Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Serbest Bölgelere Hizmet Satışı

BaşlatanCASSPERTarih07/03/2009 16:45:54Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
Serbest bölgelerde faaliyet gösteren firmalara yemek hizmetleri vermek istiyorum bunun ile ilgili bir bilgi bulamadım bu konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlardan yardım istiyorum şimdiden teşekkürler
Not: Yemek hizmetlerini dışarıda üretip serbest bölge içinde satışışı yapılacak
CASSPER

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
deleted47 yazı
slm ben bildigim kadariyla serbest bolgenin icinde yemek hizmeti veremiyorsun serbest bolge kendi mutfak kuruyor ve kendi isletiyor ancak orada belki isin basinda olmak kaydiyla is yaptirabilir ama maasli gibi bir sey onun disinda sen lokanta yemek fabrikasi restorant kuramiyorsun kiralayamiyorsun.ancak su var serbest bolgenin sinirlari disinda oraya yakin bir yer kiralayip orda yemek uretip icerden anlastigin firmalara kendi yerinde yemek yedirebiliyorsun tabi bunu kimler nasil kabul ederler oda ayri bir konu.sonucta adamlar butun elemanlari toplayip disari cikaricak yemek yedirecek ve yine iceri goturcekler yada bu servisi sen verebilirsin kendiniz goturup getirebilirsin ama ne kadar iyi olur bilemem.sen yinede serbest bolgede mudurleri vardir mutlaka onlarla bir gorus.

Yerleşim / YzmirMeslek Yöneticilik
Yeni Üye95 yazı
Bildiğiniz gibi Serbest Bölgeler yurtdışı sayıldığından her türlü ticari faaliyet ithalat / ihracat olarak değerlendirilir ve işlem görür.
Serbest Bölgelerde yemek ve servis gibi hizmetleri sadece Serbest Bölge Yönetimleriyle anlaşma yaparak verebilirsiniz. Firmaların anlaşma yapma yetkisi yoktur.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Muhasebe
Yeni Üye3 yazı

ilgilinize teşekkür ediyorum arkadaşlar verdiğiniz bilgiler yapacağım iş ile ilgili ışık tuttu hepinize iyi çalışmalar diliyorum
CASSPER

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ticaret