Yeni Üye Toplam 7 yazı |
|
lastottoman Üye Toplam 979 yazı | “Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur.” (N. F. Kısakürek) Yerleşim : Bulgaristan / Veliko Tirnova | Meslek : İthalat / İhracat |
don-mario Yeni Üye Toplam 5 yazı | 29/09/2009 : 21:28:35 Alıntı
Yerleşim : Türkiye / Hatay | Meslek : Serbest meslek |
eylüld Yeni Üye Toplam 1 yazı | 30/09/2009 : 17:58:44 Alıntı
merhabalar ; ben şirket ortağıyım ve 28 eylülde istanbula giderek şahsen hollanda konsolosluğuna başvurumu yaptım eksik davetiyem gelmedi ogün ertesi gün hollanda konsolosluundan verinlen bir belgeyle bir acentaya giderek 29 eylül için tekrar randevu aldık ve şahsım yerine acentam başvuru yapacağından bu belgeyi de doldurup istabuldan ayrıldım bu ilk vize başvurumdu.Çünü daha önce yeşil pasaportum vardı ve ssk girişim olduğundan iptal edilip lacvert pasaport verildi.Şunu da belirtmeliyim ki yaklaşık 14 senedir her see hollanda girişi yapmaktayım.Eski pasaportumdada bu görülmekte dolayısıyla onuda gerekli evrak içinde zaten istediklerinden kosolosluğa verdim ama başvurumu yaparken bana avrupa ülkelerinde akrabağlarınız var mı dediler bende olduğunu söyledim var ama cidden tanımıyorum ingiltere avustuurlya almanya hepsinde var türkiyeye geldiklerinde 1 2 kez görüştüm ki yüzlerini bile hatırlamıyorum ama acentamda ki beyefendi başvurduğunda ona avrupa da kuzenleri varmıs onları ziyarete gideblir bunu biz tasvi etmiyoruz tarzında bisi demisler oysa ben icari başvuru yaptım ve 13 ekimde fuar var 4 ekimde gidip 20 sinde dönmeyi planlıyorum her sene yaptığım gibi yaklaşık 18 alıcı firmayla görüşeceğim fuara katılacağım gün sayısı çok demişler ama ben hep böyle gidiyordum.Şimdi lütfen bana cevap verin sizce bu başvurumun yada vize isteğimin reddedilmesi olasımıdır?Teşekkürler&saygılar E Yerleşim : Türkiye / Antalya | Meslek : İthalat / İhracat |
turkdevbir@hotm ail.com Yeni Üye Toplam 84 yazı | Yerleşim : Türkiye / Kayseri | Meslek : Danışmanlık |
turkdevbir@hotm ail.com Yeni Üye Toplam 84 yazı | vize konusunda sorun yaşayan arkadaşlar beni arayabilirsiniz hangi ülke olursa olsun yardımcı olurum tel.05392402814 Evet Yerleşim : Türkiye / Kayseri | Meslek : Danışmanlık |
a.altun023 Üye Toplam 191 yazı | 02/03/2010 : 16:02:49 Alıntı
ingiltere için vize almak istiyorum nasıl görüşebiriz Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Satış / Pazarlama |
hircintextilci Üye Toplam 102 yazı | ben ukraynada yaşıyorum ama isveçe gıtmek ıstıyorum turkıye de de hıç bır işim yok tatıl amaçlı gıtmek ıstıyorum bunun ıcın yapmam geren ne yardımcı olursanız sevınırım www.kobihane.com Yerleşim : Ukrayna / Turkıye | Meslek : Tekstil |
rabella Yeni Üye Toplam 78 yazı | mrblar ben yaklasık 5 yıldır bi şirkette çalışmaktayım, iş geregi 2 ay sonra ingiltereye gitmem gerek 3 ay önce pasaportumu aldım fakat bazı konularda kafamda soru oldugu için henüz vizeye basvurmadım,, benim maddi durumum pek iyi degil yanı banka hesabımda para felan gösteremem kredi kartı ekstrelerimde cok iyi degil bu yüzden vizeye basvurdugumda bu karsıma sorun olarak çıkabilirmi sizce? yeshım Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İmalat |
turkdevbir@hotm ail.com Yeni Üye Toplam 84 yazı | merhabalar arkadaslar vize sorunu yasayan bay veya bayan fark etmez bıze danısmıznızı tavsıye ederiz butun dunya ulkelerıne vizelerınız sorun suz kendınıze verılır amerka ıngıltere kanada ve avrupa ve dıger ulkeler fark etmıyor sıze bır telefon kadar yakınız mustafa bas tel.05347825793 beklıyorum saygılarımla Yerleşim : Türkiye / Kayseri | Meslek : Danışmanlık |
Uffie Üye Toplam 102 yazı | 09/07/2010 : 02:12:06 Alıntı
Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Öğrenci |
kayahan04 Yeni Üye Toplam 20 yazı | 09/07/2010 : 22:59:41 Alıntı
merhabalar ben amerikaya evlilik nedeni 2 yil once gelmis bir emnekliyim.suan green kartliyim.verilen green kart 2 yillikdi.sure doldu ve yenilenmesi icin ilgili makamlara yasal bas vuruyu yaptim.(eskiden 10 yillik veya suresiz green kartlar verilirmis.)bana immigration dan gelen yazida evliliginizi kanitlayin yazisi geldi.cok sasirdim,ben onaylanmis 10 yillik green kart beklerken gelen yazidan dolayi, neyse etrafdan tanidiklardan afidevit aldik 4 adet ve 2yillik surede birlikde seyahatlerimizi kanitlayan belgeler turkiyede ortak hesapdan bankadaki nakit imizi v.s ylladik 3 ay gecti hala beklemekteyiz. green kart koca bir hayal olmakdan baska amerikada ekonomik hayat soyle en ucuz ev kirasi 1000 dolar (baraka tek oda ) elektirik su faturasi en ucuz 300.$ dogalgaz yakmamak sarti ile 250 $ halk otobusu bilet tek gidis 3 $ metro tek gidis 3 $ bir ekmek 4$ 1 paket sigara 11 $ doktor gerektiginde 1muayene 250 $ recetesiz eczn.den su yok - en ucuz ilac antbio. 100 $ en ucuz saglik sigortasi aylik 800 $ is amerikalinin kendine yok yabanciya asla,selam yok sabah yok,polis dur dediginde duracaksin.aksinde kaldirip bas ustune cakiyorlar ve hemen hapis,polis ust arar,araba arar,ev arar,is yeri arar,cuzdana bakar ,cantaya bakar,itraz halinde,beyin uzeri yere cakar ve dogru hapis. en ucuz okulun yillik okul parasi 70-80.000 $ kitaplar en ucuz okul kitabi 500 $ diyelimki lokantalarda is buldun garsonluk ciraklik,komilik tuvalet temizliyi,ayda eline gececek para 1000 $,asla arkadas es dost yok,konusmak yok,gec saatlere,kalmak yok,aksi halde polis karsinda.evde yemek yapma yok,herkez kendi karnini doyuracak,ev sakinlerine afra tafra yapma yok,emir yok bagirmak yok,naz yok,caz yok kadin alo polis dedimi polis karsinda hic sorgu sual yok tuttugu gibi bas asagi cakar yere cikar ustune kelepce dogru ceza evi en kucuk hapis 5 ay. karin kizin oglun kimseye laf soyleme hakkin yok,hele paran yoksa evde yok,kapiya geldiginde hemen hemen alooooooo polis yandigin resmidir. oyle hanim ne pisirdin,ana ne var,bunlar hayal.haftanin 6 gunu evdekileri restorantlara gotureceksin,yoksa evde yok bacada. simdi soruyorum arkadaslar su cennet ulkemizin neden kiymetini bilmeyizde surulerle gozumuz amerikada haaaaaaa neden. su amerika hayranlarina ahhh ahhhhhh iki hafta getirip buraya koysalar anlayacaklar anyayi.... akilli olalim,cok calisalim az konusalim az yiyelim,az uyuyalim.tasini topragini opelim ulkemizin ve kiymetini bilelim. simdi firsatlar ulkesi turkiye siz siz olun ve bu laflarimi amerika heveslisi olanlara anlatin lutfen. kayahan Yerleşim : / New York | Meslek : Diğer |
unobar28 Yeni Üye Toplam 51 yazı | 24/10/2010 : 22:48:37 Alıntı
iyi günler, bütün yazıları okudum ama sayın yazarlar, turistik vize için Yeni tarihli banka hesap cüzdanlarının anlamı olarak belli bir para miktarını göstermemiz mi gerekiyor. aydınlatırsanız sevinirim... New hope Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Memur |
ahmet5085 Üye Toplam 170 yazı | 24/10/2010 : 22:57:32 Alıntı
Evet, bankada belli bir miktar gostermeniz gerekli, bu miktar kalacaginiz gunu kapsiyacak sekilde olmali, genelde ulkelerin elcilik adreslerinde ulkede kalacaginiz her gun icin muhtemel harciyacaginiz para miktari olarak yazar. ornegin 100 dolar gunluk derler. 10 guni se 1000-1100 dolar gibi bir miktar gostermeniz hatta 1500 dolar gostermek cok cok daha ii olur. Saygilar Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Satış / Pazarlama |
unobar28 Yeni Üye Toplam 51 yazı | 24/10/2010 : 23:28:04 Alıntı
çok teşekkür ederim sayın ahmet5085 New hope Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Memur |
varnali77 Üye Toplam 550 yazı | ben bulgarıstnda fırma kuracagım.oraya gıtmek ıcın d vızesı gerekıyor.nasıl alabılırım.bıde sırketı burda gıtmeden vekalet yoluyla kuran tr de fırmalar varmıs nasıl olur fıkırlerınızı beklıyorum. Yerleşim : Türkiye / Yalova | Meslek : Gıda |
y8mil Üye Toplam 167 yazı | 24/01/2011 : 18:52:43 Alıntı
işte size bir sorun kimse yardımcı olmadı .. ben kendi şahsi aracımla suriye.ürdün oradanda suidi arabistana gececem umre icin suriyede vize yok..ürdünede yok.ama suidi arabistandan vize alamıyorum bana yardımcı olacak arkadaşlar varmı acaba 40 günlüğüne gideceğim 0507 740 16 31 yardımcı olursanız memnun olurum Yerleşim : Türkiye / Gaziantep | Meslek : Kamu sektörü |
mehmetartiran Yeni Üye Toplam 15 yazı | 24/01/2011 : 22:31:15 Alıntı
merhaba gecen ay yunanistana gittim.1 aylıgına gitmiştim. tekrar basvuru yapmak istiyorum bu sefer 3 aylık vize almak istıyorum.bu sefer bana vize verirlermi.neden dersen gıdıs ve gelısım zamanında fakat evraklarım oncekı gıbı degıl.cunku oncesi sigortalıydım simdi işsizim. ve daha once kı evraklarımı basvururken aldılar.. suan elimde sadece seyhat sıgortası.davetiye.banka hesapı.bunlar var..! sizce verirlermi? yada ne yapmam gerekir Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Turizm |
Platin Üye Toplam 195 yazı | merhaba. ingiletere için vize konusunda bilgi verirmisiniz... teşekkürler.. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Ticaret |
ünal58 Üye Toplam 274 yazı | 03/02/2011 : 18:57:40 Alıntı
selam kanadaya gıtmek ıstyorum yardımcı olurmusnuz m_unal@hotmail.com murat Yerleşim : Ermenistan / Toptan Tedarik | Meslek : Tekstil |
tevhiddavasi Yeni Üye Toplam 65 yazı | çine gtmek için aynı seyler mi gecerli Yerleşim : Türkiye / Antalya |
newyork Üye Toplam 233 yazı | 05/02/2011 : 17:48:26 Alıntı
Bende uzun yillar yurt disinda yasadim. Baba meslegi dericilik oldugu icin ,dunyanin heryerine gittim.Guney amerikadan,endonezyaya,rusyanin murmansk sehrinden,kazakistana ,cine 60 kusur ulke,.Avusturya,ukrayna ve 11 senedirde amerikada yasiyorum.Ayni zamanda ukrayna daki kurulu firmamizla turkiye ,amerika ,ukrayna da ithalat ve ihracat yapiyorum.Hayalim yurt disinda yasamakti ve bunu gerceklestirdim.Birkac yabanci dil biliyorum.Yurt disina cikmadan ,okuldan ogrendigim rusca, ingilizce ve birazda ispanyolca var.Dil bilmeden yurt disina cikmak ve yasamak istemek oldukca zor. Benim arkadaslara tavsiyem, hangi ulkeye gitmek istiyorsaniz dilini ogrenmeye calisin, dil sizin hem iyi yasamanizi,hem iyi is bulmanizi saglar.Dusune bilirsinizki benim arkadaslarim var,benim akrabalarim var bana yardim ederler.Herkesin isi gucu var, bir gun izin alir, ikinci gun alamaz.Kayahan beye hitaben,Belli bir yastan sonra, yurt disi na yerlesmek,yasamak ,uyum saglamak,sizin icin tabiiki cok zordur.(emekli oldugunuzu yazdiginizdan dolayi)Ulkemiz gercekten cennettir ,ama ulkemizin bir gercegide ,orta sinifin kalmamasidir.askari ucret 800 milyon,eger paraniz yoksa, 800 milyona aylik nasil gecinir, nasil hayallerinize ulasirsiniz?Bundan dolayi insanlar, arayis icinde baska ulkelere gidip, riskler alip ,hayatlarinin bir kismini yurt disinda gecirmek zorunda kaliyorlar.Siz de biliyorsunuz ,amerika hic te kolay degil ,insanlar roommate olarak tanimadiklari insalarla yasamak zorunda kaliyorlar(oda ucreti aylik 500-600$)subway 2,75$ aylik alirsaniz 104$ .ayrica yiyecek turkiyeye nazaran ucuz bile sayilir.Benzini n 1 galonu (3.75 lt)Newyorkta 3.50$ civarindadir.yani benzin 1. 10 cent.Bu saydiklarim bilmeyenlere bir fikir vermesi icin.Ogrencilerin calisma hakki olmadigi icin amerikan hukumeti ogrencileri asiri kontrol etmektedir.(11 eylul olyindan sonra)onlarda turk restorantlarinda komi olarak gunluk 40 -50$ calisiyorlar ama garsonlara gelince 110-150$ gunluk para kazaniyorlar.(DIL VE TECRUBE)isi bilmeyenler benzin istasyonlarinda saati 8-9 dolara calismakta (gunde 12 saat)insaat isi yapan kacak calisan arkadaslar, 100-110-120-130$ paralara calismaktadirlar.Aylik ortalama ,benim yanimda calisan turk arkadaslar ,1500-2000$ evlerine para gonderiyorlar.tabiiki cok buyuk paralar degil ama dili ogrenip kendi islerini kurduklarinda ,turkiyede goremeyecekleri paralari kazanacaklardir.Aylik 400-500$ vererek istediginiz arabayi alabiilr,istediginiz ama sahip olamadiginz herseyi, alim gucunuz oldugu icin alma hakki vs.vs Genc insanlar icin amerika para kazanma ve firsatlar ulkesidir.Amerikaya cebinde 100$ gelip, simdi taninmis turk restorantlari olan,magazalari olan,amerikan hayalini gerceklestirmis olan dunya kadar insan var.Amerikan hayalini gerceklestirebilmis bir insan olarak,insanlarimizin niye yurt disina cikmak istediklerini anliyorum.MECBURIYETTEN saygilar,iyi calisma ve hayalleri gerceklestirmek icin guclu cabalar. Yerleşim : ABD / Newyork | Meslek : İthalat / İhracat |
aabaci Üye Toplam 265 yazı | 07/02/2011 : 20:23:43 Alıntı
selmalar bulgaristan a bir usta ***urmemiz gerekiyor. Bu arkadasın sunabilecek hiç bir belgesi yok. Oraya gittiği zaman imalattın basında sureklıde durması lazım nasıl bir yol izlememiz lazım yardımcı olursanız sevinirim... Yerleşim : Türkiye / Edirne | Meslek : İthalat / İhracat |
önem Yeni Üye Toplam 45 yazı | 12/03/2011 : 18:57:05 Alıntı
vizesisizz ülke yomu elimizi kolumuzu salaya salaya gidecegimiz ülkeleri yazarsan sevinirim mm Yerleşim : Türkiye / Uşak | Meslek : Tekstil |
afasia_2000 Üye Toplam 1091 yazı | 12/03/2011 : 19:57:28 Alıntı
ARNAVUTLUK .TURK VATANDAŞLARINDAN VİZE İSTEMİYOR Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : Tekstil |
Pavla Yeni Üye Toplam 2 yazı | 13/03/2011 : 17:34:21 Alıntı
Merhaba her turlu yurtdisina cikis islemleriniz icin yardimci oluruz,yeterki siz bu konuda ciddi olunuz,yillarin tecrubesi ile italya da ve turkiyede hizmetinizdeyiz.Vize islemlerinde detayli bilgi sahibi olmak istiyorsaniz eger 00420775481584 cek cumhuriyetindeki arkadaslarimizla irtibat kurmaniz mumkundur.Ayrica her turlu tercume ve rehberlik hizmetimiz mevcuttur pvllll Yerleşim : İtalya / Venedik | Meslek : Turizm |
Pavla Yeni Üye Toplam 2 yazı | 13/03/2011 : 17:37:17 Alıntı
vize mi derdiniz iste simdi cozum yolunuz var arayin konusalim 00420775481584 pvllll Yerleşim : İtalya / Venedik | Meslek : Turizm |
chertpoberi Üye Toplam 174 yazı | 13/03/2011 : 17:41:59 Alıntı
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/17258101.asp?gid=373 Hanımağa'ya vize şoku Teslime TOSUN/ANTALYA, (DHA) 13 Mart 2011 ANTALYA’da ’Hanımağa’ olarak tanınan iş kadını 39 yaşındaki Dudu Nuran Tekin, turla gideceği İtalya’ya vize alamadığı için hem İtalya’nın İzmir Konsolosluğu’nu, hem tur şirketini mahkemeye verdi. Kendisine "Türkiye’de bu yaştaki bir kadının bu kadar malvarlığını yasal yollardan elde etmesi mümkün değildir" denilerek vize verilmediğini söyleyen Tekin, "Terörist grupları kabul eden İtalya, bana mafya üyesi muamelesi yaptı. Hayatımda legal olmayan hiçbir işim olmadı" dedi. Korkuteli İlçesi’nde ailesinden kalma çok sayıda evi ve arazisi bulunan ’Hanımağa’ lakaplı Dudu Nuran Tekin, geçen yıl İtalya gezisi için bir seyahat acentasından uçak bileti dahil 883 euroya tur satın aldı. 21- 29 Ağustos 2010 tarihleri arasında Roma ve Venedik’te geçireceği 8 günlük tatilin hayalini kuran işkadını Tekin, vize işlemleri için İtalya’nın İzmir Konsolosluğu’nun istediği evrakların arasında yer alan gayrimenkullerin tapu kaydını ve banka hesap bilgilerini de tur firmasına gönderdi. Konsolosluk yetkililerinin vize için kendisini bizzat görmek istemeleri üzerine Tekin, İzmir’e gitti. İtalyan Konsolosluğu bu görüşmede de ikna olmadı, "Türkiye’de bu yaştaki bir kadının bu kadar mal varlığını yasal yollardan elde etmesi mümkün değildir" diyerek Tekin’e vize vermedi. Bu gerekçe karşqısında şoke olduğunu söyleyen Dudu Nuran Tekin, Tapu Müdürlüğü’ne giderek, malların kendisine miras yoluyla geçtiğine dair belgeleri alıp yeniden İzmir’e gittiğini, 7 kez gelip gitmesine rağmen vize alamadığını belirtti. Ödediği tur parası 883 Euro ile İzmir’e gidiş gelişler dahil 2 bin 295 lira tutan masraflarını almak için noter kanalıyla tur firmasına ihtarname çeken Dudu Nuran Tekin, İtalya Konsolosluğu aleyhine tazminat davası açması için de avukatı Mehmet Ali Öztürk’e talimat verdi. GURURUMU KIRIP, BENİ İNCİTTİLER Dudu Nuran Tekin, "Terörist grupları kabul eden İtalya, bana kara para aklayıcısı, mafya üyesi muamelesi yaptı. Mal varlığımın büyük kısmı miras yolu ile elde edilmiştir. Bununla ilgili evrakı ***ürmeme rağmen AB ülkeleri arasında benim dolaşmam tehlike teşkil ediyormuş. Gururumu kırıp, beni incittiler" diye konuştu. Hayatı boyunca legal olmayan hiçbir işi olmadığını aktaran Tekin, şunları söyledi: "Akşama kadar tarlalar, dükkanlar, soğuk hava deposu arasında gider gelir, çalışırım. Hiçbir yere vergi borcum dahi bulunmadığı gibi, hiçbir örgütle bağlantım yok. Son derece sıradan bir insanım. Bana suçlu muamelesi yapmaya kimsenin hakkı yok. Kara para aklayıcısı gibi hiç hak etmediğim bir suç vasfı isnat etmeye çalışan İtalyan Konsolosluğu’na karşı uluslararası hukuk mercilerinde hakkımı arayacağım. Bu bana yapılmış utanç verici bir uygulamadır. Son derece rencide oldum." Dudu Nuran Tekin, aradaki yazışmalar, iyi bir İtalyan avukat arayışı ve işlerinin yoğunluğu nedeniyle dava açma sürecinin bu zamana kadar geciktiğini, kısa sürede davayı açacaklarını sözlerine ekledi. Yerleşim : Ukrayna / Kiev | Meslek : Serbest meslek |
VSL Üye Toplam 628 yazı | 13/03/2011 : 17:59:20 Alıntı
Umarım iyi bir tazminat kazanır bu namussuzlardan bende çok çektim vize konusunda çok büyük maddi zararlarım oldu yeter artık . Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İthalat / İhracat |
afasia_2000 Üye Toplam 1091 yazı | 13/03/2011 : 21:13:32 Alıntı
GEÇEN SENE YURT DIŞINA GİTMEK İÇİN , TUR ŞİRKETİNE PASAPORTU VERDİK , 1 YILLIK VİZE İSTEDİK , TUR ŞİRKETİNE FORM DOLDURDUK TESLİM ETTEİK EVRAKLARI , PASPORT DEDİKLERİ SÜRDE ALDIK, PASAPORTA BAKTIM BİRDE NE GÖRİM 6 AYLIK VİZE VERMİŞLER , KONSOLIOSLUAĞ GİDİNCE SORDUM TURŞİRKETİNİN VİZE TALEP SÜRESİNİ EĞİŞTİRMİŞOLABİLDİĞİNİ SÖYLEDİLER, BİR DAHAMI O TURŞİRKETİ KENDİM GİDER İSTEDİĞİM KADAR ALIRIM . Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : Tekstil |
isguc Üye Toplam 292 yazı | cin gidicem vize ıslerımı nasıl kac aylık verıyolar sınırı varmıs www.kadinforum.net Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Grafiker |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2024 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |