Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Gaziantepte Girişimci Ruhlu, Zeki, Atik, Pratik

BaşlatanGaziantepliTarih02/02/2009 17:45:49Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye32 yazı
Gaziantepte Girişimci Ruhlu, Zeki, Atik, Pratik, Çalışkan, dürüst ( yada dürüst ötesi ), Allah korkusunu içinde barındıran, tuttuğumu koparırım diyen fakat sermayesi olmadığı için herhangibir sektöre girememiş olan arkadaşlar. Buyurun gelin msn de görüşelim. İş fikirlerinizi değerlendirelim. Belki de sizle çalışacağız. ( msn: bartumno@hotmail.com )

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Yöneticilik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Üye192 yazı
projemle ilgilenen bütün arkadaşlara:
bu iş döküm mermer işidir tüm yurtta halen yapılmaktadır.benim artım şudur:daha cazibeli bayanların ,mimarların ilgisini çekecek bir üründür.pazar problemi yoktur neden:insanlar hep güzel olanı digerine tercih eder ,birde aynı fiyat olursa.....ne kadar tercih edilir onuda siz düşünün.ben gelecek talebe nasıl yetişecegimi düşünüyorum.tekrar ediyorum.yaşım 35 yıllarca kazandıgımı arge ye harcadım cebimde 50 ytl yok,bu parayıda kimseyle paylaşmak istemem.ama benim şartlarım bunu gerektiriyor.hep dürüts olma çabasında oldum(hep suistimal edildi) öylede olacagım,bu iş günübirlik iş degildir.ilerdeki zamanlarda aynı teknikle inşaatlar için asansör kapısı üretiminede gececegim.ama o tüm türkiyeye yönelik fabrikasyon bir iş olacak,öncelik tabiiki döküm mermerde hem bu aşamada karşımdaki insanı tanımış olacagım.tabiiki o da beni,
şimdi gelelim en kötü olasılıga:en kötü durumda bile yatırdıgınız para boşa gitmez,bir döküm mermer işletmesi sahibi olursunuz.o işletmede yine para kazanılır.ayda 10 ytl kazanmassanız,3 ytl kazanırsınız.
MALİYET
işletme kirası...5000 ytl(200 metre kare dükkan)
makina ve kalıpların temini 25000 ytl
montaj aracı...10000 ytl
çalışanların maaşı... ilk 2 ay için daha sonra kendimiz karşılayacak düzeye geliriz...10000 ytl
ekstralar cıkacaktır....5000 ytl de onun için yazarsak maliyet belirlemiş oluruz
ekstra bilgi için:05356846484
unutmadan patent müracatını kendi adıma yaparım,ortak müracaat isteyen olursa, onu ayrıca görüşürüz.iyi akşamlar..

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Ymalat
Üye599 yazı
mahmut kardeş selam.
peki bu bahsettiğin projeyi uygun kişi ile anlaşma durumunda kayseridemi yapacaksın.
Yorum yazmadan önce lütfen okuyun ...
1- N-ok...tala,!!ma +işar:etlerine "dik"(kat ed?in.
2- BüYük hARf kÜçüK haRf OlayıNI atlAMAyın.
3- Bu "Dolar" i$areti de size i$ çıkarmasın artık.
4- Veenönemlisisözcükler arasındaboşlukbırakın.
5- A ma g erek siz bo şluk lar d an k açının.
6- Gösterin özen cümleleri kullanmamaya devrik.
7- Sözcüklari anlaşılur vea dorğu yazen.
8- Bu güzelim Türkçemize foreign wordlar katmayın.
9- In keys yu rayt Ingilis vords, it hez to bi andirsitendibil.
10- Türkçe’deki spesifik kelimeleri İRDELEMEYİN.
11- Narin maillerinizi naciz kibarlığınızla süslemeyiniz efenim.
12- Benim Türkçem mükemmeldir, NARSIST şeyler yazarsanız hemen anlarım.
13- Yazılarınızda kibar olun, meydan okumayın, yoksa sizi harcarım.
14- DiĞer yandan, TÜrkÇe karakter iŞinize geliyorsa yazIp gÖnderin.
15- Yazdığınızı yarım bırakmamaya lütfen özen gös...

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye32 yazı

Mahmut Bey herkes bildiği işi yapsın bence...

Yeni Üye19 yazı
bende antepte iş arıyorum...mak muh okuyorum..evliyim antepde oturuyorum...yardımcı olursanız sevşnşrşm...tesekkurler

Yerleşim Türkiye / DenizliizmirMeslek Mühendis
Editör5590 yazı
Tüh ne yazık. Baklavayı çok severim ama GaziAntep li değilim. Zeki, atik hem de pratik deyince pek yakıştırmıştım kendime . . . : )

Destekleyici yazınızı tebrik ederim. İnşallah Antep ten yararlı fikriyle bir arkadaş bulursunuz.

Saygılar.
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Yeni Üye32 yazı
eee yok mu antepte bu özelliklere uyan??