Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.
Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.
Uluslarasi Ticaret alaninda bircok sektörde is yaptim Ticaretimi Almanya merkezli yapiyorum Ithalat yaptigim baslica Ülke Türkiye. Basta Almanya olmak üzere AB Pazarina hakimim Avrupa Birliginin yüksek Standart ve beklentilerini karsilayabilecek Yüksek Ürün kalitesini sunabilecek Fiyat ve Termin konusunda Avrupali müsterilerine verdigi taahütlerin arkasinda durabilecek Üreticilerle calismaya ve Danisman olarak destek vermeye hazirim.
Baslica ilgilendigim sektörler ise:
Otomotiv ve Otomotiv Yan Sanayi Makina ve Makina Yan Sanayi Savunma Sanayi Ürünleri Talasli Imalat ve Metal Isleme Kimya ve Kimyevi Maddeler Tekstil Ambalaj Yapi ve Yapi Malzemeleri Her Türlü Fason üretim
Müsteri bulmadan uygun ve güvenilir Lojistik Firmasiyla calismaya kadar her alanda destek verebilirim ciddi Üretici Firmalar irtibata gecebilir.
YORUMLARİlk katkıyı sen yap
Henüz yorum yok
KATKI FIRSATI
Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz