İlk mesaj
İş Dünyası
Kolay Vize Alma Konusundaki Tüm Yollar
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
72 yorumÜ
Üye274 yazı
murat
E
Üye762 yazı
Ermenistandan Kanadaya mı gitmek istiyorsun?
Özel mesaj atarsanız daha hızlı iletişim kurabiliriz.
D
Yeni Üye57 yazı
Merhaba
Benim sorunum çok daha değişik. Bir ırak vatandaşı ile ortak olduk işi resmiyete dökmek üzereyiz. Ortağımın ülkemize rahatlıkla gelip gidebilmesi adına oturum almak istiyoruz. Şimdi turist vizesi var ama onun süresi bitti biz emniyete gittik yine turist olarak adres göstermek kaydı ile ikamet aldık. Ama bize emniyetten söylenen ticari faaliyet görmeyeceğiz görürsek işlem yapıp sınırdışı ederiz. Dedikki şirket kuruyoruz bu nasıl iş yok olmaz dediler. Önce çalışöa bakanlığına müracat edin ama bize bilgi yollayıp sorarlarsa biz işlem yapıp sınırdışı etmek zorundayız. Velhasılı ortağı burada nasıl ikamet ettirebiliriz? Bilgisi olanların yardımını acil rica ediyorum. Saygılar
N
Yeni Üye2 yazı
1 haftalığına erkek arkadasımın yanına ısvec e gıtmek ıstıyorum kendısı ısvec vatandası vize alırken ne gıbı zorluklarla karşılaşabilirim yardımcı olursanız sevinirim
S
Yeni Üye39 yazı
merhabalar ben fransaya gitmek istiyorum 3 aylığına ve orda dil kusuna gitmeyi düşünüyorum. pariste amcam var nasıl gidebilirim. şimdiden tşkler
mhmt
T
Yeni Üye84 yazı
23/09/2012 : 21:19:34#66
Web sitesi
Alıntı
merhaba romanıa bulgarıstan veya avrupa ulkesi vize sorun yaşayan arkadaslar basvurunuzu biz yapalım vizenizi kendıniz alınız ayrıca sirket kurmak veya turkıyede ki şirketın subesını avrupa bırlıgınden acmak için mutlaka bıze danısınız
turkdevbir@gmail.com tel.05347825793
turkdevbir@gmail.com tel.05347825793
Evet
T
Üye405 yazı
26/05/2014 : 12:37:20#67
Web sitesi
Alıntı
Edirne'de şahsen konsoloslukta bulunmanız gerekmez. Ayrıca sadece Edirne değil Marmara Bölgesi'nin tümünden VİZE MERKEZİ'ne ulaşabilirsiniz. Vize almak istediğiniz tüm ülkeler için şahıs adına vize takibi yapan şirketten yardım alabilirsiniz. Bu işlemler için aşağıdaki iletişim numaralarını ara**** gereken tüm işlemleri yapabilir ve problem yaşadığınız konuları danışabilirsiniz. Vize almak konusunda aklınıza takılan her konuda danışmanlarımızı aramaktan çekinmeyiniz.
İletişim: 0545-822-01-52 0545-822-01-53
İletişim: 0545-822-01-52 0545-822-01-53
B
Yeni Üye14 yazı
merhaba arkadaşlar
endonezyaya 6 aylık vize almak istiyorum... Mümkün mü? Mümkünse bilgisi olan arkadaşlar aydınlatsın lütfen.
Not : ( Aile birleşimi için gidiyorum ve en az 5 ay vize almam gerekiyor. İki aya kadar vize alabileceğimi biliyorum ve orda evlenip yabancılar dairesinden bir senelik oturum alabileceğimi de biliyorum ama bana en az 5 ay vize gerekli...)
endonezyaya 6 aylık vize almak istiyorum... Mümkün mü? Mümkünse bilgisi olan arkadaşlar aydınlatsın lütfen.
Not : ( Aile birleşimi için gidiyorum ve en az 5 ay vize almam gerekiyor. İki aya kadar vize alabileceğimi biliyorum ve orda evlenip yabancılar dairesinden bir senelik oturum alabileceğimi de biliyorum ama bana en az 5 ay vize gerekli...)
“Doğru sözlü, dürüst ve güvenilir tâcir, nebîler, sıddîklar ve şehitlerle beraberdir.” (Tirmizî, Büyû, 4)
R
Yeni Üye28 yazı
avrupa ülkelerine 1 yıllık vize.
ilgilenen olursa özel
ilgilenen olursa özel
M
Yeni Üye20 yazı
Bir çoban parçasısın olmasan bile koyun. Daima eğeceksin başkalarına boyun.
E
Editör394 yazı
15 sene önce de derdimiz aynıymış
O
Yeni Üye52 yazı
Kolay vize mi kaldı?
Eski yorumları okuyorum da, nerelerden nerelere gelmişiz…
Eski yorumları okuyorum da, nerelerden nerelere gelmişiz…
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz