Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.
Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.
Merhaba, elimizde imalatını kendimiz yaptığımız tesettür etek ve bluz ürünlerimiz mevcut. Fotoğraf ekleyebilirsem ekleyeceğim. Satışını nasıl yapabiliriz? Nasıl daha çok alıcıya ulaşabiliriz? Bu konuda yardımlarınızı rica ediyoruz.
Instagram üzerinden sayfayı yeni açtık. Zaman gerekli. Yerimiz Güngören' de. Mail attım, teşekkür ederim.
Referans bağlamı1 alıntı›
Bu işaretler mesajda yazar tarafından kullanılan bağlantı ve alıntıları görünür kılar. Bir referansın bulunması, içeriğin doğrulandığı veya kaynağın güvenilir olduğu anlamına gelmez.
Yazıyı gönderen - by-dusman Merhaba, Sizinle nasıl iletişim kurabiliriz, ürünlerinizin resimlerini paylaşırsanız yardımcı olabiliriz. fatihbassaran@gmail.com
Merhaba, vermiş olduğunuz adresten mail attım size. Teşekkür ederim.
Bu işaretler mesajda yazar tarafından kullanılan bağlantı ve alıntıları görünür kılar. Bir referansın bulunması, içeriğin doğrulandığı veya kaynağın güvenilir olduğu anlamına gelmez.
Yazıyı gönderen - Iska70 Merhaba, çocuk ve bayan kıyafetlerini üreticiden almak istiyorum.Fotoğraflı bir fiyat listesine ihtiyacım var is-mail777@mail.ru
Merhaba, Vermiş olduğunuz adrese mail attım, bilginize.
Teşekkür ederim.
Yazıyı gönderen - Iska70 Merhaba, çocuk ve bayan kıyafetlerini üreticiden almak istiyorum.Fotoğraflı bir fiyat listesine ihtiyacım var is-mail777@mail.ru
Erkek giyimle ilgili mail ilettim Saygılarımla
Alıntı 1 bölüm
Bütün geceler mecbur varır sabaha, umudunu kaybedip pes etmek olmaz.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz