Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Çamaşır Deterjanı Kendi Üretimimiz

Başlatanomer mTarih17/08/2019 18:00:41Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye13 yazı
Merhaba Arkadaşlar

Gürcistan da kurduğumuz imalathanemizde ürettiğimiz birinci ve ikinci kalite deterjanlarımizi tüm Gürcistan genelinde pazarlamaktayız.Şu an aylık bazdaki üretim miktarımız 115 ton dur. Bu miktarı imalathanemiz yeni kurulmuş olmasina rağmen Gürcistan pazarında bir ayda eritebilmekteyiz Üretim kapasitemizi cok daha artırabilecek alt yapı ve kaliteli bir ürün üretebilme bilgisine sahibiz .Bizimle çalışabilecek iş yapabilecek arkadaşlar arıyoruz ürünümüzü başka ülkelerde satabileceğimiz pazarlar arıyoruz bütün teklifleriniz için Omermuhcuoglu@hotmail.com adresin den ulaşabilirsiniz.
Piyasadaki en kaliteli deterjanla bile yarışabilecek kalitede ürün ürettiğimizi gururla söylemek isterim.
Iyi çalışmalar

Yerleşim ALMANYA / HamburgMeslek Psikolog
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Üye433 yazı
selamlar, sizin ürününüzün piyasada rekabet gücü nedir?
bilhassa türkiye de
msbalfa@gmail.com
bursa

Yerleşim Türkiye / MarmaraMeslek Emekli
Yeni Üye13 yazı
Merhaba
Şu an Turkiyede satış yapmıyoruz .Yeni bir ürün olduğunu söylemiştim etrafımızdaki coğrafyada satışı güzel su an Rusya pazarına girmek için sertifikalandirilmasini bekliyoruz

Yerleşim ALMANYA / HamburgMeslek Psikolog
Üye433 yazı

gürcistanda aylık 115 ton eritebiliyorsanız , türkiye dışından alım taleplerine cevap verebilirsiniz, bu konuda dönüş yaparım size , selamlar

Yerleşim Türkiye / MarmaraMeslek Emekli