Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım Ve Hayvancılık - Özel

Havuç

BaşlatanemreceylanTarih07/02/2009 16:58:49Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye20 yazı
Arkadaşlar ben türkiyenin en çok havuç ekilen diyarındanım.Havuç ile ilgili çevrem geniş bu işin tüccarlığını yapmak istiyorum.Ama nereden başlayacağımı bilemiyorum..
Amcam Dedi ki;

Çalış, kazan...

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Üye339 yazı
Havuçların ambalajı çuvalmı yoksa kasamı?
Bir kamyon kaç ton havuç alır ve istanbula kadar nakliyesi ne tutar.
Son olarak kg fiyatı nekadar?

Bu doneleri cevaplarsanız istanbulda satış için gereken araştırmaları yaparım.
.

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye27 yazı

bununla ilgili sermayesi güçlü bir toptancıyla iş birliği yapınız. tüketimin en yoğun olduğu yer istanbuldur.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye20 yazı
çuvalla 4 ton havuç alır 500ytl felan nakliyat tutar.kilo ortalama 280 kuruşa gider.. Tanıdık satacağım birilerini bilmiyorum bu işe yeni gireceğim için...
Amcam Dedi ki;

Çalış, kazan...

Üye103 yazı
Arkadaşım benimle irtibata geçersen sana yardımcı olmaya çalışırım. ya da komisyon usulü birlikte çalışabiliriz. afyonkarahisar sebze ve meyve halinde tanıdığım komisyoncular var. Eğer bi anlaşmaya varırsak havucu görmüyü gelirim zaten yakınız. Ürüne göre bi fiyat belirleriz. Nakliye konusunda da elimden geleni yapmaya çalışırım. yeter ki karşıılklı anlaşma sağlansın. Msn adresim istanbulyurekliqhotmail.com tlf. numaram 0506 254 39 93 İyi günler

Yerleşim Türkiye / AfyonMeslek Ticaret
Üye103 yazı
Arkadaşım benimle irtibata geçersen sana yardımcı olmaya çalışırım. ya da komisyon usulü birlikte çalışabiliriz. afyonkarahisar sebze ve meyve halinde tanıdığım komisyoncular var. Eğer bi anlaşmaya varırsak havucu görmüyü gelirim zaten yakınız. Ürüne göre bi fiyat belirleriz. Nakliye konusunda da elimden geleni yapmaya çalışırım. yeter ki karşıılklı anlaşma sağlansın. Msn adresim istanbulyurekli@hotmail.com tlf. numaram 0506 254 39 93 İyi günler

Yerleşim Türkiye / AfyonMeslek Ticaret
Yeni Üye20 yazı
olur arkadaş beraber çalışabiliriz..karşılıklı anlaşma olursa neden olmasın bizim orda havuç biterse lahana başlar bu işte beraber komisyonculuk yaparız ikimizde karımızı alırız...ben numaranı aldım kesin bilgileri öğrendikten sonra sana ulaşacam...

msn de ekledim
Amcam Dedi ki;

Çalış, kazan...