Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Kahve Otomatı

BaşlatansemihtiTarih02/02/2009 20:20:18Yorum52

İlk mesaj
Yeni Üye69 yazı
arkadaşlar kahve otomatı alıp bir okula veya kültür merkezi gibi bir yere koymak istioyrum... evimin 2 sokak ilerisinde ilköğretim okulu olduğundan buraya koymak gibi bir düşüncem var hem gidiş geliş kolay olması hem tecrübe kazanırken makinenin yakınımda olması herhangi bir arızada gidip bakabilmem ve malzeme koymayı denetleyebilmek için çok uygun geliyor...

bu işten sizce ne kadar kazanılır aylık olarak ??
girmeye değer mi ?
görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim ilk makina olduğundan kar mı yaparım zarar mı ona göre hareket etmek istiyorum...
ne gibi zorluklarla karşılaşırım yardımcı olursanız sevinirim .. görüşleriniz benim için çok önemli

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Tekstil
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
52 yorum
Yeni Üye69 yazı
abi bende ondan zaten böle bir link açtım yaa parayı verdkten sonra otomat almakta bi sorun yok zaten... pareyı verdiğinde kimse sana otomat satmıyorum demez yani... ben otomatı bir yere nasıl koyabiliriz bunun hakkında bilgi istiyorum artık bu işi yapıyorum diyorsunuz ama kimse nereye nasıl koyulur söylemioyur.. onla uğraşırsın bunla uğraşırsın dio.. adım adım kimse anlatmak istemiyor..

mesela bi okula gittim kimle konuşcam nasıl bir yol izlicem napıcam ne edicem ? kimse bunun hakkında bilgi vermio ki ? müdürle mi konuşcam müdürle bitmio diosunuz müdürle bitmiosa kimle ne gibi sorunlar çıkıo yasal prosedürler ne devletle ne gibi sorunlar çıkar ? bunlardan bahsedin arkadaşlar lütfen.. otomat almakta birşey yok model model değişio işte parayı verdiğin zaman alırsın otomatı koycak yer bulamazsanda eve koyarsın artn :D:D arkadaşlar taam anıyorum ürünleri satmak istiyorsunuz ama alan kişilerin bunları nasıl nerrelere koycağı hakkında da bilgi verin lütfen bunları sizden ii kimse bilemez yani iş sizin işiniz çnkü kim bilir ne zamandır yapıosnzdur lütfen yardımcı olun.. özelden de msj atabilrsiniz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Üye177 yazı
Sayın Ardairem Kahve otomatını Hastaneye koymayı düsünüyoruz.E-mail adresinizi yada Tel bırakırsanız Görüselim Fiyat konusunda.

Yerleşim Türkiye / YozgatMeslek Gyda
Üye134 yazı

Direkt bu işi yapanların bu konuda yol göstermesini beklemeyin. İş sırrı malum..

Gözüne kestirdiğin bir okula git, karşılaştığın ilk kişiye böyle bir işe sahip olduğunu söyle (otomatı yeni alacağını söyleme) kiminle görüşmek gerektiğin gerektiği konusunda yardım iste. Mutlaka konuşmak istediğin kişiye ulaştırılacaksın diye düşünüyorum. Sora, sora Bağdat bulunur misali.. Uğraşmadan olmaz.. Hadi harekete başla!

Bu arada edindiğim tecrubeler doğrultusunda, Devlet okul ve Hasaneteleri ile uğraşmak yerine özellerine gitmenin daha yararlı olacağını özellikle belirtmek isterim.

Fikir edinme açısından söylüyorum. Kadıköyde işlek bir noktada gıda ile alakası olmayan bir iş yerinin önünde böyle bir otomat olduğunu görmüştüm..

Kolaylar gele..
25 yıldır çalışıyor

Yerleşim Türkiye / istanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye69 yazı
muhasebe abi banada yardımcı olur musun ? bende koymayı düşünüyorum seninle görüşmek isterim ? nası bir yol izleyeceğim falan bilgi almak istiyorum ? tecrübe kazanmak istiyorum ? yardımcı olur musun ?

semihdilek@hotmail.com mail atarsan görüşelim

Yeni Üye69 yazı
saol abi bende öyle düşünüyorum =) için içine devlet girdiği zaman herzaman sorun çıkıyor. özel hastaneler benimde tercihim devlet hastaneleri belki daha karlı olabilir ama uğraşamam heralde özeller daha iyi özel okullar ve hastaneler birde anlaşmak daha kolay gbi geliyor.. dershaneler falanda olabilir aslnda ama kantincilerle kapışmak gerekebilir:D

Yeni Üye19 yazı
markanısatanadam, doğru soylemış fakat sektör hakkında bilgisi olmadığı için bilmedikleri var. Evet belediylerde sizi kaale almazlar çünkü adınız yok. yani şirket değilsiniz. fakat farklı noktalara örneğin bir fabrika... makam mevki sahibi tanıdığınız olmasına gerek yok.... sadece arkadaşın dediği gibi, işinizin peşinde olmazsanız kazanamazsınız... yok hafta da bir dolum yapar paramı alırım demekle olmaz....

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye69 yazı
abi yeni okula geçtim okulda makine var :D 3 ay artık öğrenirim içini, temizlemeyi falan gördüm brio250 makine...

biz sene başında okula ketıll tostmakinesi fln getrp 2-3 ay sınıfta yemek yapı satıoduk çay fln :D :D müdür yardmcısı bastı sonra herşeye el koydu..
neyse geçen gördü adamla konuşuyorum makineyi falan soruyorum müdür yardımcısı gelmiş o sıradada bağrıyo allooooo... ne arıyorsunuz burda.. dedim bakıyoruz hocam.. döndü adama diyo tehlikeli adam bunlar..!! yarın bigün makineni söker içini açarlar falan dio :D bunlarla yüzgöz olma başına bela olur:D
adamla konuşuyoduk ne güzel işlere engel oldu :D

Yeni Üye33 yazı
merak ettiğim konu şu
bozulursa nasıl yapacaksın yani bu işin teknik boyutu hergün gidip suyunu cartını curtunu koyacakmısın

harkadaşların bir çoğu hastaneler demiş bence hastane olmaz düşünsenize 4 5 katlı bir hastanede tam ortasında bir çay makinası eğer öyle birşey söz konusu olsaydı simitciside girerdi atari masasınıda koyanlarda olurdu

hastane bölümlerinde değilde hastanenin acil servis bölümünde olabilir çünkü orda hasta yakınları acil bölümündeki büfenin çayından değilde senin çayından almalıki para kazana bilesin
kendini göz önüne gitir hastaneye gitsen hastane içindeki büfedenmi alırsın yoksa makinadanmı
ben olsam gözümle koyulan seyden alırım

okul konusuna gelince kolej vs..
okul kantininde zaten çay kahve tarzı satılıronlardan almamalılarki senin makinandan alsınlar
öğrencinin içeceği en fazla sıcak içecek olarak ( lise - ünüversite ) kahve,çay,kakao

bu gibi durumlarda okulun müdürüne gitmen yeterli ama adam kendi evine rekabetci getirerek pazar payını düşürür mü bilmem

esenlikler iyi çalışmalar

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Üye110 yazı
Merhabalar arkadaşlar,biz kahve otomatı ithalatı yapıyoruz ve işletmesinide yapıyoruz bu iş gerçekten çok karlı,hiç zarar etme şansınız yok gibi.Bizim çalışma koşulumuz ortak çalışma,yani biz kahve otomatının fiyatının yarısını karşılıyoruz ve kazancından yarısına talip oluyoruz böylece müşterimizi yanlız bırakmıyor her zaman yanında oluyoruz.Fiyatlarımız direkt ithalatçı olduğumuz için hiçde fazla değil.Dolayısıyla küçük sermaye ile yüksek kazan sorun değil :)
supermann

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Saty? / Pazarlama
Üye179 yazı
çılgınca olcak ama bence koya bilirsen,ilgili kişileri ikna edebilirsen ist.için söylüyorum metrobüs,otobüs. metro nun içine koy keyfine bak,ayrıca kapalı duraklarlarda olabilir.iyi düşün sadece insan odaklı olacaksın insanlar sana gelmeyecek sen onlara varacaksın.püf noktası bu.yanliş anlam hareketli araçlara kahve otomatı kkoy demiyorum!otomat koy ne olursa belki su.da olabilir.
izdirapcvs26

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Di?er
Yeni Üye2 yazı
arkadaşlar 4 yıldır işin içinde biri olarak.Bu iş için size severek yardım ederim,biz avrupanın en çok satan Tchibo distrübütörüyüz .

sitemiz www.ima-tek.com.

mesela okulda sıçak çikolata gider.bütün üürünleri veren bir makine ve teknik destek lazım size.bu da bizde var.

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye10 yazı
aranıza yeni katıldım herkese selamlar:arkadaşlar yorumlarınız çok güzel ama bu otomatların aylık elektik tüketimi nekadardır saat/kv ve su tedariki nasıl oluyor tesisatmı çekiliyor dökme suylamı çalışıyor bilen arkadaşlar anlatırsa sevinirim .saygılar.

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Hazyr giyim
Yeni Üye2 yazı
kahve otomatı işiyle ciddi ilgileniyorum profesyonel firmalarla gorusmek istiyorum bu işi yapan profesyonel arkadaslar iletişime geçebilirsek çok memnun olacağım i_m_parator@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Turizm
Yeni Üye1 yazı
arkadaşlar yazılarınızı okudum paylaşım larınız guzel bende uye oldum ve kendi işimle ilgilibazı sorularım ve paylaşmak istediklerim var
öncelikle benim ilgilendiğim konu kahve değilde sandviç otomatları . nerelere koyacağım konusunda şimdilik bilgi vermek istemiyorum .öncelikle iki makineyle işe girmeyi düşünüyorum .konsept şu ki sandviç ten kasıt hani bu benzinlikler de seven elevenda satılan üçgen sndviçler vardır ya onnar ve içecek (soğuk) içerikli olacak.
makine satan arkadaşlar da var sanırım çok yakında işe gireceim için özellikle mane satan arkadaşlarla iletişime geçmek isterim.ikinci el de uyr hattadaha iyi bile olur.tabi sandviç olduğu için bu otomatların soğutma sistemi de olmalı .araştırdım guzel makineler var ama ikinci el temiz bişey bulursam daha iyi olur kanısındayım.
semihti sende özellikle bu makineleri koymak için kiminle görüşcem nasıl olacak olayına kitlen mişsin ki en zor aşamalardan biride bu dediğin gibi para olduktan soora makine her turlu alınır . şu an düşündüğün yer tam olarak neresi söylersen yardımcı olurum yada mail verirsen msn de dekonuşabiliriz..
bide dediğin gibi bu işi yapan bi arkadaş varsa onunda görüşlerini paylaşması çok iyi olur .

Üye108 yazı
yazılar ğüzel fikirler ğüzel
bu makinalardan bende işletmeyi düşündüm türkiyede bu işle iliğili bi sürü firma var yiyecek içicek komplike olan makinelerin fiyatları 7000euro+kdv şeklinde makineyi almak sorun değil kar oranıda çok yüksek aynı şey sıcak soğuk içeçek otomatları içinde ğeçerli ama en önemli nokta otomatı koyacağın yer hepimiz lise üniversite okuyup askerlik yaptık bu tip yerlere otomat konmaz sokak ortalarına konmaz (yani koyarsın ama 1 hafta sonra otomat kadar bakım parası veririsin) koyacağın yerler üniversite hastaneleri özel ve devlet hastaneleri büyük fabrikalar tabi buralara koyabilmen içinde ensenin sağlam olması lazım çünkü yokduğun yerin sorumlusu senin kazancını ğörüyo ondan sonra sana gelip ya makinenin kaldır yada banada kar ver diyo bu işin verğisi yok içine koyacağın ürünü spotcudan alki hada çok kar et ve birazda teknik bilğin olsunki servise para kaptırma makineleri seçerken çok iyi araştır sahte parayı ayırt edenler var kağıt para kabul edenler var para üstü verenler var cep telefonundan mesaj çekip ürün verenler var akbil ğibi kartla çalışnalar var tabi bunların hepsi extra donanım ama takdire şayan bi konu var oda bu yaşta bişeyler yapabilmek için çaba sarfetmedir seni tebrik ediyorum
senden öncekilerden ibret al ama senden sonrakiler ibret olma...

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Sanayici
Yeni Üye19 yazı
Arkadaşlar. Sektörün içindeki firmaların birinde çalışıyorum. İsterseniz ikinci el otomat konusunda yardımcı ola bilirim. birgul_bilge@hotmail.com mailim. mail atarsanız yardımcı olabilirim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye53 yazı
8 yıldır turizmde calışıyorum neredeyse gormedigim kahve otomatı kalmadı. ama hicbirine para atılmıyor.
kahve makınalarının hiçbirisi hiçbir otele satılmaz sadece promosyon olarak verilir ve hermarka o otele kendi kahvesini satar baska marka kahveyi makinede yakalarsa otelden tazmınat talep edebilir makinalarinı geri alabılır.
ama bu iş için otelin belli miktarda kahve alımını taahhut etmesi gerekir. bu işler sokaklardaki makınalarda nasıldır bilemem.
birde makınalarım temizligine gelince bilindigi gibi kahve lekesi kalıcı bir lekedır. kaliteli kahve kullanılmassa makına parcaları hergun kurum tutar bu parcalarım periyodik temizliği yapılmassa makına eksık urun verir yanı kahve tıkanırsa sade su verir ve kişi ikinci defa denemeyi istemez. birde makinalarda bulunan buhar tahliye pervanesi bulunur bunların periyodik bakımları yapılmalıdır, buhar tahliyesi olmassa sıcak su buharı kahveyi dondurur ve daha sonrakı urunler eksik cıkar. sonuc olarak bu makınayi iyi bilmek gerekli hem zaman hem mekanık bilgi gerektiren bir olay bu.
eğer makinayi promosyon olarak alırsanız (firmalar sokaklara makina veriyorlarmı bilmiyorum) makina bakımına servis gelir sizin dokunmanız yasaktır servis ucretleri bir hayli kabarıktır.

belediyeden izin konusuna gelince bu iş parayla olmaz, yani belediyeler sizden bu iş için para talep edemezler ama sadece yardım adı altında makbuzlu para alırlar.bu parada fazla kabarık olacagını sanmam baskan tanıdıgınızsa ucret vermessiniz. belediyede bi tanıdıgınızın olması yada secim doneminden once bu işe baslayabilirsiniz, yoksa kendi basınıza izin alamassınız.

vergi konusuna gelince turkiye vergi kanunlarında bu konuyla ilgili net bişi yok onun için vergiden muaf gibi bişey.

şimdiden kolay gelsin
serdar

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
Yeni Üye2 yazı
Herkese Merhabalar,
Biz Fransa'da bu işi yapan bir şirketiz. Şimdi Türkiye pazarına açılmak istiyoruz.
Yanı biz makinelerimizi koymaya yer arıyoruz. Bize bu konuda yardımcı olabilecek birileri varmı acaba ?
Bize şu numaradan ulşabilirsiniz : 0 531 734 63 70
Teşekküurler ve kolay gelsin !
Y.B.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye258 yazı
merhaba bende açıcagım cafe me bir kahve otomatı koymak istiyorum bilgi verirseniz sewinirim
dymysy0790@gmail.com

Yerleşim Kuzey Kybrys TC / MagosaMeslek Tekstil
Yeni Üye1 yazı
slm arkadaslar kahve otomatları ılr ilgili tanıdıgım şirket var işleyiş hakkında bilgi verebilirim makinayı almakta sorun yok siz okul veya hastahane veya işyeri yönetimi ile anlaşıyorsunuz makınanızı oraya kuruyorsunuz işyerıne kıra ödüyorsunuz mesala günlük içinden çıkanın % 30 % 40 o sizin analaşmanıza bakar hergun sabah gidip içine urun koyar ve paranızı toplarsınız sizin için iyi ek gelir olabilir
tmtm

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye22 yazı
Arkadaşlar,

Bu konuda Türkiye'de üretim yapan, 35 senelik geçmişi olan bir üretici olarak;
Sizlere açıklama gereği duyduğumuz bazı konular vardır:

1- Çin Malından UZAK durunuz (Bunu getirenler bugün var-yarın yoklar, sizlere yedek parça desteği veremezler-vermezler. Çinliler de sadece sattıkları makine adedini hesaplar-sorunlarınız sahipsiz kalır/ Sakın Sanayi Bakanlığından garanti falan inanmayın, SATIŞ OTOMATLARI garanti kapsamına alınmadı)

2- Otomatı alacağınız yeri ziyaret ediniz.(Burası bir kantinse, bir dükkânsa veya sadece bir showroom ve göstermelik bir servis ise UZAK durunuz.)
İşte Elektral'ın 20.000m2 lik fabrikası:

Bu fabrikaya saç olarak gelen hammaddeler, yüksek teknolojili ürünler olarak çıkmakta, en yüksek donanımda ihraç edilmektedirler.

3- Otomatın teknolojisini sorgulayınız

(MDB protokolünde Level 3 çalışıyor mu? Kredi Kartı, Kağıt Para, İadeli Para Mek., Kartlı Sistemler takılabiliyor mu? Data transfer ve uzaktan izleme imkânı var mı? Soğutmalı ise ne derece? +3#9702;C inebiliyor mu? Gözünüzle görün-Türkiye sıcak Ülke. Mikroprosessorun performansı? Menülerin içeriği-dili ve kolaylığı? Diğer özellikler ne? (happy hour, IR ürün düşme sensörü, Alarm..var mı?)

Kahve Otomatlarında ise… durum daha da dikkatle incelenmeli… Onlarda değişen parçalar da zamanla olacaktır. Dolayısıyla size bir kere satılan bir cihaz daha sonra çok paranızın harcanmasına sebep olabilir.

Kaç çeşit içecek hazırlayabiliyor? Bardak kapasitesi? Su bidon kapasitesi? Ürün kova adedi-kapasitesi, mixer adedi? Karıştırıcı kaşık veriyor mu? Grafik LCD mi? MDB protokolünde Level 3 çalışıyor mu? Kredi Kartı, Kağıt Para, İadeli Para Mek., Kartlı Sistemler takılabiliyor mu? Data transfer ve uzaktan izleme imkânı var mı? ısıtması ne derece? +87#9702;C çıkabiliyor mu? Gözünüzle görün-TADIN-Türkiye'de çay-kahve SICAK İSTENİR. Mikroprosessorun performansı? Menülerin içeriği-dili ve kolaylığı? Pompası ne marka, susuz çalışmaya kaç saat dayanıklı? Kullanılan plastik aksam NSF sertifikalı mı? Kireçlenmeye karşı alınan önlemler neler? IR göz ile bardak kontrolü yapabiliyor mu? Hazırladığı ürünlerin KÖPÜK oranı ne derece yüksek?

Elektral A.Ş., 1978 yılında Devlet Planlama Teşkilatının teşviki ile kurulmuştur. İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesinde, 3 tesis ve toplam 20.000 m² kapalı alanda üretim yapan, senede 1 milyonun üzerinde yüksek teknolojili Elektronik Cihaz imal edebilen “MİLLİ” bir kuruluştur.
Yazılım, Donanım, Mekatronik, Elektronik, Savunma Sanayi konularında üretim yapan ELEKTRAL, gerçekleşen bilanço rakamlarıyla, sektöründe vergide altın madalya, gerçekleşen ihracatıyla da gümüş madalyaya layık bulunan, bölgesinde istihdamda ilk 2’de, bağlı bulunduğu vergi dairesinde de ilk 10 içine girmiş, “İHRACATIN YILDIZI” ödülünü birincilikle kazanmıştır.

Elektral üretim konularının %65’ini yurtdışına ihraç eder.

2011 senesi sonunda İSTANBUL SANAYİ ODASI tarafından İNOVASYON ÖDÜLÜNE de layık bulunmuş olan ELEKTRAL, 2012 Büyüme hamlesiyle yanındaki fabrikayı da satın alıp, kapalı alanını 3 kat arttırmış, SATIŞ OTOMATLARI konusunda da 10 milyon TL’lik bir yatırımla, tam otomatik konveyör sistemli bir Fabrika kurmuştur. Bu atılım hamlesiyle 500-600 ürün kapasiteli bir Snack Otomatını,
10 dakikada üretme kabiliyetine erişen,
ELEKTRAL A.Ş., Kahve Otomat ve dispenserleri için de 2 dakika periyodlu bir üretim band sistemi kurmuştur.
2012 senesinde ELEKTRAL yapmış olduğu yenilikçi SATIŞ OTOMATI projeleri ile Ekonomi Bakanlığı, Türkiye İhracat Meclisi ve İMMİB tarafından TET Arge Proje Pazarı finalisti seçilmiştir.

Satış Otomatları konusunda dünyadaki en son yeniliklere adapte, kendi anakartını ve parçalarını kendi üretebilen, saç halinde giren metalin, yüksek teknolojili ürün olarak çıktığı Ortadoğunun en büyük üretim tesisine sahip olan ELEKTRAL, mdb-executive çalışabilen, en yüksek performanstaki mikroişlemci seçimleri ile Temassız kredi kartı, kağıt para, bozuk para (iadeli), personel kartlarıyla (Akıllı kartlar) çalışabilen cihazlar üretmekte, bugün konusunda dünya mucidi olarak bilinen İTALYANLARA dahi cihaz ihraç etmektedir. İnovatif ürün seçenekleriyle bugün KAHVE OTOMATLARI, SNACK (BÜSKÜVİ) OTOMATLARI, SICAK BÖREK GEVREK POĞAÇA OTOMATLARI, MİNİ BÜFE & MAKSİ BÜFE, GAZETE OTOMATI, ÇOK AMAÇLI KUTU OTOMATLARI, İMAJMATİK, PEDMATİK, SAÇ DÜZLEŞTİRME OTOMATI, SOĞUK SANDVİÇ OTOMATI, SOĞUK İÇECEK OTOMATI (SU VE KUTU), TATLI OTOMATI, SİPARİŞ ESASLI OTOMATLAR ( PARFÜM, İBADET, KÖMÜR, ÇİÇEK, SİGARA...vb) geniş üretim kapasitesiyle, müşteriye fiş kesebilir, yaş sorgulayıp ona göre satış yapabilir. Sahibine raporlamalar
gönderebilir.

Elektral A.Ş., %100 yerli sermayeli bir Türk firması olarak, 35 yıllık deneyimi ile 5000’den fazla referansa sahiptir. Bu birikimi, elektronik-mekanik ve yazılım konuları ile birleştirerek, en yüksek kalitede, en uygun fiyatta ürünler olarak halka arz eder.

Müşteri memnuniyetini 1. ilke olarak kabul eden Elektral, modüler üniteleri ile dünyanın herhangi bir yerindeki cihazına, hızlı ve ekonomik servis hizmeti sağlar.

Elektral - Tru-VEND markalı cihaz kullananların depolarında ATIL CİHAZ bulunmaz.

Türkiye’ye mal olmuş şirketimiz,
Türkiye’nin 2023 hedefi olan “500 Milyar Dolar ihracat” için kendi stratejisini belirlemiş ve bunun için 2011 yılından itibaren projelerini revize edip, çalışmalarına hız kazandırmıştır.

Önümüzdeki 10 yıllık planda, oluşturduğumuz projeler ve stratejik plan ile Elektral bir “Dünya Markası” olacaktır.

Sürekli iyileştirme ve geliştirmeyi ilke edinen, yüksek teknolojili üretim ile kg’ı 40-100 € arası değişen cihazlar üreten, MİLLİ firma ELEKTRAL, dün ve bugün olduğu gibi, yarın da üretecek-ihraç edecek ve ÜLKEMİZE DAHA BÜYÜK KATMA DEĞERLER yaratacaktır.

Nakit para ile çalışan, personel gideri ve sorunu minimize edilmiş, çalışma saatlerinizin esnek olduğu, bu sektörde … %100 Yerli üretim Elektral – Tru-VEND Satış Otomatları çalışacak…. Sizler kazanacaksınız…

Arkasında 35 senelik üretim tecrübesi olan Kurumsal ve gerçek bir fabrika ile KALİTE, EKONOMİ ve SATIŞ SONRASI HİZMETİNİ birarada bulabilecek, teknik eleman istihdam derdini düşünmeden, FİLONUZU KURUP, KAZANMAYA BAŞLAYACAKSINIZ...

İşte aradığınız KAHVE OTOMATININ fiyat bilgisi...
Güvenle alınız, kazanmaya hemen başlayınız...

Dr. Erdem DINCSOY elo.muh.

Yerleşim Türkiye / IzmirMeslek Saty? / Pazarlama