Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Kırtasiyecilik Eksileri Artılari

BaşlatanYatirimci.Tarih12/02/2009 00:57:36Yorum1

İlk mesaj
Üye180 yazı
Kırtasiyecilik konusunda eksiler ve artılar ne gibi olur...
Aklımızda 2 iş fikiri var yapamk istedigim
1-Play Station 3 Salonu
2-Kırtasiyecilik

Kırtasiye olursa okul'a diil sadece geniş çapli bir işletim düşünüyorum ama sermaye konusunda tereddutlerimiz var...

25.000 Tl sermayemiz var Hangi iş üzerinde durmamiz lazim
Aylık 1.500-2.000 ev geçindirmeye yetecek kadar kar saglayalim yeterli

Play Station 3 iş'i yerini tutturdun mu rahatlikla kazaniriz ama tek yapilacak bir iş diil bu tarz iş'ler sabah akşam yok cumartesi pazar yok bayram seyran yok eleman alsan ne kadar duracak ne kadar duzgun olacak maliyetide cabasi

Kırtasiye olursa Duzenli bir iş ancak
Kar orani nedir
Ne kadar gider olur
Gelir nelerde beklemeli
Neler yapmali
Sermaye olarak yeterli mİ 25.000 Tl

Görüş ve yorumlariniz önemli bir yol bulabilmemiz açisindan

Teşekkurler şimdi'den fikirlerini önerilerini tecrubelerini paylaşacaklar için...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
1 yorum
Yeni Üye12 yazı
Öncelikle sizin için hayırlısı ne ise onun olmasını diliyorum.

Kırtasiyecilik işi için 25000 TL yeterli olur mu tam emin değilim. Ayrıca 25000 TL'yi ne kadar süre içinde geri kazanacağınız da önemli bence. Bu işte cironuz düşük olabilir ve ancak uzun vade de yatırdığınız parayı kazanabilirsiniz. Genişli çaplı bir işletme düşünmeniz güzel ama şimdi süpermarketlerde ürün yelpazesi çok geniş olduğu için rakiplerinizle başedebilmei de göze almanız gerekecek. Kırtasiyeye fotokopi makinesi vs. gibi malzemeler de gerekir, ileri teknolji bir makinenin fiyatı pahalı olabilir.

Playstation işinde sizin de dediğiniz gibi yer çok önemli. Yer sorununu aşabileceğinizi düşünüyorsanız ben nacizane bu işi tavsiye ederim. Benim bir arkadaşım Ankarada playstation 3 işine girmişti şu an oldukça iyi para kazanıyor. Güvendiğiniz birini yanınıza alıp vardiyalı bir şekilde çalışabilirsiniz. Playstation'da alacağınız ekranların LCD olmasını ve koltukların armut koltuklar veya deri koltuk olmasını öneririm...

Başta da dediğim gibi inşallah hayırlısı olur

Saygılar...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?renci