İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Kırıkkalede Pazarcılık 2. Günüm Moralim Bozuk
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
12 yorumH
Üye2981 yazı
07/03/2009 : 00:36:42#1
Web sitesi
Alıntı
ismail karagülle
J
Üye213 yazı
07/03/2009 : 00:41:13#2
Web sitesi
Alıntı
BİRKAN \İST
www.lingerieci.com
www.lingerieci.com
T
Yeni Üye85 yazı
tezgahın büyük ve geniş olcak ,ürünlerini çok koyacaksın ki göz doldursun sonra hareket katacaksın bağır çağır iki üç kişi al yanına tezgahının başında hareketlendir onlarıda bağırın çağırın kendi aranızda al sat yapın...yani ürünün güzelse ucuzsa dikkat çek kalabalığı başına topla bak ne oluyo...yukarıda yazılanlarıda göz ardı etme tabii...Allah yolunu açık etsin ..
S
Yeni Üye12 yazı
H
Üye2981 yazı
08/03/2009 : 00:35:08#5
Web sitesi
Alıntı
samet yüksel ben istanbuldayım eğer istanbulda olsan iş kolay olurdu ben seninle bir gün gelirdim . yeri tutar tezgahı açar malı bir güzel dizer ve akşam malı toplar paraları birlikte sayardık ama . sen ankarada yada kırıkkaledemi idin sakın moralini bozma kardeş . niye olmadı diye incele , bilen birine sor .ama bazen millet yol göstereceğine nasıl yolarım diye saçmalıyorlar da.en iyisi telaşsız kendin ufak ufak dene , benim mal verdiğim bir arkadaşlardan biri istanbulda bir üst geçitte satmaya başladı . ilk önce elinde ve yerde gazete kağıdı üstüne kop**** sattı.ve 20 tane aldı sonra 50 ,şimdi pazara çıkıyor ve 250 /300 tane alıyor . ve şimdi o bize şundan az şundan çok yap diyor . bunun gelişimi 1,5 aylık bir mazisi var.
ismail karagülle
H
Üye2981 yazı
08/03/2009 : 00:46:45#6
Web sitesi
Alıntı
cevap konusuna gelince ben bana gelen bütün yazılara mutlaka cevap veririm . mutlaka bir yanlışlık olmuş eğer öyle ise özür dilerim . size malın gelişi 1 tl dediğim ürün size 1/3 iskonto ile gelecektir ama bunun kargo masrafı tabii olarak size ait . ne kadar diye sorarsan bilmiyorum . siz bana sizin oradaki kargo firmalarını söyleyeceksiniz ben o şirketle göndermeye çalışacağım yani 1 tl lik bir mal size 0,66 tl ye gelecek ben bunun 1 tl ye satmanızı önereceğim . ama siz ben 1,5 a da satarım derseniz ona karışmam .ben 1 tl den kendim çıktığım pazarlarda bazen 100 tane bazen 200 tane bile satıyorum . ilk seferinde 1,5 deyin 50 tane satarsanız 40 tl falan gibi bir şey kalır. bunları anlatmamdaki maksat köşeyi dönecem zannetme sonraları başka satıcılar bulunca gelirin artacak her şey açık açık anlatıyorumki arkadaşlıklar uzun ömürlü olsun.
ismail karagülle
M
Yeni Üye18 yazı
Dostum kırıkkalede hiç bir şey olmaz. Kırıkkalede emekli zihniyeti kalkmadığı sürecede hiç bir halt olmaz. bir zamanlar ben kırıkkaleye (40+40) toplam 80 trilyonluk yatırımcı getirmiştim ama tepedekiler çıkarlarını düşününce iş olmadı yatırımcılarda çankırıya gittiler. Bende kırıkkale liyim ama liseden sonra kırıkkaleden ayrıldım. Mevlaya çok şükür ki ayrıldım ayrılmasaydım bende şimdi emekli zihniyetiyle yetişecektim. Yalnız bak şunu açıklamak isterim bu söylediklerim yanlış anlaşılmasın amacım kırıkkale insanı kötü demek istemiyorum diger huyları düşünceleri çok iyi ama girişimcilik ruhu kalmamış demiyeceğim çünkü hiç olmadı. 40yıl önceki kırıkkale neyse şimdide aynı kırıkkale. Bakalım yakın bir zamanda ben bir yatırım yapmayı düşünüyorum inşallah önceki gibi karşılanmam. Ama hiç umudum yok nereden çıkardığımı soracak olursan açıklayım; bildiğin gibi kırıkkale üniversitesi mke den aldığı arpalık cukuru mevkine 750 dönüm içerisine bir fakülte hastanesi yapacak. Sözüm ona 40 trilyonluk bir hastane olacakmış. ben bunlara dedimki gelin arkadaş ben buraya hibe şeklinde 100 milyon€'luk bir hastane yapayım yada yaptırayım size teslim edeyim diye teklif verdim. adamlar mantıksız şekilde ve bir türlü anlayamadığım sebeblerle kabul etmediler. Sundukları sebebse şu neymiş efendim bu hastaneyi TOKİ yapacakmış. anlaşmışlarmış. benim cevabın ve yeni teklifim şu oldu; tamam burayı TOKİ yapsın, parasını ben karşılayım üstelik karşılayacağıma dair size %108'lik teminat mektubu vereyim dedim yine kabul görmedi. Ya bunlar resmen okumuş eş..... farkı yok kardeşim daha ne tartışmalar oldu yazsam burası almaz bu teklifimin altında neler aradılar tahmin edemezsiniz. Aradıkları fitnelikleride hepsinin doğru olmadığını ispatlamış bulunuyorum.
