Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İş Kurmak İstiyorum Please Help Me !

BaşlatanintihaTarih04/03/2009 16:01:30Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye6 yazı
selamlar aranıza yeni katıldım yardımınıza ihtiyacım var ben ve eşim iş kurmak istiyoruz 20 bin tl civarında paramız var nasıl değerlendirebiliriz acaba bu hususta
cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim( bu arada mesleğim gıda teknikerliği eşimde işletme okuyor açıktan)

Yerleşim Türkiye / DiyarbakırMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye6 yazı
YARDIMCI OLACAK KİMSE YOK MU?

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Gyda
Yeni Üye47 yazı
merhabalar,ilk başta ne iş yaparsanız yapın hayırlı olmasını dilerim;ben 20 bin ytl ile çok güzel işler yapılabilecegini düşünüyorum,mesleğinizde gıda üzerine bu bir artı şuan en güzel işler arsında gıda önemli bir yer tutuyor mesela ,bi unlu mamüller,pastane,tostevi,simit evi ev yemekleri gibi bir sürü sayabilirim tabiki yer olarak kalabalık okul gibi tercih edilirse dahada başarılı olur diyorum allah yardımcınız olsun arkadaşlar...

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Esnaf
Yeni Üye6 yazı

Allah razı olsumn aysucuğum benimde aklımdan geçiyorda o saydıkların cesaret edemiyorum şimdiye kadar özelde labaratuvarda çalıştığım için korkum var ama inş başarmaya çalışacağım Allah cümlemizin yardımcısı olsun sağol

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Gyda
Üye339 yazı
20 bin TL ile sadece dükkanın hava parası ile dekorasyonu yapılır.
Bir işletme açıldığı gün para kazanmaya başlamaz onun için en az 6 aylık işletme giderini'de düşünmek gerek.
Dükkancılık için en az başlangıç sermayesi işine göre 50 binden başlamalıdır.

Dükkan olayını düşünmeyin yapabiliyorsanız al sat tarzı ticarete girmeniz daha hayırlı olacaktır.
Şu anda her yerde kiralık dükkan bulmak mümkün içindekiler kirayı bile denkleştiremediklerinden boşaltmak zorunda kalmışlar sizin yapacağınız işte para kazanmanızın garantisi yok hele bu ortamda büyük risk.
.

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Üye992 yazı
bence ilk olarak bulgariada kucuk bir fastfood yeri acmayi dusunurdum .
yaklasik 10 bin € yapiyo elinizdeki. islek bir yerde kucuk bir doner kebab tipi bufe sndwich birazda icki oldumu is yapar. turkiye sartlarina gore cok daha iyi verim alinir bu para ile. arastirmanizda fayda var.

Yerleşim Yspanya / Tarragona