerimizin bize sağladığı tecrübe ile Mısır ve Türkiye arasında ticari köprü olmak amacıyla kurduğumuz bu şirket size her türlü teknik,ticari,danışmanlık alanlarında hizmet verecektir.
Mısır'da size en çok lazım olacak modern ve profesyonel hizmet tarafımızdan sağlanması en önemli misyonumuzdur.
HİZMETLER:
- Mısır ve Türkiye arasında her türlü ticari faaliyet
- Her sektöre yönelik portföy kullandırılımı ve yeni portföy araştırması
- Mısır'ı ziyaret edecek iş adamlarına her türlü tanışmanlık hizmeti
- Mısır'da iş kuracak şirketler için fizibilite çalışmaları ve kanuni işlemlerde destek
www.royalturk.com (sitemiz yapım aşamasındadır)
İlgili Kişi : Yaşar Yiğit Kaçmaz
e-mail&msn : yykacmaz@hotmail.com
C
Yeni Üye25 yazı
Katar a kök boyasından boyanan yün el dokuma halıları oldukça zengin motifleri olan üretimini yaptığımız bu halıları satmak ve pazar yapmak kurmak istiyoruz nasıl bir yol almamız konusunda görüşmek istiyorum isterseniz birkaç örnek motiflerini mail gönderebilirim.
irtibat tel:0544 3224676
ibrahimtopac45@mynet.com
H
Yeni Üye14 yazı
FARUK BEY. KANEPE KOLTUK YATAK BAZA İMALATIMIZ VAR . BİLGİLERİNİZE SUNARIZ SAYGILARIMLA.
D
Yeni Üye6 yazı
merhaba bu katar'la çalışma konusunda bana yardımcı olurmusunuz ben ihalelere giriyorum ve ufak tefek inş. ve onarım ayrıca profösyönel olarakta mobilya imalatı yapıyorum mail atarsanız sevinirim dekorlumobilya@gmail.com
T
Yeni Üye36 yazı
Katar'a buzdolabı poşeti, çöp poşeti, mağaza poşeti, ambalaj malzemeleri ihraç etmek istiyorum.
T
Yeni Üye36 yazı
Katar'a buzdolabı poşeti, çöp poşeti, mağaza poşeti, ambalaj malzemeleri ihraç etmek istiyorum. bu konuda işbirliği ya da yardımcı olabilmeniz mümkünmü?
D
Yeni Üye6 yazı
merhaba ben katarla çalışmak istiyorum izmirde mobilya sektörüyle ilgileniyorum oymalı klasik yatak odası yemek odası oturma grupları yapmaktayım ve ayrıca devlet kurumlarının ihalelerini alıp yapıyorum iki adet atölyem bulunmakta bana yardımcı olurmusunuz tel: 0532 741 85 72 dekorlumobilya@gmail.com
D
Yeni Üye6 yazı
merhaba ben katara mobilya satmak istiyorum bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim tel: 0532 741 85 72 dekorlumobilya@gmail.com onur coşkun
D
Yeni Üye6 yazı
merhaba arkadaşlar ben izmirde oymalı klasik takımlar yapmaktayım (yatak odası yemek odası oturma grupları) ayrıca devlet ihaleleri taahütlüm işler yapmaktayım 2 adet atölyem var ihracat yapmak istiyorum (ırak,suriye,arap ülkeleri azerbaycan katar ) fark etmez bana bu konuda yardımcı olurmusunuz ortakda yapabilirim mail: dekorlumobilya@gmail.com tel: 0532 741 85 72 onur coşkun yardımlarınız için teşekürederim
U
Yeni Üye26 yazı
SELAMLAR KARDEŞİM BİZ FİRMA OLARAK ALANIMIZDA TEMİZLİK VE GİYİM ÜZERİNE KATARA SİZİN ÖNCÜLÜĞÜNÜZLE ÇALIŞMAK İSTERİZ TEŞEKKÜRLER
uzunlarticaret55@gmail.com
uzunlarticaret55@gmail.com
uzunlarticaret&redbluegiyim
S
Yeni Üye8 yazı
mrb, ben çanta aksesuarları, kemer tokası, mobilya aksesuarları ihraç etmek istiyorum.
msn: skycyprus@hotmail.com
msn: skycyprus@hotmail.com
Magnet buzdolabı aksesuarları
Eski savaş topu ofis aksesuar
Eski savaş topu ofis aksesuar
T
Yeni Üye1 yazı
Merhaba deri üzerine yaptığım işlemelerle masaörtüsü runner konsol örtüsü ve amerikan servisler yapan bir firmayız. Katardaki oteller ve restaurantlara pazarlamasını yapmak istiyoruz nasıl yardımcı olabilirsiniz
M
Yeni Üye8 yazı
istanbulda oturma grubu kanepe imalti yapmaktayiz
firma olarak yurtdisina acilmak istiyoruz
ahmetmelihkiygin@hotmail.com
05322260276
istediginiz modelde calisabiliriz
firma olarak yurtdisina acilmak istiyoruz
ahmetmelihkiygin@hotmail.com
05322260276
istediginiz modelde calisabiliriz
ahmet kıygın
F
Yeni Üye44 yazı
60 yıldır gıda sektöründeyiz yatırım değil ama ürün verebiliriz. 05067386716 ferhataktas@me.com
blue star
G
Yeni Üye25 yazı
30/07/2013 : 13:19:32#23
Web sitesi
Alıntı
mrb arkadaşlar kadın pedi ve cocuk bezi hakkında bilgi almak isteyen olursa
www.akgulkozmetik.com.tr
www.akgulkozmetik.com.tr
A
Üye433 yazı
selamlar faruk bey:
katar sıcak iklime sahip olmasından dolayı
sürülebilir likit ısı yalıtım kaplaması gönderebiliriz.
