Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

E-ticaret

BaşlatanmoriasTarih07/03/2009 07:25:44Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye6 yazı
Globalleşen dünyada girimciliğin ve karın belirleyicisi maliyetleri minimize ederek en iyi kazancı elde etmek artık büyük dükkanlar kaliteli ofisler yok dizaynı kaliteli siteler var.. Biraz html, bilgisi biraz öz veri ile iyi bir websayfası tasarımcısı ve birazda elektronik işletmeciliğin temelleri ile ilgili biraz araştırma yapkamak.. hepsi bu ama ne satacağını söylemem Avrupa'da bu iş kolunun bir çok örneği var ama Türkiye'de bu anlamda bir organizasyon ya da Avrupa'daki gibi büyük şirketler yok zaten Türkiye'de olmadığı için Avrupalı Şirketler bu işten iyi para kazanıyorlar hani Türkiye'deki firmalarda kazanmadı değil... maliyet=pc+webtasasrım bilgisi+elektronik işletmecilik ile ilgili bilgi+iyi derecede ingilizce

En önemli şey bilgidir ama ondan dahada önemli olan ise sabırdır çünkü bilgiyi olgunlaştırır.
.*.

Yerleşim Türkiye / MuğlaMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Editör5590 yazı
Hayırlısı neyse o olsun . . .
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Üye122 yazı
Arkadasım biz bu işi profesyonel olarak yapmaktayız.Ama maalesef türk firmaları e_ticaretin önemini hala kavrayamadılar.E_ticareti anlatmak için akla karayı seçiyoruz tabiri caizse oysaki fiyatlarda cazip zaten limited veya anonim şirketseniz %50 dış ticaret muşteşarlığı desteklemesine rağmen yinede olaya sıcak bakmıyorlar.
Ahmet karasu
www.expoturkish.net
AHMET KARASU
karasu dış ticaret eğitim danışmanlık hizmetleri
konsorsiyum danışmanlık hizm.kayseri temsilciliği
www.konsorsiyum.net

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye93 yazı

E-ticaret deyince birde E-ticaret scripti kurum kendi sitenin uzerinde satis yaparsan daha cok kar edersin.

E-ticaret website tasarimi ve kurulumu konusunda tecrubelerim ve referanslarim var.

Kucuk bir ucret karsiligi size ucretsiz olan bir scripti modifiye edip sizin isteklerinize gore uygun hale getirebilirim.

İletisim icin burdan yazabilirsiniz, ozel mesajla iletisim bilgilerimi yollarim.

Eger Bir Ek is ariyorsaniz Mutlaka www.ekisfirsati.net ziyaret edin :)

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ö?renci
Üye311 yazı
Arkadaşlar 6 senedir e-ticaret ile uğraşıyorum. bazı özel nedenlerden dolayı türkide çok bilinen 2 alışveriş sitemi devrettim. Bu konuda tüm bildiklerimi belirli ücret karşılığında sizinle paylaşacağım. Bu projemle ilgili web sitemin yapımı devam ediyor.kısa bir süre sonra bitmiş olacak. site yapımı,tasarımı ürün temini, hangi ürünler internette daha çok satılır,kapıda ödeme yöntemi,goggle adwords reklamları,diğer reklam tanıtım yöntemleri,site hiti arttırım yöntemleri, ne yaparak sitenizi bilinir hale getirebilirsiniz. bu eğitim bir aylık bir eğitimdir ve bilmediğiniz hiç bir şey kalmayacak siteniz kurulduktan sonrada desteğim hep devam edecek yeniliklerden sizi haberdar edeceğim. dilerseniz sitenizi beraber kurabiliriz. Şu anda şirketimin 6 sanal posu vardır. garanti,yapı kredi,akbank,finans bank,bank asya,türkiye finans bu sanal poslarıda kendi sitenizde kullanabilirsiniz. internetten satış ile ilgili dah bir çok bilgi. sorularınız için mesaj gönderebilirsiniz
imzayok

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret