Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İş Kurmak İstiyorum

Başlatan123456Tarih11/03/2009 20:11:34Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye35 yazı
Merhaba,
İstanbul'da istanbul cad. yada istiklal gibi işlek yerlerde bar tarzı bir yer açmak istiyorum nargile cafe tarzı yada bilardo salonu+playstation cafe düşünüyorum acaba bunlardan bir tanesinin bana maliyeti ne kadar olur kira,malzeme,muhasebe vb. ile toplam bir de günlük ne kadar kazanırım özellikle bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olursanız sevinirim

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye35 yazı
yok mu yardım edecek...!!!

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Üye117 yazı
eger rusyanin sibirya bolgesinde her hangi bir yatirim dusunceniz olursa; tarafiniza birkac secenek sunmamiz mumkundur.10 gun icerisinde faaliyete gecirmeyi dusundugumuz bir yatirimimizda da bizimle ortak bir calismaya girebilirsiniz.is hayatinizda basarilar yakalamaniz dilegiyle.
Karol Productions
Mustafa Kemal Simsek
+7913-783-34-62
(karolproductions@windowslive.com)

Yerleşim Rusya Federasyonu / NovosibirskMeslek Yöneticilik
Üye117 yazı

burdaki size bahsettigimiz yatirimda restaurantcilik yada cafecilik uzerine olacaktir.
Karol Productions
Mustafa Kemal Simsek
+7913-783-34-62

Yeni Üye46 yazı
Arkadaşım ben sana şöyle bir fikirde bulunayım ben bebek tarafında bir cafe bilirim hatta belkide sende bilirsin bu cafeyi sahil kenarında böyle narğile veya bilardo solonu yok ama içerisi müşteri kaynıyo hatta kardeşim inanmassın belki ünlülerde ğeliyo içerde sadece tavla ve çay maşka bişey yok ama nedense içerisi fulllllllllllll böyle yerlerde ğenelde ordam ğüzel olacak mekan ilği çekici olacak birde ğüzel bir tanıtımınıda yaparsan ğelen birdaha ğelmek ister yanındada tabi sana müşteri ğetirir düşün araştır soruştur sıcak bir ortam yarat
llllll

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye117 yazı
ve eger cafe yada bar acmak ve bu konuda bir gelir gider tabosu olusturmaniz gerekmektedir.oncelikle yerinizi belirleyin.kuracaginiz sistem ve konsepte uygun mobilyalara karar verin.mekanin m2 ve kisi kapasitesine ve vereceginzi hizmetin cesitliligine gore personel sayisina ve gorevlerine karar verin.bunlari hesapladiktan sonra yillik gider tablonuzu cikarin.bunun icerisine yillik kiranizi calisanlarinizin sigortalarini masslarini internet elektirik su telefon reklam tabela vergisi muhasebe odemeleri vergi giderlerinizi kattiktan sonra bu yillik plani ayliga bolun.sonra vereceginiz hizmet alanindaki satacaginiz urunlerin hazirlanis maliyetlerini hesaplayin.bunun icinde ozel bri hesap sistemi gerekmekteedir.sonra eger hesabiniz cebinizdeki yatirim miktarina uygunsa ve kara gecebilirseniz bismillahi cekip bu ise girisminizi harekete gecirin.fakat size tavsiyemiz sudur.su anda cafeciliktede barciliktada turkiyede ozellikle istanbul istiklal caddesinde gercekten kazanc saglamaniz cok ama cok zor.cunku artik yapilmayan brisey kalmadi.yeni bir seyler dusunursenizde bunun en fazl bir yil uzerine dusun; sonra mekaninizi satin ve biraz dinlenin.saygilarimizla!
Karol Productions
Mustafa Kemal Simsek
+7913-783-34-62