İlk mesaj
Genel İlanlar
Gümüş Takı - Yurt Dışında Pazar Sorunu Yaşıyorum
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
39 yorumC
Yeni Üye6 yazı
K.Sedat ÖZTÜRK
K
Yeni Üye1 yazı
D
Üye300 yazı
Yani müşterin hazır ama aracımı bulamıyorsunuz ?
- Kendi işinin patronu/elemanı...
- Bilgi paylaştıkça çoğalır...
- Ticaret beceridir...
- Bilgi paylaştıkça çoğalır...
- Ticaret beceridir...
A
Yeni Üye33 yazı
A
Yeni Üye38 yazı
İngiltere de bu işle ilgilenen aynı takı tasarımcısı olan bir bayan arkadasımız var.Mail adresini sana mesajlıyorum.
D
Yeni Üye17 yazı
Pirlanta,altin taki setleri isteyen varsa cok uygun fiyata temin edebilirim.
Y
Yeni Üye1 yazı
Gümüş Takı imalatçıları arıyorum. Gümüş Takı imal eden arkadaşlarımızın detaylı bilgi göndermeleri rica olunur. yubasilver@gmail.com
yuba
B
Yeni Üye41 yazı
Seyfi bey iyi günler acaba türkiye içine mal satıyormusunuz yeni açacagimiz dukkanımıza toptan mal alacagız. Bu konuda bilgi veririseniz sevinirim. lokman-ytm@hotmail.com
A
Yeni Üye35 yazı
merhaba.yunanistanda yasiyorum.taki isi burada tutabilir diye dusunuyorum.aslinda sadece taki degil bircok sektorde is yapilabilir.
M
Yeni Üye79 yazı
Bu ay sonu itibari ile Dubai,Katar,Abu dabi , Beirut ve kuveyt pazarınada mal satmaya başlıyacağız .
Ciddi olan arkadaşlar bana ltf mail yazsınlar ,bu arada yurt içine satışımız yok ,kendi imalatımız yok ,imalatçılardan ve ithalatçılardan aldıklarımızı yurt dışına satıyoruz .
Kolay gelsin ..
Polanyada pazar olduğuna inanıyorsanız ,birlikte gidip ortak çalışmada yapabiliriz . İng ,almanca ,rumence ,ruşça dillerine hakimiz ..
N
Yeni Üye6 yazı
ne amaçla ve hangi konularda sorunyaşıyorsunuz?
L
Yeni Üye36 yazı
ingiltere için ciddi alım yapabiliriz
detaylı bilgi verirseniz (iletişim vs..)
rtiryakioglu@hotmail.com
TEŞEKKÜRLER
detaylı bilgi verirseniz (iletişim vs..)
rtiryakioglu@hotmail.com
TEŞEKKÜRLER
fgnfgn
C
Yeni Üye6 yazı
herkese öncelikle selamlar.toptan gümüş almak isteyen veya isteğinize göre sipariş vermek isteyen arkadaşlar benimle irtibata geçebilirler.daha öncede bu siteye yorumlar eklemiştim ama uzun zamandır yurtdışında olduğum için bakamıyordum.benim taylandta gümüş fabrikam var.ağırlık olarak markazite ürünler yapıyorum.aylık ortalama kapasitemiz 120 kg.yapılan yorumlarda okudum bazı arkadaşların toptan gümüşe ihtiyacı var gibi gördüm.ama lütfen ciddi gümüş işi yapanlar msn mi eklesin.. herkese hayırlı işler diliyorum.
A
Üye149 yazı
rusya icin yaptiginiz urunlerin katologu ve toptan fiyat bilgileri varsa gonderirseniz ilgileniriz ;)
G
Yeni Üye83 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - csbb67 herkese öncelikle selamlar.toptan gümüş almak isteyen veya isteğinize göre sipariş vermek isteyen arkadaşlar benimle irtibata geçebilirler.daha öncede bu siteye yorumlar eklemiştim ama uzun zamandır yurtdışında olduğum için bakamıyordum.benim taylandta gümüş fabrikam var.ağırlık olarak markazite ürünler yapıyorum.aylık ortalama kapasitemiz 120 kg.yapılan yorumlarda okudum bazı arkadaşların toptan gümüşe ihtiyacı var gibi gördüm.ama lütfen ciddi gümüş işi yapanlar msn mi eklesin.. herkese hayırlı işler diliyorum. |
gökay
G
Yeni Üye83 yazı
Yazıyı gönderen - bullycan Uraynadaki magazamız icin konsinye mal arıyoruz ilgilenirseniz ozgurciftci@hotmail.com |
gökay
M
Yeni Üye22 yazı
20/07/2010 : 17:56:24#17
Web sitesi
Alıntı
slmlar seyfi bey guney afrıkada baglantilarimiz var gumus takı satıyoruz detaylı gorusmek icin haylazym@hotmail.com adresinden irtibat kurabilirmiyiz.?
G
Yeni Üye83 yazı
Yazıyı gönderen - meharis Arkadaşlar hali hazırda ağırlıklı Ukrania olmak üzere çeşitli ülkelere imaltçılardan gümüş takı alıp gönderiyorum ,O ülkelerdeki damga fatura sorunlarıda halledilmiş durumda ,şu an haftalık ortalamamız 15-20 kg .. ayda yaklaşık 50 kg işlem hacmimiz var . Her ay bir hafta kayboluyor çünkü nakliye için zaman geçiyor ,Ağırlıklı olarak Ukrayna ,Romanya,Suriye .. Bu ay sonu itibari ile Dubai,Katar,Abu dabi , Beirut ve kuveyt pazarınada mal satmaya başlıyacağız . Ciddi olan arkadaşlar bana ltf mail yazsınlar ,bu arada yurt içine satışımız yok ,kendi imalatımız yok ,imalatçılardan ve ithalatçılardan aldıklarımızı yurt dışına satıyoruz . Kolay gelsin .. Polanyada pazar olduğuna inanıyorsanız ,birlikte gidip ortak çalışmada yapabiliriz . İng ,almanca ,rumence ,ruşça dillerine hakimiz .. |
gökay
M
Yeni Üye79 yazı
olabilir ,şimdide rus yada şirket kurmak üzereyiz ,hangi bölgede ne gibi bir iş birlikteliği önerirsiniz bana bilgi mesajı atarmısınız .
T
Yeni Üye64 yazı
Ukrayna için mal alabilirim. ekleyin görüşelim. tunamert@hotmail.com
G
Yeni Üye83 yazı
tunaM _MSN adresim abdi_alkan@hotmail.com ne zaman isterseniz görüşebiliriz iyi çalışmalar
gökay
H
Yeni Üye39 yazı
Samimi bir dostum istanbulda gümüş imalatcısı herseyi kendi yapıyor tasarımdan satısa ilginç ürünleri var
hidayed@msn.com
sizi tanıstırabilirim
hidayed@msn.com
sizi tanıstırabilirim
Y
Yeni Üye4 yazı
takı derken bayan üzerinemi yoksa bilimum takımı?
ilhan osman
M
Yeni Üye8 yazı
31/08/2010 : 13:52:52#24
Web sitesi
Alıntı
izmirde gümüş takı imalatı yapıyoruz.detaylı bilgi almak isteyenler yarengumusizmir@hotmail.com irtibata geçebilir.ürünler ağırlıklı olarak otantik pırlantadan oluşmaktadır.ürünlerimizin sadece toptan satışı vardır
L
Yeni Üye10 yazı
www.tekbirsilver.com adim sunay mutlu tekbir silver avrupa sorumlusuyum tel 0049163 976 86 78 arayin goruselim.
K
Yeni Üye2 yazı
herkese merhaba
babamın cok eski ve basarılı bir kuyumcu.. kolye üzerine toptan imalatımız var. en önemli ürünlerimiz allah kolye ucu cesitleri. bu modellerin gumusunu yaptık ve çok iyi bir işçilikle beyaz altın kadar basarılı.bu modelleri arap ülkelerine ihrac etmek istiyorum. ayrıca avrupayada diğer her türlü modeli çalışmak istiyorum.
bu işi gercekten profesyonel anlamda yapan ve bilgi vericek kişilerin benimle irtibat kurmasını rica ediyorum.
babamın cok eski ve basarılı bir kuyumcu.. kolye üzerine toptan imalatımız var. en önemli ürünlerimiz allah kolye ucu cesitleri. bu modellerin gumusunu yaptık ve çok iyi bir işçilikle beyaz altın kadar basarılı.bu modelleri arap ülkelerine ihrac etmek istiyorum. ayrıca avrupayada diğer her türlü modeli çalışmak istiyorum.
bu işi gercekten profesyonel anlamda yapan ve bilgi vericek kişilerin benimle irtibat kurmasını rica ediyorum.
A
Yeni Üye2 yazı
Herkese merhaba
Elimde olan çok şık modeller var ayrıca istediğiniz modellerin kalıbı çıkarılıp üretim yapılır lütfen benimle iletişime geçin aysesahin.34@hotmail.com
Elimde olan çok şık modeller var ayrıca istediğiniz modellerin kalıbı çıkarılıp üretim yapılır lütfen benimle iletişime geçin aysesahin.34@hotmail.com
V
Üye628 yazı
Seyfı kardeşim yurtdışına özellikle rusya bölgesine kesinlikle konsinye falan diye mal gönderiyim deme iyi çalışmalar
T
Üye251 yazı
23/02/2011 : 12:10:51#29
Web sitesi
Alıntı
bana ulaşırsanız sizinle paslaşabilirim bende yurt dışı pazarıyla çalışıyorum ayrıca aracılık yapıyorum.
tevratfidan.tc@gmail.com
0532 430 95 10
tevratfidan.tc@gmail.com
0532 430 95 10
Tevrat FİDAN
wieseel dış ticaret ve pazarlama danışmanlığı
0545 422 87 61
wieseel dış ticaret ve pazarlama danışmanlığı
0545 422 87 61
M
Yeni Üye42 yazı
25/02/2011 : 22:12:48#30
Web sitesi
Alıntı
sayın seyfi bey koniksde yurtdışı pazarına açılmak istediğinizi belirtmişsiniz,ben ingilterede yaşıyorum ve bu ülkede pazar bulma imkanınız çok yüksek sizlere ürünleriniz konusunda yardımcı olabilirim,benimle irtibat kurabilirsiniz.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz