İnşaat Sektöründe, İç mimar olarak bağımsız işler yapmaktayım.Gelinen son dönem şartlarında malesef,tek başıma iş bulmakta zorlanmaktayım.homeoffice olarak ürettiğim projelerimi uygulama mekanında taşoronlarla birlikte organize ediyorum.Tek olmanın dezavantajı olmuyor, hatta avantajı oluyordu.
Aşama olarak bahsedersek :
1-Uygulama mekan Rölevesi
2-Avan Proje ve Sunu Projeleri
3-Uygulama projesi, maliyet analizi
4- kontrol ve sonlandırma
Yaptığım dekorasyonlar, başarı hikayemde hep diğer işleri getirmişlerdir.Bunun içinde, içine kapanık bir yapıda,işlerim devam etmektedir.(iş işi getirir mantığı.,)
Profesyonel anlamda , detay çözümleri ve potansiyel iş alanları üreteren yeni Fikir ortakları aramaktayım.
Eskiden,'' sermayem kalemim'' derdim, şimdi ise Bilgisayarım ve kalemim''diyorum.Sanal ortamda biri bizi arıyor, bizde, birilerini, bu böyle.,
İşte tam bu noktada; Bizi arayan birilerinden Bahsetmek isterim.:
Mesela: Tasarım Ürün standı imal ettiren Bayilik şirketleri
Konsept oluşturmak isteyen yeni mağzalar
Villalarını kendi zevkine uygun yaptırmak isteyen konut sahibleri
Oteller
Dairelerini yenileyecekler
özel Hastahaneler
Fikir ortaklarımdan istediğim, ne/nerde/ nasıl/ nezaman sorularını çözmüş şekilde olmaları, yukarıda bahsedilen potföylerde dekorasyon işlerinde direk temas sağlamasıdır.,her zaman, potansiyel(Varolan) bir iş ekibinin güçlü desteği ile bol kazançlı günler Hepimizi beklemektedir.En yakın fikir duayenlerininde emlakçılar olacağı kanısındayım.Tabiki herkez olabilir.Çalışalım,Kazanalım,Paylaşalım.Hepinize Sağlıklı,Kazançlı günler dilerim. (İST)