Yeni Üye Toplam 49 yazı |
|
freedom33 Yeni Üye Toplam 32 yazı | 12/03/2020 : 17:26:30 ![]() Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Diğer |
Osmanpasoglu Yeni Üye Toplam 14 yazı | Su home collection. https://www.suhomecollection.com osman@suhomecollection.com Whatsapp : +905538840810 Yerleşim : Türkiye / Denizli | Meslek : Diğer |
lacivertmurat Üye Toplam 153 yazı | YAKLASIK BU PARANIN 80 100 BİN ARASINI RİSKE ATABİLİRSENİZ PİYASADA CİDDİ ARŞTIRMA YAPIP E-TİCARETE GİRİN HUSUSAN AMAZON E BAY BU KONUDA FACE BOOK VS GRUPLARI 1 AY İNCELEYEİN. BİZ SUNU YAPIYORUZ DİYENLERE DEĞİLDE BU GRUPLARADA SİZİN GİBİ SIRADAN İŞ YAPANLARLA İRTİBATA GEÇİN. BU RAKAMLAR İLE BAŞLAYA BİLİRSİNİZ. SONUÇ OLARAK CİDDİ BİR İŞ İMKANI SAĞLARSINIZ. AMA RİSK HERZAMAN MEVCUT.. !!!!zalimler için yaşasın cehennem!!!!!! enucuzfiber.com/ Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Kamu sektörü |
kuko Yeni Üye Toplam 51 yazı | 17/03/2020 : 12:08:16 ![]() Nakit iş aklıma tek gelen gıda sektörü, varsa başka fikirleriniz paylaşırsanız , hem bana hem bu yorumu okuyanlar için fikir oluşur.Teşekkürler. Bahtsız Bedevi... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Mühendis |
loder Yeni Üye Toplam 49 yazı | 20/05/2020 : 21:05:00 ![]() Güncel.. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Diğer |
bir yolcu Yeni Üye Toplam 18 yazı | 21/05/2020 : 13:50:25 ![]() İzmir dışı düşünürsen güzel bir iş teklifim olur. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Ticaret |
kuko Yeni Üye Toplam 51 yazı | ![]() ![]()
bilgilendirirseniz sevinirim Bahtsız Bedevi... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Mühendis |
loder Yeni Üye Toplam 49 yazı | 23/05/2020 : 20:59:28 ![]() Gunceldir... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Diğer |
turkiandrus Yeni Üye Toplam 5 yazı | 24/05/2020 : 17:45:05 ![]() o para ile al sat yap daha cok para kazanirsiniz. suan populer olan is biliyorsunuz ki medikal urunler. maske lastigi veya onlugu gibi sarf malzemelri alip satabilirsiniz. birileri 2 ton alirken siz 10 ton alip o musterilere satabilirinsiniz. aldiginiz bu lastiklei yurtdisna da rahatlikla satabilirinsiniz sezonu yok nede olsa Yerleşim : Rusya Federasyonu / Ankara | Meslek : Serbest meslek |
tablom Üye Toplam 518 yazı | Aksi halde şu kadar paraya şu iş yapılır kar marjı süper uçarsın kaçarsın muhabbeti yapar herkes hiç kulak asma. Öncelikli olarak kendi meziyetlerini gözden geçir, eksilerini artılarını bir kenara koy yaz. Misal iyi yemek yapıyorsundur ayrı bir şey, iyi bir yazılımcısındır apayrı bir şey, hizmet sektörlerinde uzmanlığın vardır apayrı öneriler gelecektir. Gerçekten iyi iş yaparak ortak arayanlar için sadece para önemli değildir. Bunu da asla göz ardı etmemelisin bence. Tablo Uzmanından Alınır! Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Sanatçı |
loder Yeni Üye Toplam 49 yazı | ![]() ![]()
Ben kendim lojistik mezunuyum. Yabanci dilim yok. Kamyon alıp çalıştırmayı düşünüyorum. Faklı bir sektör kafama yatan bir iş olursa diye konuyu açtım Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Diğer |
tablom Üye Toplam 518 yazı | Sevgili loder, sizin tarafınızdaki vaziyet bu ise, benim kendimce nacizane tavsiyem. Burdan gelecek fikirler ile bir şeylere girmemeniz yönünde olacaktır. Bunun yerine kendi uzmanlık alanınızda nasıl çağa daha uygun ve yenilikçi hizmetler sunan bir işletme geliştirebileceğinize kanalize olmanız daha yararlı ve sürdürülebilir olacaktır. Eğer yine de size mantıklı gelen, uzmanlığınız dışında bir girişimde bulunmak isterseniz, ayırabileceğiniz toplam sermayenin 1/4'ünü geçmeyecek şekilde bir maceraya atılmanızı tavsiye ederim. Başarılar dilerim. Tablo Uzmanından Alınır! Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Sanatçı |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
| ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |