Kolay Vize Alma Konusundaki Tüm Yollar - Koniks.com

Koniks.com
Kullanıcı adı:
Şifre:
Şifremi hatırla

Ana Sayfa          Forumlar          Arama          Yardım           Kayıt Ol

Kolay Vize Alma Konusundaki Tüm Yollar
 1 

engin2006
Yeni Üye

Toplam 7 yazı
04/03/2009 :  17:36:12 Bu yazıdan alıntı yaparak yorum yaz Alıntı

vize başvurusunda bulunmak isteyipte bu konuda bilgisi olmayan arkadaşlar...soru ve sorunlarınız için yazabilir yardım alabilirsiniz..ilginize teşekkürler.

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Danışmanlık
ozgurcoban78
Yeni Üye

Toplam 3 yazı
07/03/2009 :  00:07:36  Alıntı
vize almak için neler gerekli

Yerleşim : Türkiye / İstanbul
Bora05
Yeni Üye

Toplam 66 yazı
10/03/2009 :  10:31:19  Alıntı
Amasyada Yaşıyorum. Mart Sonunda Ukraynaya Gideceğim. Ama Daha Pasaport Dahil Hiç Bi İşleme Başlamadım. Pasaport+Vize+Vs.vs. Toplamda Kaç Günümü Alır?
By_Bora

Yerleşim : Türkiye / Samsun  |  Meslek : İmalat
Bora05
Yeni Üye

Toplam 66 yazı
10/03/2009 :  10:37:57  Alıntı

Amasyada Yaşıyorum. Mart Sonunda Ukraynaya Gideceğim. Ama Daha Pasaport Dahil Hiç Bi İşleme Başlamadım. Pasaport+Vize+Vs.vs. Toplamda Kaç Günümü Alır?
By_Bora

Yerleşim : Türkiye / Samsun  |  Meslek : İmalat
engin2006
Yeni Üye

Toplam 7 yazı
10/03/2009 :  13:57:41  Alıntı
Bora pasaportun yoksa hiç almadıysan bu senin aldığın ile göre 2 ile 5 iş gününü alır...vize için ise ilk defa alacağından evraklarının tam olması gerekir...SSK, işe giriş belgesi, maaş bodrosu ve ukraynaya hangi amacla gitiğini belirten başkonsolosluğa yazılmış yazı...bununla birlikte banka hesapları dökümlerin.ukranya gidilmesi en kolay ülkelerden birisi vize almada sorun yaşamassın ama benim sana tavsiyem profosyonel bir ekipten yardım alman... vizeye istanbulda başvuracaksan ve bir ekipten yardım isteyeceksen bu kesinlikle aksaray civarında bir vize ofisi olmasın...başına olmadık işler gelebilir...eğer kendin alacaksan vize işlemlerin 7 ile 10 gün arasında sürer bundan sonrası uçağa yada benim tavsiyem karaköyde ukfery gemileri kalkmakta hem ucaktan daha ucuz hemde iyi bir gemi gezintisi yapabilirsin. kolay gelsin sana...takıldığın bir konu olursa sorabilirsin.

lastottoman
Üye

Toplam 979 yazı
10/03/2009 :  23:39:05 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
vıze konusunda özellıkle pasaportunuzdakı ve konsolosluga verecegınız fotograflarınızın cıddı şekilde olmasıdır yanı sakal olmasın mumkunse kravatlı traşlı bır fotograf sunmanızdır bu fotograflar bıometrık olmalı (fotografcıya soylersenız bılır)arka fon kesınlıkle açık renk olmalıdır en onemlı nokta şudur konsolosa gelır duzeyınızın yuksek oldugunu ıspatlamaktır yanı adamlar amiyane tabirle fakır adamları topraklarına sokmak ıstemıyorlar bu yuzden vıze uyguluyorlar bunun ıcın banka hesabınızdakı mıktar veya kredı kartlarınızın ekstresı onemlıdır.vıze ıcın konsolosluga gıttıgınızde cıddı ve kendınızden emın gozukun sorulara kesın cevap verın duşunmeyın mumkunse takım elbıse ıle gıdersenız daha olumlu olabılır.belgelerı kesınlıkle eksıksız verınız yoksa red alabılırsınız ve bu red sıze dıger vıze alımlarında sorun olabılır şirket ortagı veya calısanı ısenız tıcarı vızeyı tercıh edın.son olarak aracı kurumla vıze alıyorsanız cok dıkkatlı secım yapın cunku coğu para yı ön planda tutup sızden vıze alamazsa bıle para alıyor bu yuzden ASLA paranın tamamını peşın vermeyın gerı alamazsınız.
“Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur.” (N. F. Kısakürek)

Yerleşim : Bulgaristan / Veliko Tirnova  |  Meslek : İthalat / İhracat
airbroker
Yeni Üye

Toplam 44 yazı
11/03/2009 :  03:18:50 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
selamlar,
2 gün sonra tayland konsolosluğuna gideceğim ama gene de gitmeden önce en azından buradan birkaç bilgi almayı umuyorum.
1 yıllık non-immigrant ve work permit (çalışma izni) vizesi için neler yapmam gerekir. araştırdığım kadarıyla, work permit alabilmek için non-immigrant vizesini almayı şart koymuşlar. bunun doğruluğu konusunda bilgi verebilirmisiniz? şimdiden teşekkürler.

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Ulaşım / Taşımacılık
engin2006
Yeni Üye

Toplam 7 yazı
11/03/2009 :  12:48:30  Alıntı
evet doğrudur...oturum işlemleri ve çalışma iznini alabilmen için gerekli olan vize türüdür. olaya şu açıdan bak..ülkeler her vizeye oturum ve çalışma izni verselerdi bende turist vizemle gider isteediğim bir bölgede iş bulur çalışmaya başlardım...yani işin kısacası dünyada göçmen ve yasadışı yollarla başka ülkelere kaçış diye bişey kalmazdı...ben 4,5 yıl moldovada çalıştım...ilk aldığım vize multi viza ama turist vize siydi.. oturuma başvurduğumda geri türkiyeye yolladılar..vizemi ülkede çalışmak için kullanamıyacağımı söylediler..daha sonra moldovadan akıllılık yapıp ucranyaya geçtim bir gün sonra geri dönüş yaptım...aynı şey yine karşıma çıktı....bende ülkeme dönüp ankaradan yeniden vize aldım.bu yolla tam 4 ayımı kaybettim..
çalışma vizesi alacaksanız zaten konsoloslukta sizi yönlendirecekler.. ama elinizde hangi ülkeye gidip çalışacaksanız ve hangi firmayla o firma muhakka o ülkenin iç işlerine bilgi verip size resmi makamlardan imzalı sdavetiye göndermek zorunda...kolay gelsin

CarameL
Yeni Üye

Toplam 2 yazı
10/05/2009 :  12:46:13  Alıntı
Merhaba, Ben Avusturya Viyanada Yasiyorum Erkek arkadasim icin turist olarak Viyanaya bi kac haftaligina gelmenin yollarini ögrenmek istiyorum eger yardimci olursaniz cok mutlu olurum ..
Bu islemler icin ne yapilmali ve ne gerekli .. Islermler icin yaklasik nekadar Para cikar cebimizden ..Bu arada Erkek arkadasim Üniversite Ögrencisi ..

Simdiden Tskler

Yerleşim : Avusturya / Viyana  |  Meslek : Ev kadını
adnan42
Yeni Üye

Toplam 9 yazı
10/05/2009 :  12:58:39  Alıntı
sayın karamel arkadasınız ogrencı oldugu ıcın buyuk ıhtımalle sorun cıkmaz arkadasınızın bulundugu bolgeye bakan avusturya konsolosluguna bızzat gıtmesı gerekıyor yada hangı belgelerın ıstenıldıgını ogrenmek ıstıyorsa konsolosluga telefon acabılır yada maılle bılgı alabılır bu ıslem ıcın aracı kullanmaya gerek yok ogrencı oldugu ıcın rahatlıkla alabılır sadece dıkkat etmesı gereken ,belgelerını eksıksız versın gorusme esnasındanda kendınden emın olsun.
Allah çalısana verır.

Yerleşim : Hollanda / Amsterdam  |  Meslek : İthalat / İhracat
CarameL
Yeni Üye

Toplam 2 yazı
10/05/2009 :  14:15:06  Alıntı
tsklerler adnan bey

Yerleşim : Avusturya / Viyana  |  Meslek : Ev kadını
Ulku
Yeni Üye

Toplam 16 yazı
11/05/2009 :  02:47:52  Alıntı
Esenlikler ,

Adnan bey, cok yardimci olmussunuz sag ol'un : )))))))

Yerleşim :   |  Meslek : Diğer
Ulku
Yeni Üye

Toplam 16 yazı
11/05/2009 :  02:50:06  Alıntı
Engin bey , sizde cok yardimci olmussunuz , masallah masallah ))))))

lastottoman
Üye

Toplam 979 yazı
11/05/2009 :  02:50:40 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
esenlıkler,

sayın ulku sız adnan beyden daha fazla yardımcı olmussunuz asıl sız sagolun:D:D:D

Ulku
Yeni Üye

Toplam 16 yazı
11/05/2009 :  02:53:16  Alıntı
Esenlikler ,

Lastottoman : ))))))) Bencede kesinlikle

lastottoman
Üye

Toplam 979 yazı
11/05/2009 :  02:54:49 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
nede olsa ordınaryussunuz olacak o kadar bır harfınız bıle bızım ıcın paha bıcılmez degerde varolun sagolun.

Ulku
Yeni Üye

Toplam 16 yazı
11/05/2009 :  02:57:08  Alıntı
Cok zekisiniz, tebrik ederim : )))

kanaryam041
Yeni Üye

Toplam 66 yazı
05/07/2009 :  03:49:18  Alıntı
bulgaristana seyahat vizesi için neler gerekiyo daha önce bulgaristana çıkışım var fakat şöför vizesi ile
kanaryam041

Yerleşim : Türkiye / Kocaeli  |  Meslek : Satış / Pazarlama
lastottoman
Üye

Toplam 979 yazı
05/07/2009 :  16:14:08 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
http://www.bulgarianconsulate-ist.org/tr/

ıstanbul bas konsoloslugu sıtesı bılgıler mevcut.

Singapurda_Turk

Yeni Üye

Toplam 72 yazı
05/07/2009 :  16:55:16  Alıntı
Asya nin parisi Singapur dan sevgilerle.!
diger ulkelerde oldugu gibi gitmeyi dusundugun ulkeden firma davetiyesi yok ise calisma izni zor alinir.! sayet multi yani turist vizesi ile gidip is buldugun taktirde isyeri senin adina gecici calisma ve oturum iznine basvurur ve sansinda varsa kabul olur.!
basarilar
``Kurdun yağmurdan korkusu olsaydı kendine bir aba yapardı.``

Yerleşim : Singapur / Toa Payoh  |  Meslek : Esnaf
aygun61
Yeni Üye

Toplam 1 yazı
25/08/2009 :  16:29:41  Alıntı
İyi günler bende Hollandaya gitmek istiyorum oraya yerleşmek istiyorum bu nasıl our neler yapmalıyım tam anlamıyla anlatır mısınız?

Yerleşim : Türkiye / Trabzon  |  Meslek : Muhasebe
akinselcuk
Editör

Toplam 5590 yazı
25/08/2009 :  16:46:18 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Şöyle bir bilgi var, işinize yararsa ;

Hollanda Vizeleri ve Başvuru Şartları

Hollanda'ya giriş için gerekli vize bilgileri, adresler ve tavsiyeler...

HOLLANDA VİZESİ

Hollanda'da eğitim amacı ile giriş yapmak isteyenler “Visum Kort Verblijf” (VKV) veya “Machtiging tot Voorlopig Verblijf’” (MVV) diye adlandırılan vizelere başvurmalıdırlar.

VİZE BAŞVURULARI İÇİN İSTENİLEN BELGELER:

- Bir adet yeni vesikalık fotoğraf.
- Formun tamamının doldurulması gerekmektedir.
- Formun imzalanması gerekmektedir.
- Formun fotokopisi kabul edilmemektedir.
- Pasaportunuzun Türkiye'ye dönüş tarihinizden en az 3 ay sonrasına kadar geçerli
olması gerekmektedir.
- Pasaport hamilinin pasaportta yer alan ilgili bölümü imzalaması gerekmektedir
- Orijinali verilen tüm belgelerin birer fotokopisinin eklenmiş olması gerekmektedir.
- Gerekli görüldüğü takdirde burada belirtilmemiş olan belgelerin istenmesi de mümkündür
- Başvuruda bulunan erkeklerin askerlik görevini yaptığına ya da tecil ettirdiğine dair belge getirmesi gerekmektedir.

TİCARİ VİZE İÇİN İSTENİLEN BELGELER:

- Hollanda'dan davet eden şirketin seyahatinizin sebebini ve süresini açıklayan davetiye mektubu.
- Masrafları kimin karşılayacağına dair mektup
- Yeni tarihli ticaret odası sicil kayıt belgesi
- Yeni tarihli vergi levhasının fotokopisi
- Firmanın banka hesap cüzdanlarının orijinali
- Başvuruyu yapan kişi şirketin sahibi ise kendi banka hesap cüzdanının orijinalini getirmesi gerekmektedir.
Çalışan kişinin maaş bordrosunun orijinali
- Şirketin adının geçtiği ticaret sicili gazetesi
- Başvuruyu yapan kişinin SSK'lı olduğuna dair belge ve en son ödenen prim bordrosu

AİLE ZİYARETİ (HOLLANDA'DA YAŞAYAN ÇOCUKLARINI ZİYARET ETMEK İSTEYEN ANNE VE BABALAR İÇİN) AMACIYLA VİZE
BAŞVURUSUNDA İSTENİLEN BELGELER:

- Hollanda'dan gönderilmiş olan yeni ve tasdiklenmiş davetiyenin orijinali.
(Davetiyenin gönderildiği tarihten itibaren azami 3 ay içerisinde başvurulması gerekmektedir. Davetiye 3 ay süreyle geçerlidir.)
- Hollanda'dan davet eden kişinin yeni tarihli maaş bordrosunun orijinali. bordronun okunaklı olması gerekmektedir. Bordronun haftalık olması halinde ise 4 haftalık maaş bordrosunun getirilmesi gerekmektedir.
- Hollanda'dan davet eden kişinin ikamet izin kartının veya Hollanda pasaportunun okunaklı fotokopisi.
- Aile toplum belgesinin orijinali.

AKRABA VE TANIDIK ZİYARETİ İÇİN VİZE BAŞVURUSUNDA İSTENİLEN BELGELER:

- Hollanda'dan gönderilmiş olan yeni ve tasdiklenmiş davetiyenin orijinali.
(Davetiyenin gönderildiği tarihten itibaren azami 3 ay içerisinde başvurulması gerekmektedir. Davetiye 3 ay süreyle geçerlidir.)
- Hollanda'dan davet eden kişinin yeni tarihli maaş bordrosunun orijinali. Bordronun okunaklı olması gerekmektedir. Bordronun haftalık olması halinde ise 4 haftalık maaş bordrosunun getirilmesi gerekmektedir.
- Hollanda'dan davet eden kişinin ikamet izin kartının veya Hollanda pasaportunun okunaklı fotokopisi.
- Başvuruyu yapan kişinin maaş bordrosunun orijinali
- Başvuruyu yapan kişinin SSK'lı olduğuna dair belgenin orijinali ve en son ödenen prim bordrosu
- Başvuruyu yapan kişinin banka hesap cüzdanının orijinali. Banka hesap cüzdanının başvuru yapılan tarihe yakın bir tarihe kadar işlem görmüş olması gerekmektedir.
Başvuruyu yapan kişinin çalıştığı iş yerinden orada çalıştığına ilişkin alınmış olan resmi yazı.
- Başvuruyu yapan kişinin çalıştığı iş yerinden alınmış olan ve izin günlerini belirten resmi yazı
- Öğrenciler için okuldan alınmış öğrenci belgesi.
- Ziyareti yapacak olan kişi reşit değilse ve yurtdışına yalnız ya da anne veya babasından birisinin refakatinde çıkıyorsa (yani anne veya babasından birisi yanında geliyorsa) yanında olmayan tarafın (anne ya da babanın) muvafakat belgesi vermesi gerekmektedir.
- Aile toplum kağıdının orijinali.

TURİSTİK SEYAHAT İÇİN VİZE BAŞVURUSUNDA İSTENİLEN BELGELER:

- Başvuruyu yapan kişinin maaş bordrosunun orijinali
- Başvuruyu yapan kişinin SSK'lı olduğuna dair belgenin orijinali ve en son ödenen prim bordrosu
- Yeni tarihli banka hesap cüzdanlarının orijinali
- Başvuruyu yapan kişinin çalıştığı iş yerinden orada çalıştığına ilişkin alınmış olan resmi yazı
- Başvuruyu yapan kişinin çalıştığı iş yerinden alınmış olan ve izin günlerini belirten resmi yazı
- Seyahat acentası tarafından yapılmış olan otel ve uçuş rezervasyonları ile ilgili belge

Vize Türlerine Göre Fiyat Listesi:

a. Transit vize : 10 EURO

b. Bir (1) ay süreli vize : 25 EURO

c. Üç (3)ay süreli ve tek girişli vize : 30 EURO

d. Üç (3)ay süreli ve çok girişli vize : 35 EURO

e. Bir (1) yıl süreli vize : 50 EURO

f. İki (2) yıl süreli vize : 80 EURO

g. Üç (3) yıl süreli vize : 110 EURO

h. Dört (4) yıl süreli vize : 140 EURO

i. Beş (5) yıl süreli vize : 170 EURO

j. Geçici Oturum Müsaadesi (MVV) : 50 EURO

Hollanda Temsilcilikleri ve Adresleri:

Hollanda Konsolosluğu Internet Adresi:
http://www.dutchembassy.org.tr

TÜRKİYE’DEKİ HOLLANDA TEMSILCILIKLERI
Büyükelçilik
Adres : Uğur Mumcu Caddesi
No. 16, G.O.P., 06700
ANKARA
Tel : (00 9)0-312-4460470
E-mail : nlgovank@domi.net.tr

Konsolosluk / İSTANBUL
Adres :İstiklal Caddesi 393, 80050
Beyoğlu, İstanbul
Tel : (00 9)0-212-251 50 30/33,
http://www.dutchconsulate.org.tr

Konsolosluk/ İZMİR
Adres : Halit Ziya Bulv. 42/6,
Kayhana İş hanı, P.O. Box 259,
IZMIR
Tel : (00 9)0-232-4634960

Konsolosluk/ İSKENDERUN
Adres : Atatürk Bulvarı 73, Melis Apt. Kat 1,
31200, İskenderun
Tel : (00 9)0-326-613 81 90-99

HOLLANDA RESMİ TÜRK TEMSILCILIKLERI:

Deventer Şehri
T.C. Deventer Başkonsolosluğu Tel : 0570 - 61.94.81
T.C. Çalışma Ateşeliği Tel : 0570 - 61.13.94
T.C. Din Hizmetleri Ateşeliği Tel : 0570 - 61.07.27

Lahey Şehri
T.C. Lahey Büyükelçiliği Tel : 070 - 360.49.12 - 13,
E-Mail: turkije@dataweb.nl
T.C. Askeri Ateşeliği Tel : 070 - 345.07.92
T.C. Din Müşavirliği Tel : 070 - 361.76.41
T.C. Eğitim Müşavirliği Tel : 070 - 363.03.23
T.C. Ticaret Müşavirliği Tel : 070 - 362.35.76
T.C. Ekonomi ve Ticaret Müsteşarlığı Tel : 070 - 360.55.86,
E-Mail: haz.eco.nld.@dataweb.nl
T.C. Maliye ve Gümrük Müsteşarlığı Tel : 070 - 362.35.76

Rotterdam Şehri
T.C. Rotterdam Başkonsolosluğu Westblaak
23012 KK Rotterdam
Tel : 010 - 413.22.70
E-Mail: cons.turkey.rot@quicknet.nl
Askerlik Tel : 010 - 413.22.70
Evlenme Tel : 010 - 413.22.70
Pasaport Tel : 010 - 413.22.70
T.C. Çalışma Ateşeliği Tel : 010 - 413.22.70
tamnland.com

Yerleşim : Türkiye / Türkiye  |  Meslek : Diğer
vayse
Yeni Üye

Toplam 1 yazı
24/09/2009 :  16:09:17  Alıntı
Merhaba,

Hollanda vize işlemleri ile ilgili bir sorum var, cevaplayabilirseniz çok memnun olurum.

Aile ziyareti yapıp geri dönen bir kişi (hollanda'da yaşayan bir aile üyesinin davetiyle) Türkiye'ye döndükten sonra tekrar ne kadar zaman sonra Hollanda'ya gidebilir? 6 ay Türkiye'de kalması gerekiyor gibi bir şey duydum, ama emin değilim. Örneğin, Hollanda'dan döndükten 3-4 ay sonra tekrar vize başvurusu yapabilir mi?

Teşekkürler,

Yerleşim : Türkiye / Bursa  |  Meslek : Sanayici
don-mario
Yeni Üye

Toplam 5 yazı
26/09/2009 :  19:24:26  Alıntı
merhaba romanya da kurulu olan bi şirkete ortak olup oraya gidebilir miyim?

Yerleşim : Türkiye / Hatay  |  Meslek : Serbest meslek
lastottoman
Üye

Toplam 979 yazı
27/09/2009 :  00:57:50 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
gıdebılırsın elbette.

don-mario
Yeni Üye

Toplam 5 yazı
27/09/2009 :  01:29:37  Alıntı
bi problem çıkar mı? ne kadar sürer oraya gitmem. ne tür evraklar lazım? yardımcı olursan sevinirim.

lastottoman
Üye

Toplam 979 yazı
27/09/2009 :  10:56:18 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
sayın arkadasım oncelıkle romanyadakı fırmanın belırlı bır gecmısı ve duzenlı vergı odemesını yapmıs olması gerekıyor yanı sıcılı temız olacak .
Sonrasında ıse noter ıslemlerı ıcın romanyada sahsen bulunman gerekıyor bunun ıcın turkıyede sırketın varsa tıcarı, yoksa turıst vızesı alman gerekecek romanya vıze kosulları nette detaylı olarak var zaten yazmama gerek yok. bu vıze ıle romanyaya gıdıp ortagı olacagın sırketın sahıplerıyle noter huzurunda hısse paylasımını yaptıktan sonra sırket muhasebecınız bunu tıcaret bakanlıgına bıldırecek ve sızın sırket ortagınız oldugunu belırten yazınız gelecek tabıkı bu son ıslemler ıcın romanyada bulunmanız gerekmıyor sadece hısse devrınde orda bulunmanız gereklı dıger ıslemlerı muhasebecınız yurutecek sonrasında bu belge ve sırket bılgılerını sıze yollayacaklar konsolosluga tıcarı faalıyetlerınızden dolayı d vıze gecıcı oturum vızesı ıcın basvuracaksınız degerlendırme sonucu talebınız karsılık bulacaktır.

Ben genel hatlarını anlattım sıze muhakkak daha farklı seylerde karsınıza cıkacaktır bunun ıcın romanyadakı arkadasınız sıze detaylı bılgıyı vermesı gerekmektedır.

lastottoman
Üye

Toplam 979 yazı
27/09/2009 :  14:16:18 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
sayın vayse aıle davetlerınde vıze suresının bıtımıne kadar yurt dısında kalabılırsınız yada tekrar gıdebılırsınız vıze bıtımınde ıse yenıden vıze almanız gerekmektedır.

don-mario
Yeni Üye

Toplam 5 yazı
27/09/2009 :  15:03:40  Alıntı
vekaletle olmuyor mu bu ben turist olarak orda kaldım. ama türkiyeye geldikten sonra oraya şirket üzerinden gitmeye karar verdim.para konusunda bi bilginiz varmı?

lastottoman
Üye

Toplam 979 yazı
28/09/2009 :  20:41:39 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
vekaletı romanya makamlarında vermenız gerekmektedır para konusunda ıse net bılgım yok ama ortaklık sıze 200euro cıvarına mal olur .(resmı ıslemler)

don-mario
Yeni Üye

Toplam 5 yazı
28/09/2009 :  23:50:29  Alıntı
türkiye de verilip orda tercüme edilirse olmuyor mu?

Mesaj gönderebilmek için öncelikle giriş yapmış olmanız gerekmektedir.

Henüz kayıt yaptırmadıysanız buradan üye olabilirsiniz.

Üye olarak:

• Yeni yazılar gönderebilir,
  • Varolan yazılara yorum yapabilir,
  • Arkadaşlarım, favorilerim, kişisel mesajlaşma, haber merkezi, dosya merkezi, online üyeler gibi pek çok yardımcı araçlardan yararlanabilirsiniz.

» Hemen üye olmak için tıklayınız.

13.48 saniye.
18:16:36, 3 Aralık 2024, Salı

Buradaki yazılar, yazarlarının ve Koniks.com®'un izni olmaksızın hiçbir yazılı, görsel yada sesli yayın organında yayınlanamaz. Eğitim amacı dışında, herhangi bir şekilde çoğaltılması yasaktır. Eğitim amaçlı çoğaltıldığı durumlarda, yazarla ilgili bilgilerin ve URL'nin belirtilmesi zorunludur.

Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz.

© 2000-2024 Koniks.com İletişim   ||   Kullanım Şartları   |   Kurallar   |   Sitenin Kullanımı   |   Gizlilik   |   Yardım