Yeni Üye Toplam 5 yazı |
|
ALPER27 Yeni Üye Toplam 2 yazı | 28/01/2020 : 19:05:16 Alıntı
KRCBY Yerleşim : Türkiye / Gaziantep | Meslek : Diğer |
Gırnatacı Yeni Üye Toplam 10 yazı | 29/01/2020 : 04:40:48 Alıntı
asdad Yerleşim : Türkiye / Kocaeli | Meslek : Diğer |
amazonxxxx Yeni Üye Toplam 68 yazı | 30/01/2020 : 17:59:58 Alıntı
mrb 88 mezunu bir yüksek mimarım yıllarca iç mimarlık yaptım.sonra hastalandım ara verdim.ilk yıllar kendi işimdi.hastalıktan sonra maaslı calıştım.şunu söyleyebilirim.tek basınıza iş yeri açıcaksanız hiç siniz.ofis acmakla bitmiyor.iş bulsanızda teklif versenizde eleman gerekiyor.araba gerekiyor.ben çok tecrübeliyim.kabada bir yeri alıp giydiririm.çok yaptım.yıllar sonra yine deneyeyim dedim.ofis actım alsancakta.teklif vermek için kendim gittim.ama sonuç olmadı.çok iyi proğram kullanıyorsanız maaslı çalışın derim.benim autocad iyi değil,rhino ile max i karıstırıp 3d görsel hazırlıyorum.onu fiyatlandırıp sunuyorum.yani şunu diyorum. ofis acarsanız yıpranırsınız.ama ortak olursa yürur sanırım.bol sans. Durun bende varım.... Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : İmalat |
Vrt Turizm Yeni Üye Toplam 5 yazı | 30/01/2020 : 22:23:06 Alıntı
Vrt turizm Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Turizm |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2024 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |