mermerit üretimi yapimi hakkinda bigilenmek istiyorum..yardimci olursaniz memnun olurum...
mermerit yapiminda kullanilan kaliplar,,mermeriti meydana getiren karisimlar,,,,,ve miktarlari......saglamligi.....maliyeti...simdiden tesekkür ederim
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - serhat35 jeansteam; breton denilen kompozit ürünü inceleyebilirsin.aklında ki proje buysa eğer daha once yapıldı ve çok güzel uygulanıyo.. |

Yazıyı gönderen - dogfish arkadaşlar öncelikler selam... bana acil olarak mermerit ham maddelerinin adı soyadı,litresi kilosu ,fiyatı boyu posu,lazım kısacası aslında elinizden gelirse mermerit için tüm bilgi lazım bir işiçin araştırma yapıyorum o sebeple .............thanks........... |
Yazıyı gönderen - serhat35 Uzun zamandır giremedim.Kariyerime yon vermekle mesguldum.kusurabakmayin. Mermerit hakkinda ne isterseniz anlatabilirim.Eger burdan birisi yatirim yapmayi düsünürse hicbir ücret talep etmeden danismanlik vermeyi cok isterim. Uygun kosullarda anlasma saglanirsa alim-satim anlasmaları da yapılabilir.Satis kanali arayan tedarikcilere bu konuda destek verebilirim. Sorularınızı bekliyorum.. |
Yazıyı gönderen - serhat35 mermeritin mermere olan üstünlükleri: satışta fiyat üretimde maliyet taşıma ve montaj hijyen bakım ve onarım estetik görünüm kullanışlılık esneklik,kırılmaya dayanıklılık konumlandığı yerin seklini alarak tam oturma hafiflik ayrıca fiyat karşılaştırması yaparken lütfen metretül kullanınız.1 metretül mermerit yaklaşık 63 cm genişliğe 1 metre uzunluğa 18 mm kalınlığa ve 23.5 kg ağırlığa sahiptir mermerit üretiminde kullanılan hammadde ve ek karışımlar piyaada rahatlıkla bulunabilen,mermerite özgü olmayan ürünlerdir. mermer tozu denilen hammaddenin cok çeşidi vardır ve aslında mermer tozu demek ağız alışkanlığıdır.50 kiloluk çuvallarla satılır. yukarıda jelkot uygulamasının püskürtmeyle yapılamayacağı yazılmış.kesinlikle yanlış.püskürtme tipi jelkot yada fırca tipi jelkot kullanabilirsiniz. jelkotsuz uygulama yapılabilir.jelkotlu uygulamada %93 ile %98 arasında parlaklık düzeyi yakalanmıştır. eksiklik olarak görülen ısıya dayanma oranı ve direkt ısı teması deformasyonu hammadde değişikliğiyle önlenebilir fakat maliyet artışından dolayı genelde lüks yatlarda tercih edilir. imalatı tamamlanmış mamülde bir etkisi olmamakla beraber yeni şarjlanmış polyesterde hidrolik e tepki yaklaşık %5 bozulmadır.ve mermerit atölyesinde değil polyester üretim fabrikasında problem oluşturabilir. mermerit hakkında daha cok şey yazmak isterim.. lütfen beni cevaplandıracağım sorulara boğun.. |