Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Gümüş Takı - Yurt Dışında Pazar Sorunu Yaşıyorum

BaşlatanseyfıTarih16/12/2008 15:00:31Yorum39

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
slm akadaşlar benistanbulda gümüş takı imalatçısıyım yurt dışında pazar sorunu yaşıyorum yardımcı olabıleceklerden mesaj bekıyorum

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
39 yorum
Yeni Üye2 yazı
merhabalar istanbulda gümüş üretim tasarım ve toptan satısı yapmaktayım yurtdısına satısla ilgilenen yardımcı olmak ısteyen arkadasların ılgısıne ürünlerimiz bayan modelleri üzerinedir.3lü takım bileklık vb.allah herkesın işini rast getırsın saygılarımla irtibat icin yavuzkadal@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye1 yazı
Yurtdisina (Bosna Hersek ve Srbistana) ihracat yapmak isteyen gumus taki imalatcilarin mesajlari asagidaki e mailime bekliyorum.

Saygilar
Samir Ahmetovic
E-mail: sahmetovic@sisecam.com

Yerleşim Bosna Hersek / TuzlaMeslek Ticaret
Yeni Üye61 yazı

merhaba,

Arkadaşlar marka ürünlerin cakma takı ve aksesuarlarını uygun bir yerden tedarik edebilirmiyim. MESALA BVLGARİ COK SATIYOR lütfen cok acil yardımlarınızı bekliyorum. mailde atabilirsiniz. omer_and_ulya@hotmail.com
Gayserili Müteşebbüs

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Yöneticilik
Yeni Üye11 yazı
İstanbulda gümüş imalatı yapıyorum, ürünlerim şık tasarımı , kaliteli işçiliği ve uygunluğu ile ön plana çıkmaktadır..
ilgilenmek isteyen arkadaşlar gerek tekel gerekse toptan olarak talep de bulunabilirler..
Erkan Durna
0538 276 96 01
watsapp ve Gsm sürekli açık

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Üye100 yazı
Arkadaşlar sitemizi inceleyebilirsiniz. Ne yapmak isterseniz ondan sonra görüşebiliriz.

www.tagugumus.com

mail : satis@tagugumus.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Tekstil
Yeni Üye4 yazı
meraba iyi günler kuyumculuk sektöründe tasarım ve kalıp üzerine iş yapmaktayız ilgilenen firmalara özel tasarımlar sunmaktayız.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yleti?imci
Yeni Üye1 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - csbb67
herkese öncelikle selamlar.toptan gümüş almak isteyen veya isteğinize göre sipariş vermek isteyen arkadaşlar benimle irtibata geçebilirler.daha öncede bu siteye yorumlar eklemiştim ama uzun zamandır yurtdışında olduğum için bakamıyordum.benim taylandta gümüş fabrikam var.ağırlık olarak markazite ürünler yapıyorum.aylık ortalama kapasitemiz 120 kg.yapılan yorumlarda okudum bazı arkadaşların toptan gümüşe ihtiyacı var gibi gördüm.ama lütfen ciddi gümüş işi yapanlar msn mi eklesin.. herkese hayırlı işler diliyorum.
----Hocam merhaba uzak doğudan gümüş getirmek istiyorum nasıl getiririz bilgilendirmeniz ricası iile ,

Yerleşim Türkiye / Izmir