Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Paket Servis İşi

BaşlatankenaninciTarih05/10/2020 17:02:07Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
Merhabalar

İstanbul'da tatlı üzerine (cheesecake,brownie vb.) kirası uygun olan bir yer açmak istiyorum. Sadece paket servis ile çalışmayı düşünüyorum. Ürünleri gündüz belirli bir saat diliminde yapıp öğleden sonra ve akşam yemeksepetinden gelen sipariş ile kendim servisini yapmak istiyorum. Fakat küçük bir işletmenin günde yemeksepeti üzerinden kaç defa servise çıktığını ve ortalama ne kadar ciro yaptığını bilmiyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Sizce ne yapmalıyım? Sizlerden fikir alabilirsem çok mutlu olurum.

İstanbul'da açılabilecek semtler ile ilgili veya gıda üzerine başka fikirler de verebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Üye204 yazı
yemeksiparisyazilimi.com ile siparişlerinizi online olarak alabilirsiniz

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye26 yazı
Bu yazdığın iş modeli kesinlikle yürümez, üzerinde zaman harcayıp boşuna vakit kaybetme.

Ama dağıtımını Yemeksepeti Vale, getiryemek veya paket başı taşıma yapan bir firma ile yapmayı düşünürsen tek başına yürütebileceğin bir işin olabilir.

Sipariş sayın bulunduğun bölgeyle çok alakalı. Bölgendeki benzer isi yapan yuksek puanli dükkanları gidip yerine izlersen biraz fikir sahibi olursun.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat