Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Bodrum'da Dükkan Açacağım. Sizce Ne Satmalıyım?

Başlatanbaha75Tarih02/04/2009 23:41:44Yorum27

İlk mesaj
Yeni Üye9 yazı
Merhaba değerli arkadaşlar.
Uzun yıllardır çalışmama rağmen para biriktiremediğim
sektörümü bırakmaya karar verdim. Bodrum' da hemen
karşısında İngilizlerin yoğun olarak kaldığı bir otel olan
küçük bir dükkan buldum.( 8-10 M.)

Yanında bodrum baskılı bardak ve hediyelik satan 2 dükkan var.

Bu dükkanda ne satmalıyım? lütfen bana fikirleriniz
ile destek olun.

Biraz nakit birazda konsinye mal bulabilirmiyim? buda
başlığa ekleyemediğim 2. sorunum, çünkü yeni bir
hayata başlayacağım ve eski işimden ayrılırken içeride çoook fazla paramı bırakacağım.

Fikir ve düşünceleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Saygı ve sevgiyle kalın.
bahadir_d@hotmail.com

Not: Özür dileyerek adımı yazmıyorum çünkü sektörümde bu iş değişikliği dükkanı açana kadar duyulmamalı.
Tanrım! Değiştirilebilecek şeyleri değiştirebilmem için bana güç ver, değişemeyecek şeyleri kabullenebilmem için sabır ver ve bu ikisini ayırt edebilmem için akıl ver.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
27 yorum
Üye105 yazı
benimde bodrumda kurmayı düşündüğüm bir iş var ama fikri kendime saklıdığım için size söyleyemem :)

ama yinede başarılar diliyorum size.

(bodrumun tek işitme cihazları satan firmasınıda abim kurmuştur.)

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Ö?retmen
Üye1714 yazı
Global ekonomik krizi simgeleyen ürünler sat. Ekonomik kriz sanırım markalaştı artık. Aylardır bütün dünya bunu konuşuyor ama somut birşey yok :)
Bu işte para var! - https://buisteparavar.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Üye2981 yazı
sayın, rterzioglu demek istediğiniz,global kirizi anlatan bir karikatür baskılı t 'şhort gibi bir şeymi?
ismail karagülle

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Üye1714 yazı
o sizin yaratıcılığınıza kalmış huyhuy...
ekonomik krizi mizahla bütünleştirebilirseniz :)

t-shirt dedin de önceden Quicksilver'ın biraz ***** t-shirtleri vardı. Bundan 8 yıl önce sanırım. Çok satmıştı.

Üye2981 yazı
HEMEN PATENDİNİ AL .
ismail karagülle

Üye2981 yazı
PATENDİNİ ALDIKTAN SONRA. ,SAĞLAM BİR ORTAK AL.sağlamdan ne kastetdiğimi anlarsınız. Sonra manşetten inmez, paraya para demezsin, de ne dersin .? artık o sana kalmış. Bence bir para sayma makinası al. Parayı saymak için.
ismail karagülle

Üye2981 yazı
Eğer, istersen türkiyenin en meşhur karikatüristlerine çizim yaptırabilirim. Yanlış anlama ticari gaye ile söylemedim. İyi bir şey yapmanın heyecanı., sadece.
van minüte rakip olursun .
ismail karagülle

Üye2981 yazı

sayın, baha75 , bakın ,arkadaşlar baskıya geçtiler, yok satarsınız .mükemmel bir ürün.

ismail karagülle

Üye2981 yazı
işte koniks koniks farkı ,kardeşim bak alıcı hazır, satıcı hazır, hemde bodrumda , dükkan hazır.
ne kaldı geriye biraz cesaret , ve müteşebbis ruh.
Kim tutar sizi koniks arkadaşları.
ismail karagülle

Üye1714 yazı
İlk çizim fikri de benden.

Çizimde; Kriz geliyor, Başbakan ''Teğet Geçecek'' diyor. Kriz yaklaşıyor. ''One minute'' diyor. Kriz iyice yaklaşıyor. Başbakan tekrar ''One minute, bende geliyorum'' diyor. :)

AB ve kriz AKP’yi silecek!
İşte o zaman milyoner olursunuz :)

Üye2981 yazı
yaşa, terzioğlu, millet bu seçimde de silecekti ama baykalın yüzü eskidi. benim nedenini anlamadığım bir şekilde baykal antipatik bir hala getirildi. Bunda yanındaki kadroyu (eski ağır sosyal demokrat beyinleri düşünün) mehmet sevigen e temizletmesi yada ona müsade etmesinin etkisi var galiba.
konuşurken baykal gitsin diyen birine sorun ,tamam gitsin, ama niye diye sorun .mantıklı bir cevap veremezler. neyse bu sevimsiz konuları kapatalım biz işimize bakalım. aman bize ne baykaldan erdoğandan , bize baskılı tişortumuzu yapıp bizde köşeyi dönelim dimi ama. bu arada müşteri kaçtımı ne bodrumda dükkan vardı ya .konuyu açan arkadaş baktı iş ciddi , bu koniks üyeleri şakadan anlamıyor hemen faaliyete geçiveriyorlar. dedi ve kaçtı galiba. dilaver arkadaş müşteri kaçtı diye üzülme mal elinde kalmaz ben senin malı pazarda satarım . yine satarım . mal gibi malın olsun .istanbulda pazarın olsun . böyle bir ata sözü falan yok şimdi ben uydurdum.
ismail karagülle

Yeni Üye20 yazı
BAHA75 KARDEŞİM: ŞAUN DEPOMDA HİNDİSTAN VE PAKİSTAN DA YAPTIRDIĞIM ORJİNAL TÜRKUAZ VE DİĞER DOĞAL TAŞTAN YAPILMIŞ KOLYE LER MEVCUT. TURİSTLERİN ÇOK İLGİSİNİ ÇEKİYOR, KAPALI ÇARŞINA BIRKAÇ KİŞYE VERDİM , GÜZEL SATIŞ YAPİYORLAR. YAKINDA İNTRNETTE DE PAZARLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA ZAMANIM OLMUYOR.

İLGİLENİRSEN BODRUMDA KI AÇACAĞIN DÜKKANDA BU ÜRÜNLERİ SATABILIRSIN....

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yleti?imci
Üye1714 yazı
huyhuy :) siyaset hayatımıza girmiş, çıkmaz. eh madem siyasetle yatıp siyasetle kalkacaz, bu işten bizde para kazanalım dimi ama. Biri yer diğer bakar olur mu. Kavga çıkar. :)

Fikir makinası çok bizde. İş ciddiye binince vazgeçen de çok :)

Yeni Üye9 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - rterzioglu
Global ekonomik krizi simgeleyen ürünler sat. Ekonomik kriz sanırım markalaştı artık. Aylardır bütün dünya bunu konuşuyor ama somut birşey yok :)

Sağol dostum çok doğru söylüyorsun. Bu konuyu bir araştıracağım. Hoşçakal.
Tanrım! Değiştirilebilecek şeyleri değiştirebilmem için bana güç ver, değişemeyecek şeyleri kabullenebilmem için sabır ver ve bu ikisini ayırt edebilmem için akıl ver.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye9 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - huyhuyhuy

sayın, baha75 , bakın ,arkadaşlar baskıya geçtiler, yok satarsınız .mükemmel bir ürün.

Haklısınız Huyhuy. O baskı işini halledecek olan arkadaşlar bana mail atarlarsa Bodrum' da açacağım dükkanda satmak isterim.

bahadir_d@hotmail.com

Yeni Üye9 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
İlk çizim fikri de benden.

Çizimde; Kriz geliyor, Başbakan ''Teğet Geçecek'' diyor. Kriz yaklaşıyor. ''One minute'' diyor. Kriz iyice yaklaşıyor. Başbakan tekrar ''One minute, bende geliyorum'' diyor. :)

AB ve kriz AKP’yi silecek!
İşte o zaman milyoner olursunuz :)

Süper çizim olurdu dostum. Umarım biri bu t-shırt leri
basar ve bende satarım. Senin katkını unutmayacak kişilerin bu olayı gerçekleştirmesi dileklerimle.

Yeni Üye53 yazı
mrb ben nevzat eren eren kaplama nın sahibiyim bence bujıteri üzerine bir dükkan gider derim size yardımcı olcak mal alabieceginiz firmalarla irtibata geçirebilirim
iletişim: 05379487793

Yeni Üye9 yazı
İlginiz için teşekkürler Nevzat Bey. Dükkanın komşusu Bijuterici olduğundan ben
T-Shirt üzerine yoğunlaştım ve Haftaya İstanbula ürün bakmaya gideceğim.
Size hayırlı işler diliyorum Tekrar teşekkürler.

Üye2981 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
huyhuy :) siyaset hayatımıza girmiş, çıkmaz. eh madem siyasetle yatıp siyasetle kalkacaz, bu işten bizde para kazanalım dimi ama. Biri yer diğer bakar olur mu. Kavga çıkar. :)

Fikir makinası çok bizde. İş ciddiye binince vazgeçen de çok :)

Kapitalist sistem, yönetimi ele geçirip, yandaşlarıyla birlikte, köşedönmek için seçim yapılan bir sistemdir. İktidarlar için normal görünen bu kuralı bozalım. Ve onlara rağmen köşeyi dönelim. HEP ONLARMI DÖNECEK(:
Ama biz onlar gibi değil, sadece köşeyi dönelim.(:
ismail karagülle

Üye1714 yazı
Her köşeyi değil tek bir köşeyi dönelim huyhuy... Ama hangi köşeyi dönmeye çalışsak onlardan biri ile karşılaşıyoruz. Demek ki hükümet ve yandaşlarının keşfedemediği ''Yeni Türkiye'' yi keşfetmemiz gerekiyor önce...

baha75: internetten araştırmanı tavsiye ederim. Kendine özel t-shirt tasarlayan ve satan internet siteleri var ve çok yaratıcılar. Sende tasarlat ve üret. Hem kendin sat hem başkalarına sat. Büyü. Yurtdışına da sat.

Gittigidiyor, Ebay. Tasarımların iyi olursa yok satarsın.

Üye2981 yazı
Sayın terzioğlu, onlar istedikleri şekilde dönsünler, bizim cenahtanda dönen çok oldu. Ama ben, bunca sene dönmedim zira dönecek bir şey yok baştan doğruyu bulmuşum. Öyleki, adı dönme olduğu için olsa gerek köşeyi bile dönmüyorum.(:
sanki becerebildim de kendiliğimden karar verdim köşe dönmemeye breh,, breh (:
ismail karagülle