İlk mesaj
Genel İlanlar
Poşet İşinden Anlayan
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
47 yorumA
Yeni Üye53 yazı
Bu konuda birçok fiyat geçicek eline özellikle şuna dikkat et poşetlerin kalitesi çok onemli ikinci üçüncü sınıf poşetlerede dikkat et.
Arda Özgür ALTUN
ardaaltun.78@hotmail.com
ardaaltun.78@hotmail.com
D
Yeni Üye5 yazı
Ceksina arkadaşımız sana bu işten para kazanırmıyız, abi kardeş bu işi yapıcaz para kazanırmıyız diyor, sen ayaküstü satışa başladın. İnsaf....
M
Yeni Üye24 yazı
Ankara Ostim Sanayisinde bol miktarda poşet imalatçısı var.Google'a Ostim yaz, Ostim organize sanayinin web sayfası gelir.Orada bu poşet imalatçılarının adres ve telefonları var.Benim ajandamda bu bilgiler vardı ama şu an ajandamı bulamadım kusura bakmayın.
Poşet işinde para var.Ama esas parayı üreticileri kazanıyor.Üretimin için de çok para lazım.
Kolay gelsin.
M.P.
C
Yeni Üye11 yazı
R
Üye1714 yazı
30/12/2008 : 22:07:07#5
Web sitesi
Alıntı
Arkadaşım kime satacak 2.3 USD poşeti. Paramı basıyor bu bakkallar. 2.50 - 3.00 YTL arasında poşetler var arkadaşım. İstanbul piyasasını araştır.
Bende düşündüm. Mümkünse tek çeşitle çalış, yüklü alım yapmaya çalış, ucuza al ucuza sat temiz para kazan.
Bende düşündüm. Mümkünse tek çeşitle çalış, yüklü alım yapmaya çalış, ucuza al ucuza sat temiz para kazan.
Bu işte para var! - https://buisteparavar.com
A
Yeni Üye53 yazı
doğu türk kardeşim istersen yazıyı bi daha oku para kazanırmı kazanmazmı ne istiyor ondan sonra bi yorum yaz istersen
Arda Özgür ALTUN
ardaaltun.78@hotmail.com
ardaaltun.78@hotmail.com
T
Yeni Üye2 yazı
Merhaba arkadaşım yazını okudum inş olur ama sen yinede bir kez daha düşün
poşet arıyorsanda sana bu konuda yardımcı olabilirim .
hayırlısı olsun
poşet arıyorsanda sana bu konuda yardımcı olabilirim .
hayırlısı olsun
R
Yeni Üye23 yazı
BAKIN GİRİŞİMCİLİK İYİDİR MUTLAKA HER İŞİN BİR RİSKİ VARDIR ESKİDEN BU İŞE GİRERKEN EVİNİ BİLE SATSAN ZOR BAŞLIYORDUN ARTIK ALIYORSUN KAR FARKINI KOYUP SATIYORSUN BİRAZDA İNSAN İLİŞKİLERİNDE İYİ HOŞ İSE BAŞARILI OLUNUYOR BU PLASTİK İŞİ ÇÜRÜMEZ BOZULMAZ AMA KAR MARJI DÜŞÜK YAPILACAK ŞEKLİ SADECE POŞET OLMAMALI MARKETLER BİR DÖNEM BASKILI POŞET İŞİNE YÖNELDİLER ARTIK O DÖNEM KALKIYOR MAHALLE ARALARINDAKİ MARKETLER DİĞER MAHALLEDEN MÜŞTERİSİNE MAL SATAMIYOR SEBEBİ O KİŞİ MUTLAKA KENDİ MAHALLESİNDEKİ MARKETİN ÖNÜNDEN O POŞETLE GEÇMEK İSTEMİYOR ARABASIYLA ÇOCUĞUNUDA GÖNDEREMEZ BÖYLE DUYARLI KOMŞULARIN VARLIĞI GÖRÜLDÜĞÜ İÇİN BİRDE BU TÜR KİŞİLER VERESİYE ÇALIŞIYORLARMIŞ YANİ POŞET REVAŞTA. DÜKKAN VARSA İÇERİSİ HER ÜRÜN İÇERMELİ VE BULUNDURACAĞINIZ ÜRÜNLER OLARAK BARDAK 180cc POŞET KÖPÜK DİYE TABİR EDİLEN (EPS) ÜRÜNLER BULUNDURUN SIZDIRMAZ PEYNİR KABLARI BULUNDURUN GIDA KABLARI TABAKLARI BULUNDURUN BİR ARAÇ ALIN İÇİNE DOLDURUN MARKET BAKKAL PEYNİRCİ GİBİ YERLERE GİDEREK ELİNİZDE POST MAKİNANIZDA OLURSA MAL KAPTIRMAZSANIZ İYİ İŞ YAPARSINIZ. SİZ DERSİNİZKİ BU ESNAFTIR KAÇACAK DEĞİL YA DEMEYİN GÜVENMEMEK GÜVENİLİRLİKTİR. ÇÜNKÜ MALI KAPTIRIRSANIZ SİZE GÜVENMEYECEKLER ÇÜNKÜ BİZ PLASTİKÇİLER MAL KAPTIRAN KARDEŞİMİZDE OLSA MAL VERMEYİZ YANİ GÜVENMEYİZ. BAŞARILAR
R
Yeni Üye4 yazı
bu işe girmek gercekten iyi ama şunu unutmamakda fayda var herkez krızi baha ne tutup poşet verdiyinz yer içerde para bıraktırıyr alacaklı olacagınız içn bu işi bulaştınız mı bırakmanızda zor olur o yüzden iyi düşünp girmek gerekir
A
Yeni Üye46 yazı
M
Yeni Üye4 yazı
merhaba arkadaşım biz poşet üreticisiyiz.
toptan 500 kg yada 1 ton alınmlarda size bakkal poşetini
birinci kalite hışırı kg 2,3 tl(baskısız) BASKILI hışırıda
kg 3,3 ten verebiliriz.
cep;05497347789
kg 3,3 ten verebiliriz.
cep;05497347789
M
Yeni Üye4 yazı
merhaba arkadaşım biz poşet üreticisiyiz.
kg 3,3 ten verebiliriz.
cep;05497347789
kg 3,3 ten verebiliriz.
cep;05497347789
I
Üye395 yazı
ataşehirde 4 yıldır faliyette olan ambalaj ve temizlik ürünleri kozmetik üzerine olan iş yerimi müşteri potansiyeli olan iş yerimi rahatsızlıgım nedeniyle devredebilirim aynı zamanda toptan ve servis müşterisiyle beraber verilecektir irtibat celal bey;05323556127
I
Üye395 yazı
ataşehirde 4 yıldır faliyette olan ambalaj ve temizlik ürünleri kozmetik üzerine olan iş yerimi müşteri potansiyeli olan iş yerimi rahatsızlıgım nedeniyle devredebilirim aynı zamanda toptan ve servis müşterisiyle beraber verilecektir irtibat celal bey;05323556127
C
Üye125 yazı
ardaaltun o fiyata ne satıyorsun kardeşim sen,ben 6 aydır fiyat soruyorum.hışır poşet 2500 tl civarı,ayıp ben sende adamı hemen kazıklayacaksın.bi de adam yenibaşlamış işe ,vicdan yok mu sende ,birde diyorsun,dolar.gettt işine ya.
fen ve teknoloji
E
Üye112 yazı
kardeş o işi ben yaptım olan paramıda kaybettim kimse kimseyi kandırmasın
C
Yeni Üye11 yazı
tşk arkadaşlar
A
Yeni Üye7 yazı
merhaba bu poşet işi al sat pek fazla kazandırmaz imalat yapmak iyi ama üreticide gereğinden çok fazla bana kalırsa bu işe girme derim bizde önceden poşet üretiyoduk ama teknolojiyi takip edemediğimizden dolayı bu işi bıraktık malesef sonrada enjeksiyon üzerine yoğunlaştık
A
Yeni Üye3 yazı
poşet işi yapmak istiyorum bakkallara marketlere satış için yardımcı olurmusunuz
m.ozan
P
Yeni Üye18 yazı
DÜKKAN İŞİNDE KAR ÇOK.MİLLET AYAĞINA GELİYOR.FİYATA BAKMAZ.ZARARIN OLMAZ.ESKİMEZ BOZULMAZ.
A
Yeni Üye14 yazı
D
Yeni Üye3 yazı
poşet işi karlı bir iş ama ne satacagını ıyı bılmen lazım. bence hışır poşette fiyat, kalite ve üretici çok fazla eğer düşük bi sermaye ile girersen harcanırsın. illaki poşet işi yapıcaksan bence rulo poşet ve çöp poşetine yönel.. illaki hışır atlet poşetse 2.2 tl- 3.2 tl arası fiyatlar bulabılırsın hem uretıcı hemde toptancılara yonlendırebılırım.
rulo poşet
T
Yeni Üye42 yazı
arkadaşım bende münübüsümle bu işi yapıyorum 5 aydır ilk elden herzaman malı alman lazım ozaman kar marjını arttırıyorsun.hala bazı ürünleri ramiden arıyorum ilk ellerini bulamadımyani imalatları.uygun fiyattan 100lük servis pecete arıyorum.
A
Yeni Üye1 yazı
17/06/2010 : 17:07:24#24
Web sitesi
Alıntı
Yardım talebine karşılık olarak,
Uzun süreden beri plastik sektöründe çalışmaktayım. her türlü kademesinde çalıştım. Şuan Gaziantep'te üretim yapıp satış yapıyorum. kar marjı çok düşük bir sektör, ancak sürümü fazla dolayısıyla kar edebilirsin diye düşünüyorum. biraz sermaye ve gayretin varsa neden olmasın.
Uzun süreden beri plastik sektöründe çalışmaktayım. her türlü kademesinde çalıştım. Şuan Gaziantep'te üretim yapıp satış yapıyorum. kar marjı çok düşük bir sektör, ancak sürümü fazla dolayısıyla kar edebilirsin diye düşünüyorum. biraz sermaye ve gayretin varsa neden olmasın.
Saygılarımla..
C
Yeni Üye26 yazı
20 yıla yaklaşık bir süredir tam manasıyla profesyonel bir şekilde hışır poşet ve baskılı poşetler üretmekteyiz. Ürettiğimiz Firmalar arasında BİM ve daha birçok büyük firmaya poşet vermişliğimiz var. PM atarsanız size yardımcı olmak isteriz
S
Üye136 yazı
19/06/2010 : 13:38:24#26
Web sitesi
Alıntı
mrhb arkadşlar ben de ist. da ambalaj ürünleri imal etmekteyim bir nevi kaliteyi ucuza koonuşturuyoruz ürünlerimiz Market ve hipermarketlere baskılı baskısız poşet,mağzalara özel torba-poşet,çöp poşetleri baskılı ve baskısız,galoş için ince naylon-poşet,Basklı baskısız Pazar ve market poşeti,rulo perforeli sebze mervye poşeti, takviyeli takviyesiz mağza poşetleri,ağır hizmet poşetleri,bakliyat torbaları,ambalaj torbaları,baskılı poşet, hışır poşet,çöp poşetleri,rulo çöp,köpüklü tabak grupları,bardak grupları, MSN ADRESİm SemAmbalaj@hotmail.com ekleyin görüşelim.... tşkler...
O
Üye468 yazı
arkadaşlar bu ambalaj malzemeleri işini nasıl bir yerde yapmalı ana caddede 90 m2 dükkanım var servise çıkmadan malzeme satışı olurmu yaya geçişi yok sadece yoğun bir bir araç trafigi mevcut şuan marketim ama artık bu işin suyu çıktı.
8000090
L
Yeni Üye43 yazı
slm toptan avrupanin her yerine poset gönderilir sokkkkkkkkk fiyatlar www.europaks.de adresinden ulasabilirsiniz almanya,danimarka,hollanda.belcika,fransa,isvicre,italya,isvec, arayin konusalim yakinda redbull ve coca cola ürünleride gelecek
lokman kaymaz
K
Üye119 yazı
bu konuyu güncellemkte fayda var
allah'a(cc) çok şükür parayı kazanan benim paranın beni kazanmasına asla izin vermem.
E
Üye345 yazı
neden...?
eses
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz