İlk mesaj
Genel İlanlar
Poşet İşinden Anlayan
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
47 yorumK
Üye119 yazı
allah'a(cc) çok şükür parayı kazanan benim paranın beni kazanmasına asla izin vermem.
E
Üye345 yazı
eses
H
Yeni Üye32 yazı
Ukraynada o kadar guzel gidecek bir iş ki bu arkadaslar,sundan pay bicin poset marketlerde dahi ekstra bi ucret karsılıgında veriliyor,bilen bilir....Ben burda baska bi alanla mesgulum,bildigim bi iş olsa ve gucum olsa ilk yapacagım iş burda poset uretimine baslamak olurdu,dusunenlere işin ehli olanlara pazar acısından yardımcı olabilirim,emin olun en basit ilkel yontemlerle en kotu sınıf poset uretiminde bile para kazanılır,cunku sektorde cok buyuk acık var...ve poset degerli bisey burda,ucretli olmasından vatandasın cebinde tasıdıgı bisey...
U
Yeni Üye1 yazı
W
Yeni Üye26 yazı
05/11/2012 : 16:59:18#35
Web sitesi
Alıntı
Merhabalar elimizde 1 granül 4 badanoz ayrıca baskı ve kesim makinaları mevcut hepsini komple satıyoruz.İlgilenenlere makina resimleri ve teknik detayları gönderebilirim.
www.hepsiicgiyim.com
www.icgiyimbayi.com
www.hepsi1arada.com
www.giysen.com
WhatsApp : 555 190 10 19
www.icgiyimbayi.com
www.hepsi1arada.com
www.giysen.com
WhatsApp : 555 190 10 19
Y
Yeni Üye6 yazı
piyasanın en iyi ürünü primplast rulo atlet poşet orta boy büyük boy toptan uygun fiyata direk üreticiden ayrıca çöp torbası buzdolabı poşeti strech film aklınıza gelebilicek tüm plastik ambalaj ürünleri yunusemreaygan@hotmail.com
S
Yeni Üye1 yazı
arkadaşlar poşet işine girdim.istanbulla gidip poşet almam lazım.yaklaşık haftadaalacağım miktar şimdilik 1ton.1.sınıf hışır poşet alacağımyerleri ve fiyat aralıkları nerelerde seyrediyor.yardımcı olabilirmisiniz?
F
Yeni Üye13 yazı
Bana da yardımcı olursaniz sevinirim,sürekli alım yapabileceğim bi yer varsa,lütfen yardımcı olun
E
Yeni Üye23 yazı
arkadaşım ben börek döner kağıdı satıyorum senin düşündüğün tarzda arabası ile bu işi yapan servisci arkadaşlar var kendine piyasa yapabilirsen ekmek yersin
R
Üye255 yazı
redirect
P
Yeni Üye1 yazı
arkadaşlar kolay gelsin ben ek iş yapmak istiyorum esnafları dolaşarak poşet satışı yapıla bilinirmi ayrıca,ortalama aylık getirisi 1000 tl olurmu işin erbabı arkadaşlardan bilgi alabilirsem sevinirim.....
pls
A
Yeni Üye4 yazı
Burada 2016 poşet fiyatları ni verecek kimse yok mu
A
Yeni Üye4 yazı
Slm arkadaşlar 1 kalite baskisiz hışır poşet fiyatları ne kadar birde ankara veya konyadan nerelerden temin ede biliriz
A
Yeni Üye12 yazı
ŞU AN İÇİN 5 TON ALTI ALIMLARDA FİYAT KDV DAHİL 6 TL YÜKLÜ ALIMLARDA 5 .600 ANKARA ANTALYA ANTEP ADANA BURALARDA N ALABİLİRSİNİZ
BU SEKTÖRDE YÜKLÜ PARA KONUŞUR. KRUŞLARIN DAHİ ÖNEMİ VARDIR. BU İŞTE GİDİN FABRİKAYA MALI GÖRÜN İŞE YENİ BAŞLIYORSANIZ BU İŞTEN ANLAYAN BİRİ İLE GİDİN .ÇÜNKÜ 1 KALİTE DİYE KALSİTTE KARİŞIYOR SİZ ANLAYAMIYORSUNUZ. KALSİT KARIŞTIĞI ZMAN ÖZELLİKLER ÇARŞI PAZAR VS GÜNEŞ GÖRDÜMÜ AĞIR BİRŞEY KOYDUMU KÜT GİDER.BU İŞTE ÇOK ÇAKAL ADAMLAR VARDIR. ALMANLAR GİBİ ÇALIŞACAKSIN YÜKLÜ ALACAN GİDECEN GÖRECEN MALI YÜKLEYİP HADİ EYVALLAH DEYİP MEMLEKETİNE GELECEN
BAZI YERLERDE MALDAN KISMAK İÇİN EBAT VERİN .BİZ ŞUKADAR TANELİ YAPIYORUZ DERLER . BUNLAR TAMAMIYLA MALDAN ÇALMA TAKTİĞİDİR ORJİNAL MALIN GRAMAJI BELLİDİR .EBATLAR SEKTÖRDE SABİTTİR.
BU SEKTÖRDE YÜKLÜ PARA KONUŞUR. KRUŞLARIN DAHİ ÖNEMİ VARDIR. BU İŞTE GİDİN FABRİKAYA MALI GÖRÜN İŞE YENİ BAŞLIYORSANIZ BU İŞTEN ANLAYAN BİRİ İLE GİDİN .ÇÜNKÜ 1 KALİTE DİYE KALSİTTE KARİŞIYOR SİZ ANLAYAMIYORSUNUZ. KALSİT KARIŞTIĞI ZMAN ÖZELLİKLER ÇARŞI PAZAR VS GÜNEŞ GÖRDÜMÜ AĞIR BİRŞEY KOYDUMU KÜT GİDER.BU İŞTE ÇOK ÇAKAL ADAMLAR VARDIR. ALMANLAR GİBİ ÇALIŞACAKSIN YÜKLÜ ALACAN GİDECEN GÖRECEN MALI YÜKLEYİP HADİ EYVALLAH DEYİP MEMLEKETİNE GELECEN
BAZI YERLERDE MALDAN KISMAK İÇİN EBAT VERİN .BİZ ŞUKADAR TANELİ YAPIYORUZ DERLER . BUNLAR TAMAMIYLA MALDAN ÇALMA TAKTİĞİDİR ORJİNAL MALIN GRAMAJI BELLİDİR .EBATLAR SEKTÖRDE SABİTTİR.
B
Yeni Üye3 yazı
18/04/2017 : 15:14:00#45
Web sitesi
Alıntı
Merhaba İlgililer,
BAYRAMOĞLU AMBALAJ Plastik San. ve Tic. Ltd. Şti., 1995 yılından bu yana yurt içi piyasaya Baskısız Atlet ve Şeffaf Naylon Poşet tedariki yapan imalatçı bir firmadır.
1995 yılında İstanbul Bağcılar’da çalışma hayatına başlayan Şirketimiz 2016 yılında daha iyi hizmet verebilmek amacıyla ile Esenyurt;ta 4.000 m2 yeni tesislerinde üretime başlamış olup bu sektörün bütün ihtiyaçlarını karşılayacak makine, teçhizat ve deneyimli personelle kaliteli ve zamanında iş teslim parolasıyla yola çıkmıştır.
Plastik Ambalaj üretiminde lider firmalara ve iç piyasaya Poşet imalatı üreten BAYRAMOĞLU AMBALAJ PLASTİK ‘ın iç pazarda saygın bir ismi ve kuvvetli işbirlikleri bulunmaktadır. Ülkedeki birçok partneriyle ve Rakipleri ile sağlam ilişkilere sahip olan firmanın, Satış grafiği her gecen yıl daha da yükselmektedir.
Niçin Biz !
Sevkiyat : % 100 zamanında
Kalite : % 100 Müşteri Talebi doğrultusunda değerlendirilen şartnamelerin karşılanması.
Personel : Personelimiz sektörde en az 25 yıl çalışmış ve yeterli deneyime sahip bulunması.
En iyi fiyat : Siparişin teknik şartları doğrultusunda verilebilecek en iyi fiyat garantisi ile Şeffaftır.
Ve
Butik üretim anlayışı ile soru ve sorunlara anında çözüm ile mükemmel esneklik…
Tecrübemiz Gösterir!
Mevcut, değişen ve/veya gelişen gereksinimlerinizi değerlendirmenize yardımcı olmak ve yeni hedeflerinize ulaşmanıza destek olacak ürün ve hizmetlerimizi size sunmaktan memnuniyet duyacağız.
Saygılarımızla....
BAYRAMOĞLU AMBALAJ Plastik San. ve Tic. Ltd. Şti., 1995 yılından bu yana yurt içi piyasaya Baskısız Atlet ve Şeffaf Naylon Poşet tedariki yapan imalatçı bir firmadır.
1995 yılında İstanbul Bağcılar’da çalışma hayatına başlayan Şirketimiz 2016 yılında daha iyi hizmet verebilmek amacıyla ile Esenyurt;ta 4.000 m2 yeni tesislerinde üretime başlamış olup bu sektörün bütün ihtiyaçlarını karşılayacak makine, teçhizat ve deneyimli personelle kaliteli ve zamanında iş teslim parolasıyla yola çıkmıştır.
Plastik Ambalaj üretiminde lider firmalara ve iç piyasaya Poşet imalatı üreten BAYRAMOĞLU AMBALAJ PLASTİK ‘ın iç pazarda saygın bir ismi ve kuvvetli işbirlikleri bulunmaktadır. Ülkedeki birçok partneriyle ve Rakipleri ile sağlam ilişkilere sahip olan firmanın, Satış grafiği her gecen yıl daha da yükselmektedir.
Niçin Biz !
Kalite : % 100 Müşteri Talebi doğrultusunda değerlendirilen şartnamelerin karşılanması.
Personel : Personelimiz sektörde en az 25 yıl çalışmış ve yeterli deneyime sahip bulunması.
En iyi fiyat : Siparişin teknik şartları doğrultusunda verilebilecek en iyi fiyat garantisi ile Şeffaftır.
Ve
Tecrübemiz Gösterir!
Mevcut, değişen ve/veya gelişen gereksinimlerinizi değerlendirmenize yardımcı olmak ve yeni hedeflerinize ulaşmanıza destek olacak ürün ve hizmetlerimizi size sunmaktan memnuniyet duyacağız.
Saygılarımızla....
Bayramoğlu Ambalaj Plastik San. ve Tic. Ltd. Şti. ===>> 0 212 550 40 15
B
Yeni Üye3 yazı
18/04/2017 : 15:20:28#46
Web sitesi
Alıntı
Niçin Biz !
Ve
Tecrübemiz Gösterir!
Mevcut, değişen ve/veya gelişen gereksinimlerinizi değerlendirmenize yardımcı olmak ve yeni hedeflerinize ulaşmanıza destek olacak ürün ve hizmetlerimizi size sunmaktan memnuniyet duyacağız...
Saygılarımızla....
Bayramoğlu Ambalaj Plastik San. ve Tic. Ltd. Şti. ===>> 0 212 550 40 15
O
Yeni Üye2 yazı
İyi günler iyi çalışmalar mersin adana civarında baskısız poşet ve eczane posetini en uygun hangi fabrika yada imalathanede bulabilirim toplu alım yapabileceğim
Bhdr
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz