Selam, kesinlikle doğru konu, süt besiciliği üretimin bitmek üzere olduğu şu dönemlerde birşeyler üretmek bunu yaparak hem ülke ekonomisine katkıda bulunmak hem de memleketimizde zor günler yaşayan tarım ve hayvancılığı ileriye taşımak bir gurur olacaktır, kendi ekonomik durumunuzu da tabiki önemli hayvancılık değil hangi iş olsa başında durmak ilk kural olmalı ama hayvancılığın yatırımı canlı üstüne olduğu için daha hassas ve kesinlikle severek başında durarak yapılmalı, Tekirdağ da bulunan çiftlimde süt üretiyorum, yakın olan arkadaşları beklerim yerinde doğru bilgi alırlar canlı bazı şeyleri görmek hayallerini yerine getirmekte yardımcı olabilir gelen arkadaşlara elimden gelen yardımı esirgemem, ben 15 sene istedim bu işi yapmayı kime gitsem hangi çiftliği gezsem yok yapma yapılmaz para kazanmıyoruz süt ucuz yem pahalı dediler, korkmadım başladım, hiç anlattıkları gibi değil doğru planlama her sorunu çözüyor, ben herkese yapın yapmalısınız diyorum gelmek isteyen arkadaşları beklerim, herkese başarılar bol kazançlar.
Her hafta 5 lt süt tüketiniz, yoğurdunuzu peynirinizi kendiniz yapınız...Serkan Günay