günümüz ekonomi şartları vs. geleceğe umutla bakmayı engelliyor, az çok benle aynı fikirde olanlar vardır elbet. hayalim kendi iç mimarlık ofisimi açmak, mutfak, banyo vs. belli bi alan üzerine kurmak istiyorum ama bi çevrem yok, reklam tanıtım yardımıyla da bu işi kurup ***ürebileceğimi de çok sanmıyorum.
zaten şuan asgari ücretle bi "yapı&dekosrasyon" firmasında sigortasız çalışıyorum, bu iş umutlarımı daha da yok ediyor ama mecburum çalışmaya.
4 yıllık iç mimarlık mezunuyum, ingilizcem oldukça iyi, tasarım yönüm ve programlarla da aram gayet iyi. ama cesaret ve kendine güven yok.
aşağı yukarı piyasayı bilenlere, az çok fikri olanlara soruyorum; sizce risk alınarak denenebilir mi kendi ofisini açmak 2-3 yıl içinde yoksa subay alımları vs. kovalasam mı?
Ic Mimar