Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Balıkesir Akçay

BaşlatanşanslıTarih27/04/2019 19:15:07Yorum5

İlk mesaj
Üye437 yazı
merhaba arkadaşlar,belirttiğim gibi bu ilçede ne gibi bir dükkan açılabilir.....sektör üzerine bir kısıtlama yoktur....gıda,giyim....bütçe türkiye koşullarında yeterlidir şükür...esnaflık tecrübem var....bölgeyi de görüp gezmeden önce fikir alayım istedim....kolay gelsin cümleten....

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye55 yazı
Merhaba Akçay yazın çok kalabalık olan bir yer ama kışın sakin nüfusu az olan bir yer. Benim size öenerim Tişort, Şort, Mayo, Bikini gibi giyim satışı olabilir. Ama kışın satış yapamazsınız.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye23 yazı
yazın yazlık giyim üzerine olur (bijuteri yine satılır) , kışın ise işlek bir cadde olursa bijuteriye agırlık verebilirsiniz.
cocoostil@gmail.com
tekstil ihraç fazlası ürünler için bana ulaşınız.
to be or not to be!

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Üye437 yazı

sayın serk84,evet yazın kalabalık kışın sessiz sakin....yaza denk gelmiyorum sonbahar gibi olacak süreç....fakat tabi yazın gıda harici bir iş olursa kesin bulundurmak lazım....artı terlik,deniztopu,vs.....ek satış....teşekkürler...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye437 yazı
sayın sencanizm,bijuteri düşünüyorum aslında....artı çanta şapka....toptancı var mı oralarda yoksa izmirden istanbuldan mı gidip almak gerekir bunu bir araştıralım....teşekkürler.....

Üye437 yazı
ya edremit ya akçay düşünüyorum.....oradan arkadaşlar varsa fikir alışverişi faydalı olur benim açımdan...kolay gelsin herkese....