Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.
Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.
Mrb arkadaslar, Turkiyemiz an itibari ile Amerikanin ikinci pazari haline gelmesinden duydugum sevinci anlatamam. ben 15 senedir abd yasayan turk amerikan vatandasi bir is adamiyim, turkiyeden mobilya, kapi vb urunleri getirip pazarladim ve simdi turkiyemizi birinci pazar yapmak adina hep birlikte daha neler pazarlayabiliriz ve kalitemizi nasil gosterebiliriz bunu tartisalim. butun fikirlere acigim. simdiden tskler
Merhaba, Biz 15 senedir dekoratif tablo satiyoruz. Son 6 senedir sadece yurtdisina satiyoruz. Amerika'daki musterilerimiz toplam satisimizin %97'sini olusturuyor. Yani dediginize canli sahit olarak katiliyorum :) Aslinda sizin sektorunuzle de cok uzak degil. Yaptigimiz uretimler ilgılenirseniz mesaj yazabilirsiniz.
NOT: Turkiye'de bizim yaptigimiz urunlerin cok kotu benzerleri ve/veya uzakdoguda yine cok dusuk kaliteli benzerleri var. Fiyatlari ucuz ama guzel satis sonucu alinamiyor. Bizi bunlarla kiyaslamayin. Alanimizdaki Dunyada en ust kalitedeki urunleri ureten firmalardan biriyiz. Konu ile ilgil musteri yorumlarini v.s. incelersiniz.
Tablo Uzmanından Alınır! Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com
salça fabrikasının pazarlama sorumlusuyum eğer amerikada salça satışı yapabilirseniz ben size yardımcı olabilirim ulaşmak isterseniz numaram bu 05302830676
Amerika'daki etkileri daha büyük olan pandemi de Türkiye'de de hareketlenmiş olan sektör, bağışıklık sistemini güçlendiren ürünler, vitaminler ve yağ yakıcı ürünler. Tedarik konusunda görüşme yapabiliriz.
Mobilyadan vazgeçme derim. Yanına inşaat malzemelerini ekleyebilirsin. Gıda konusunda FDA kriterleri bizi aşıyor. Hali hazirda Kanada ya meyve sebze ihracatı yapıyoruz.Çok zor
Merhaba, çeşitli aydınlatma ürünleri üretimi yaparak Türkiye'ye ve dünyanın hemen her yerine satışını gerçekleştiriyoruz. Amerika ile hali hazırda bir ticaretimiz yok ancak başlatmak adına arayış içerisindeyiz. Eğer ilgilenirseniz olası bir işbirliği kurabilmemiz adına özel mesaj yoluyla iletişime geçebilirsiniz. Tüm Avrupa ve Ortadoğu'dan birçok gerçekleştirdiğimiz projeleri referans olarak da sunabilirim.
hocam zeytinyağı nı arasdırın Türkiyede arasdırırsanız gercekden çok kaliteli zeytinyağı var..hatta italya ve ispanya Türkiyeden zeytinyağı alıp ABD ye kendi üretimleri gibi pazarladıklarını biliyorum arasdırmanızı tavsiye ederim..2. sektör olarak halı ama makina halısı değil el halıları ve ipek halılar bu sektörde de abd de başarılı olabilirsiniz
Bu işaretler mesajda yazar tarafından kullanılan bağlantı ve alıntıları görünür kılar. Bir referansın bulunması, içeriğin doğrulandığı veya kaynağın güvenilir olduğu anlamına gelmez.
Dış web 1 bağlantı
KATKI FIRSATI
Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz