İlk mesaj
Giyim, Moda, Tekstil - Özel
Alıcıya Ulaşma
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorumS
Yeni Üye23 yazı
Ayrıca ürün gruplarınızın resimlerini gönderebilirseniz sevinirim.
cocoostil@gmail.com
B
Yeni Üye6 yazı
20/08/2019 : 11:56:33#2
Web sitesi
Alıntı
fatihbassaran@gmail.com
Bilgisayar Programcısı
S
Yeni Üye5 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - sencanizm instagram üzerinden satışı düşündünüz mü? yeriniz nerdeydi? Ayrıca ürün gruplarınızın resimlerini gönderebilirseniz sevinirim. cocoostil@gmail.com |
Instagram üzerinden sayfayı yeni açtık. Zaman gerekli. Yerimiz Güngören' de. Mail attım, teşekkür ederim.
S
Yeni Üye5 yazı
Yazıyı gönderen - by-dusman Merhaba, Sizinle nasıl iletişim kurabiliriz, ürünlerinizin resimlerini paylaşırsanız yardımcı olabiliriz. fatihbassaran@gmail.com |
Merhaba, vermiş olduğunuz adresten mail attım size. Teşekkür ederim.
I
Yeni Üye4 yazı
Merhaba, çocuk ve bayan kıyafetlerini üreticiden almak istiyorum.Fotoğraflı bir fiyat listesine ihtiyacım var is-mail777@mail.ru
S
Yeni Üye5 yazı
Yazıyı gönderen - Iska70 Merhaba, çocuk ve bayan kıyafetlerini üreticiden almak istiyorum.Fotoğraflı bir fiyat listesine ihtiyacım var is-mail777@mail.ru |
Merhaba,
Vermiş olduğunuz adrese mail attım, bilginize.
Teşekkür ederim.
E
Yeni Üye21 yazı
Yazıyı gönderen - Iska70 Merhaba, çocuk ve bayan kıyafetlerini üreticiden almak istiyorum.Fotoğraflı bir fiyat listesine ihtiyacım var is-mail777@mail.ru |
Erkek giyimle ilgili mail ilettim
Saygılarımla
Bütün geceler mecbur varır sabaha, umudunu kaybedip pes etmek olmaz.
K
Üye248 yazı
Resim atabilirseniz yurtdışı müşterimize göndermek isterim
d.ibrahim007@hotmail.com
asil azmaz, bal kokmaz. Kokarsa yağ kokar, aslı ayrandır.
asil azmaz, bal kokmaz. Kokarsa yağ kokar, aslı ayrandır.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz