Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Üçüzbin Dolar Var Rahat Bir İş Ne Olur?

Başlatancuneyt06Tarih29/11/2008 02:33:03Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye5 yazı
Degerli Üyeler;
Bir süredir sitedeki yurum ve görüşleri takip ediyorum banada faydalı olacagına ınandım ve yenı uye oldum.
15 yıllardır Ticaretin içerisindeyim 28 yasındayım aile islerini dort yıl once bıraktım insaat ve mobilya sektolerınde bırcok yatırımlar yaptım son dort yıldır bır ortagım var dijial baskı merkezi ve reklam atolyesi işletiyoruz. Bulungumuz konumda sehrın ilk 3 firması icindeyiz ancak ben bıreysel olarak farklı bır arayıs ıcerısındeyım devam eden ısımden bıraz uzaklasıp daha sakın bır tıcaret yapmak ıstıyorum. Kımseyle ortak olmak gıbı bır dusuncem yo yaklasık üçyüzbin dolarım var kazanclı bir hayat sürmek için yenilikçi ve üstün fikirlerinizi ögrenmek isterim saygılarımla.

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Reklam
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Editör5590 yazı
Adanada bir organik tarım serası kurun. İç pazara organik ürün verin. Sermayeniz buna rahat rahat yeter. Ankara ve İstanbul da birçok aile kilosu 5 YTL den elma alıyor çocuklarına. Sırf organik ürün yiyebilmek için. Pazar hızla gelişiyor.Organik ürün de neredeyse suni gübre bile yoktur. Denetimide oldukça sıkı. İzin ve sertifikalarınızı alıp 3 - 4 bin m2 serada üretim yapın. Adana bu işe uygun bir yer.

Oldukça güzel bir iş kolu ilginizi çekerse . . .
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Yeni Üye5 yazı
SN akın selcuk
ilginiz için tesekkurler tarımla ilgili birazcık bilgim var cevremde bırcok arkadasım cok buyuk çapta tarımla ugrasıyorlar yaklasık 10bin 15bin donum alanı olan arkadaslarım var onlar suan organik tarıma basladılar ancak sera degıl yaklasık 3 yıl gıbı bir süre sonra ilk mahsülü alabiliyosun nar, zeytin,gibi ürünler diktiler bir kısımda devet destegi aldılar ancak onların atadan dededen gelen toprakları var ben cebımdekı para ile sadece 70 dönüm verimli yer alabiliyorum sulama sistemi ve sera için bile cebimde para kalmıyor diyecegim iyi bir getiri içi uzun vadeli bir yatırım.>Daha pratik önerilerini bekliyorum tesekkur ederim...

Editör5590 yazı

Birincisi organik tarıma devlet destegi de var bazıları karşılıksız üstelik. İkincisi 70 dönüm çok fazla. 5 dönümle bile bu iş rantbl olabilir. Serada ürün almak için 3 - 5 yıl beklemeniz gerekmez analizleriniz sağlam çıkarsa toprağı bekletmek de gerekmiyor. Ağaç formu değilde tek yıllık bitkilerle başlarsanız organik tarıma daha çabuk satışa geçebilirsiniz. Reklamcısınız totem yapabiliyorsanız serada kurabilirsiniz illede bir firmaya kurdurmak gerekmez. 5 dönüm sera oldukca ucuza çıkabilir. Şimdi harekete geçseniz toprak ve resmi işlemler sizi en çok yaz sonuna kadar oyalayabilir.

Sermayeniz bu iş için yeterli hatta fazlası var.

Not : Dönümden kastım 1000m2 dir. Dönüm yerine dekar kulanmak gerek aslında. Dönüm bölgesel olarak değişebiliyor.
tamnland.com

Yeni Üye61 yazı
Rahat etmek istiyorsan al İstanbul da bir taksi plakası ver kiraya al 3500 ytl yi ye iç gez toz.. Hiç iş yapmaya gerek yok. Canın sıkıldı. Git otocentera. Ver plakayı hemen parasını al istediğin işi yap..
Hayat hata kabul etmez.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye61 yazı
bu arada taksi plakası al dedim ama hemen yapma.. Plaka dolar bazında 200 binli dolarlara düşecek.. Yeni yılda dolarda bir devalüasyon çok muhtemel.. şu anda taksi plakası 480 bin ytl.. Dolar 2-2,4 ytl civarlarına çıkmasını bekliyorum.. Bu arada plaka da biraz düşer.. O zaman 1,5 taksi plakası bile alırsın..
Hayat hata kabul etmez.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Editör5590 yazı
Daha pratik bir öneri parayı faize yatırıp gezmek olabilir. Borsada oynayın hem zevklide olur. Oyun gibi para kazanırsınız. 300bin $ fena bir para değil bu paraya pratik önerilerde bulunmak da herkesin harcı değil aslında. Bunun için firmalar var. Pratik önerilerde bulunuyorlar tabi ücreti karşılığında. Duruma göre önerileri bazen aşırı pratik oluyor bir de üste borçlanıyorsunuz. Sonuçta at binenin kılıç kuşananındır diye düşünebiliyorlar. Kılıcı sizden aldıklarını umursamayabiliyorlar. Koniksin güzelliği parlak fikirlerin ve iş imkanlarının karşılık beklemeksizin ortaya sunuluvermesi.
tamnland.com

Yeni Üye5 yazı
degerli arkadaslar;
ilginiz için tesekkurler.Pratik ve güzel fikirler cıkacagına inanıyorum Taksi İşi fena gorunme dı gozume ancak bankacılık ve tefe faiz işleri çokda cazip gelmedi acıkcası yıllık%18-22 arası para veriyorlar ytl karsılıgında ancak ticaretin her türünü buna tercih ederim sahsen kolay para bana yaramıyor arkadaslar cok calısmak cok yorulmak gerek bence yada ben hep boyle yasadıgım ıcındır kazanması zor oldu bıraz ama sızlerın dahı fıkırlerı sayesınde emınımkı guzel bır sonuca elbırlığı ıle ulasacagız saygılar...