2008 den beri fason avrupaya üretiyoruz.
2011 den beride kendi markamız ile iç piyasada kullanılmakta
yeni bir teknolojidir.uygulandığı teraslarda ve cephelerde sıcak bölgelerde 8-12 derece içerideki ısının düşmesini sağlar ve konforu artırır.
textüre doku deseni ilede cephelerde yeni bir görsel oluşturarak binaların görünümünü güncelleştirir.
saygılar
msbalfa@gmail.com
mustafa
+90 541 745 85 97
katar sıcak iklime sahip olmasından dolayı
sürülebilir likit ısı yalıtım kaplaması gönderebiliriz.
2008 den beri fason avrupaya üretiyoruz.
2011 den beride kendi markamız ile iç piyasada kullanılmakta
yeni bir teknolojidir.uygulandığı teraslarda ve cephelerde sıcak bölgelerde 8-12 derece içerideki ısının düşmesini sağlar ve konforu artırır.
textüre doku deseni ilede cephelerde yeni bir görsel oluşturarak binaların görünümünü güncelleştirir.
saygılar
msbalfa@gmail.com
mustafa
+90 541 745 85 97
S
Yeni Üye36 yazı
İhracat ve ithalat yapmak mı istiyorsunuz?
Dünya çapında müşterileriniz olsun ister misiniz?
Hiç bir bilginiz yok mu?
Ya da çok düşük cirolara mı takıldınız?
Hibe desteklerden yararlanmak mı istiyorsunuz?
O zaman bize ihtiyacınız var..!
Lütfen iletişime geçiniz..!
(Ayrıca Girişimci ve Kobilere yönelik hizmetlerimiz ve yatırımcı arayanlara yatırımcılık hizmetlerimizde mevcuttur.)
Ömer ÖZDEN
Uluslararası Portföy
ve Ticaret Danışmanı
omerozden_89@yahoo.com.tr
0535 490 03 53
Dünya çapında müşterileriniz olsun ister misiniz?
Hiç bir bilginiz yok mu?
Ya da çok düşük cirolara mı takıldınız?
Hibe desteklerden yararlanmak mı istiyorsunuz?
O zaman bize ihtiyacınız var..!
Lütfen iletişime geçiniz..!
(Ayrıca Girişimci ve Kobilere yönelik hizmetlerimiz ve yatırımcı arayanlara yatırımcılık hizmetlerimizde mevcuttur.)
Ömer ÖZDEN
Uluslararası Portföy
ve Ticaret Danışmanı
omerozden_89@yahoo.com.tr
0535 490 03 53
E
Yeni Üye81 yazı
arkadaşlar ben daha once Katar, Dohada oldum.
zannediyorum, orada mobilya için yatırım makul olmaz.
zannediyorum, orada mobilya için yatırım makul olmaz.
Ş
Yeni Üye1 yazı
20 yıldır brode desencisiyim daha doğrusu punchörum işimi seviyorum saurer ve lasser makinelerine desen yapmaktayım katarda bu konuda iş imkanı varmı bilmiyorum lakin varsa eşimi ve bir kızımıda alarak katarda çalışmak istiyorum . Bu arada yaşım 43 yaş sınırı varmı punch.sukruacar@hotmail.com
şükrü acar
J
Üye223 yazı
22/12/2015 : 14:59:19#28
Web sitesi
Alıntı
Fındık ezmesi,iç fındık,tuzlu fındık üretimini yapmaktayız,damak tadı uygunluğu var ise,ticaret yapmak isteriz,
selamlar sunarız. hrktrb@gmail.com adresimden irtibatlaşabiliriz.
selamlar sunarız. hrktrb@gmail.com adresimden irtibatlaşabiliriz.
F
Yeni Üye3 yazı
merhabalar konyada fantazi yazlık ayakkabı üretimi yapıoruz katara ihracat yapmak isteriz iyi çalışmalar furkanozdayi@gmail.com
M
Yeni Üye67 yazı
İzmir'de Gelin ayakkabısı / Abiye ayakkabılar ureten fabrıkayız. Uretıcı fırma oldugumuz 100 den fazla cesıdımız var. Musterı portfoyu arayıs ıcındeyız.
msignman@yahoo.com
msignman@yahoo.com
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz