arkadaş benim bi yakınım bu işi uzun yıllar yaptı.biraz bilirim sana tavsiyelerim:bak öncelikle sana gelen müşteri sana gelmesindeki ayrıcalıugı yakalaman lazın bunu sohbetlerde (çene yaparken)anlayabilmelisin.müşteri müşteriyi getirir.reklam bi yere kadar çünkü iş içede oldugu için reklamı içede hizmet alan daha iyi yapacaktır.buradan yola çıkacaksın,müşteri porföyünü çıkar hangi kesimde insanlar geliyor o insanları çevreleri bayan kuaförlügüne bakışı ne?ev hanımımı?falan bunu çok iyi analiz etmelisin.elinde olan bu sadece sana gelen müşteri!kampanya falan hikaye herkes yapıyo herkes indirimli kesiyo herkes cama yazıyo bunları sende yap,yapıyosunda ne oluyo işer açılmıyo o zaman ne yapılacak ne kadar zamana ne kadar sermaye ayıracaksın bunu hesabını i yap ''şimdi tam zamanı''neyin diyeceksin sizin sezonun dügünler başlayaca gelin saçı falan git dügün salonları ile ucuza bi sezonluguna anlaş sürümden git krizvar karı az tut,veya gelen müşterine deki kampanyamızvar falanca zaman başlayacak diyeceksin kampanyanıda aynen şöyle yapacaksın biri sana saç kestirecek 'sadece saç kesimi olacak diger estrumanlar olmayacak,boya ,fön,vb..'birdaha geldiginde 2 kişi gelirsen senin saçı yarı fiyatına keserim diyeceksin bunun düzenini kendin yaoacasın neyi nasıl ayarlıyacagını kampanya bu bu kampanyada fiyatlar eskisi gibi degil normal kesimden alınacak.birde işin garip bi tarafıdır ki müşteri işi biter kalkar borcu sorar fiyat hiç makul gelmeyecektir sözde der kampanya var der !bu nası oldu der .sen sadece saçı ucuza kesetigini fön,boya ,sacın uzunlugu,yıkama,vs birçok işlem sayabilirsin!ha tabi daha ucuza halledebilirim dersen işleri yetiştiremessin.ben sadece böyle müşteri şiayetnameleri olabilecegi ve nasıl bertaraf edecegi yazdım.burada şunu çok dikkat et!kampanyan müşteride sadece saç kesimi ucuzmuş anlamından daha çok şey ifade etmeli.müşteriye bu hissiyatı vereceksin.bak yazarken geldi aklıma kampanya sadece bir kereye mahsusta olabilir ama herkes sadece bir kereye mahsus 1+1 yapa bilir o zaman gerçekten çok çok ucuza yapman lazın 1 +1 deki bir saçı.sana başarılar dilerim paraya degil kapıdan içeri girenin tekrar buraya gelmesini saglıyacak formüller üzerinde durmalısın....saçın uzamasını bekleme!!!!!salıcakla.