Lütfen büyük düşünün ülkemizin büyük yatırımlara ihtiyacı vardır. Sizler büyük düşünün finansman konusunu bundan sonra artık hiç dert etmeyin, finansman işini bizlere bırakın.
A
Üye192 yazı
samet_yuksel71 arkadaşım,yaptığın atılım için tebrik ederim,fakat pes etme,eksikliklerini bul,sana tavsiyem eğer bayan çamaşırı ve bu gibi malzemeleri satarken işin başına kızını veya hanımını koy,genelde bayanlar erkek satıcıdan iç çamaşırı almazlar,dene bir bakarsın işe yarar,birazda pazarın iç taraflarına yaklaş derim,
sana hayırlı işler dilerim .
sana hayırlı işler dilerim .
S
Yeni Üye12 yazı
akis ben daha 24 yaşındayım kızımda 10 günlük :D
A
Üye192 yazı
umarım demek istediğimi anlamışsındır,bayanlar genelde bayan satıcıyla muhattap olmak isterler...
bilakis bayanların çoğu mütevazı ve utangaç olduklarından erkek satıcıyla muhattap olmazlar,denemekte fayda var derim..sana hayırlı işler dilerim .inşallah umduğun gibi olur,pes etme ...bırak biraz gitsin bu şekilde,sakın moralinide bozma....
H
Üye2981 yazı
16/03/2009 : 11:51:07#11
Web sitesi
Alıntı
mega girişim , sen iyi niyetle güzel bir proje sunmuşsun ama olmaz , plan lar yapılmış ,toki yapacak ve yandaş teşaronlar para kazanacak vs. sen bedava yaparsan millet kazanacak onların yandaşları kazanamayacak .
ismail karagülle
H
Üye2981 yazı
16/03/2009 : 11:58:54#12
Web sitesi
Alıntı
samet_yuksel71 e BEBEĞİNE ALLAHTAN SAĞLIKLI , ANALI BABALI UZUN ÖMÜRLER DİLERİM.
ALLAH VATANA MİLLETE, DİNİNE VE BÜTÜN İNSANLIĞA HAYIRLI EVLATLARDAN EYLESİN .
Allah her yarattığını rızkı ile birlikte yaramıştır . bak göreceksin eğer inanırsan bu bebekle birlikte senin işlerinde açılacak ve allahın onun için gönderdiği rızıktan sizlerde istifade edeceksiniz. moralini bozma ve rızkını aramaya devam et pazar işini bırakma . daha iyi bir yerde tezgah aç daha iyi bir mal al daha erken pazara git . sen daha iyi bilirsin , mutlaka şöylr yaparsam daha iyi olur diyeceğin yollar bulacaksın allah yolunu açık etsin iyi insanlarla karşılaştırsın
ALLAH VATANA MİLLETE, DİNİNE VE BÜTÜN İNSANLIĞA HAYIRLI EVLATLARDAN EYLESİN .
Allah her yarattığını rızkı ile birlikte yaramıştır . bak göreceksin eğer inanırsan bu bebekle birlikte senin işlerinde açılacak ve allahın onun için gönderdiği rızıktan sizlerde istifade edeceksiniz. moralini bozma ve rızkını aramaya devam et pazar işini bırakma . daha iyi bir yerde tezgah aç daha iyi bir mal al daha erken pazara git . sen daha iyi bilirsin , mutlaka şöylr yaparsam daha iyi olur diyeceğin yollar bulacaksın allah yolunu açık etsin iyi insanlarla karşılaştırsın
ismail karagülle
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz