Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Japonya'da Yasayan,is Yapabilecek Arkadas Ariyorum

BaşlatanAkdenizgunesiTarih26/03/2009 09:11:53Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye6 yazı
Degerli arkadaslar
Japonya'da Tokyo ve Yokohama'da daha onceden farkli dondurmalar uretip sattim.Su an kendime has urettigim maras tipi dondurma yapiyorum.Uretimin butun asamasi kendimimdir.Kendimin amator homepage'im var.Sirket ve saglikla ilgili butun izinlerim vardir.Dondurma konusunda her turlu yenilige sahibim.Nadir bir dondurma turu olan bu tip dondurmayi japonlarin hoslandigi turde yapmaktayim.

Benimle calisabilecek ve is ortagi olabilecek arkadaslar ariyorum.Her turlu teklife acigim.Sadece dondurma ile uretim ve sirlar kendime aittir.Asagida soyleyecegim gibi Japonya'da yasayanlara acigim.Turkiye'den ortak aramiyorum.Ama muthis farkli bir teklif gelirse Turkiye'den o zaman dusunurum.

Buraya japonya'dan gelen arkadaslar oldugu icin yazdim.Ozellikle japonya'da ikametli ve japonca bilen onemli.Japonya'da calismis olanlarida cok onemli.Her turlu izni olmali.

Turk dondurmasi Japonya'da istenilen kalitede yapilamiyor.Toplama ve her zaman degisen ustalarla bu yapiliyor.Yada az bilgi sahibi uretici bunu yapmakta.Yeterli dondurma ureten Turk uretici yok su anda.Buyuk eksiklik var aslinda Turkiye'dede gercek dondurma ureten kisi yok.Buyuk sirketle zamanla ticari hizla kaliteyi bozmus durumda.Bunlari bahseden bazi yazilar bu sayfada okudum.

Turk dondurmasinin teknigi mukemmel ama aroma tadi dunyada her yerde ayni etkiyi gosteremiyor.Kaliteden asla taviz vermem.Urettigim dondurma diger dondurma uretecilerinden biraz daha pahaliya mal oluyor ama satis sorunu yok.

Egoistce olmayan benimle calisabilecek akli basinda ayni kaderi paylasacak dostlar ariyorum.Belli tecrubesi olmali.Dil sorunu olmamali.Japoncayi iyi konusmali.

Haberlerinizi bekliyorum.Daha detayli bilgi ozelden veririm.Acil olarak benimle gorusurseniz sevinirim.Durust olmak cok onemli.Bir elin degil iki elin sesi baska oluyor.Krizi ancak beraber atlatiriz.Ben egoist degilim.Kendime duseni yaparim.Saygilar

Yerleşim Japonya / TokyoMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye1 yazı
Sitedeki yazılarınızı okudum. Japonya'da dondurma işi yapıyormuşsunuz. Bizim de şuan Çin'de kuvvetli bir yatırımcı ile maraş dondurması üretim dört bir yana pazarlayan bir üretim tesisi kurma planımız var. Biliyorsunuz ki Çin artan refahı ile dünyanın en cazip pazarlarından biri oldu. Biz de bu fırsatı iyi değerlendirmek istiyoruz. Şuan ihtiyacım olan şey, bu işten anlayan birilerinden sektörle alakalı danışmanlık almak ve bizimle çalışabilecek yetenekli ustalara ulaşmak. Maraş dondurması yapılırken kullanılan malzemeler araçlar makineler konusunda yardımınıza ihtiyacım var. Bu konularda yardımcı olabilirseniz sevinirim.
ert

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Memur
Yeni Üye41 yazı
maddi ve finans desteği sağlayabilir pazara açılma konusunda dış bağlantılar kurabiliriz ciiddi bir konu

zirve grup burak altun 0555 967 88 02 sms atarsanız yada pm geri dönüş yaparım

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Yöneticilik
Üye153 yazı

japonyada iş yapan, çalışan vrmı?
!!!!zalimler için yaşasın cehennem!!!!!!
enucuzfiber.com/

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Kamu sektörü