Üye Toplam 177 yazı |
|
akinozt Yeni Üye Toplam 34 yazı | ![]() ![]() http://www.korkuteli.bel.tr/?page=26&gezik_ID=11&kategori=Mantarc%C4%B1lar%20ve%20Kompos%20%C3%9Creticileri Saygilarimla... Akın ÖZTÜRK Akın ÖZTÜRK Yerleşim : İngiltere / Exeter | Meslek : Mühendis |
by_cevher Yeni Üye Toplam 6 yazı | 16/12/2008 : 20:01:12 ![]() ama şimdi vazgeçiyorum dediğiniz gibi gelir - gider oranlaması işin genişliğine bağlı . vermiş olduğunuz bilgiden dolayı teşekkür eder iş hayatınızda başarılar dilerim.. DÜŞÜNCENİN AKIŞ YÖNÜ HÜR İRADE İLE BAĞIMSIZDIR... Yerleşim : Türkiye / Türkiye | Meslek : İletişimci |
mehmetil Yeni Üye Toplam 37 yazı | 18/01/2009 : 19:41:59 ![]() kompost fiyatını araştırdım 260 tl / ton üretimden ziyade pazarlama önemli Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : Gıda |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
| ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |